odlr

Da Alexander McQueen satte sine siste spor på vår jord, gråt jeg mine bitre tårer.
Det var med sorg i mitt hjerte, jeg innså sannheten av at en av mine favoritt designere aldri skulle gi meg noe nytt å bli inspirert av.  At et forbilde jeg lenge hadde sett opp til, hadde så tragisk forlatt oss.

Det var med et sorgfullt hjerte, jeg tidligere idag, måtte innse nettopp dette på nytt.
Når jeg leste beskjeden om at legenden Oscar De La Renta, hadde gått bort. Etter 82år med innflytelse på verden.

Den aspirerende klesdesigneren i meg, lever meg mer inn i motebilde enn de fleste kanskje ville gjort. I menneskene som danner bildet og de utrolige talentene som gir oss det vi blir så inspirert av. Slik som Mr.De La Renta.

Moteverden har mistet en av sine største forbilder og inspirasjons kilder.
Noe jeg også har gjort…

odlr2

Fra første gang jeg flippet igjennom et motemagasin og så hans navn. Til å se hans verk på kvinnen jeg så hardt ønsket å bli. Ønsker å bli.
Nemlig Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker).
Han har med klasse og eleganse, skapt noen av de vakreste kreasjoner, jeg noen gang har sett.
Han har innført tidløse linjer i plaggene sine og inspirert motespirrer slik som meg selv, i årrekker.

Det er med stor takknemlighet, respekt og kjærlighets for hans verk,  at jeg skriver dette innlegget.
I minne om en av de store i Fashion. I alle fall I mine øyne.

Oscar De La Renta, May you rest in peace.
……And Thank you!