Helloo people! :) 

Det har vært en stund siden sist nå, og det har virkelig ikke vært helt meningen at jeg brått skulle bli borte ifra blogg-verden.
Men de siste ukene har vært preget av en så ufattelig irriterende lungebetennelse og en kropp som rett og slett har vært en krig.
Så i min verden har det for det meste bestått av dager hvor dynen var min bestevenn og min værste fiende (sommer, feber og dyne…BAD IDEA!).
Hvor Youtube har fungert som min bestevenn og twitter har vært min kontakt med resten av omverden (kan tro jeg har fått med meg nyheter eller?!).
Jeg har levd på en diet av hals pastiller, saft is på pinne og mat som rett og slett ikke smakte så veldig mye. Ikke i min munn i alle fall ;P
Med andre ord, så har det ikke vært veldig mye energi hos meg, eller spennende opplevelser og dele med dere, my dears :)

Men nå, i min kamp imot en hverdag uten at lungene mine kjennes ut som om de skal falle ut.
Og vi nå er inne i min siste uke som 24åring, så er jeg tilbake.
Tilbake for å fortelle dere at jeg ikke har forsvunnet helt, og at en smule midtlivskrise begynner å inntreffe, litt tidligere enn først antatt.
Da det nå er under en uke til jeg fyller 25år.
For når skjedde det liksom? hvordan har jeg havnet her?
For å vært helt ærlig så stoppet jeg tellingen på 18års dagen min. Den ene siden av hjernen min er fortsatt 14år gammel og skriker etter boyband (og sikler på rocke gutter.)
Imens den andre siden av hjernen min er alt for mye eldre enn alderen min tilsvarer (what can I say, I´m an old soul at heart).
Så hvordan har den kombinasjonen kommet seg halvveis til 50? :O
Who the heck knows?! Men anyways….

Det har vært noen små sprell og morsomme opplevelser i tiden jeg har vært borte ifra blogg-verden da, som jeg gleder meg til å dele med dere i senere innlegg :)
Jeg har blant annet gått tilbake til mine sørlandske røtter, vist stolthet for meg selv og kommet et steg nærmere jenteband drømmen ;)

So stay tuned! <3 

Vi snakkes ;) 
HOOOOOSSSTTT!!!!…..damn……

13499996_10153564635602595_439026262_o