På Lørdag hadde jeg en fantastisk fin dag, som startet med litt morgen-kos med min lille Diamant Amalie, som har vært på besøk hos meg i helgen :)
Etterfulgt av frokost/lunsj og shopping med min kjære lillesøster, Ida <3
Det var så godt og føle på den nostalgien av å dra på shopping tur, bare jeg og Ida. Dra ut på «eventyr» slik vi alltid gjorde før, da Ida og jeg bodde sammen.
Det er egentlig litt merkelig og tenke på. Hvor langt vi har kommet ifra de ungdoms jentene som delte rom, farget badekaret rosa og tok bussen til random steder, uten å tenke på hvordan vi skulle komme oss hjem igjen.
Selv om jeg ikke ville byttet ut hvor vi har havnet og det fantastiske som har kommet inn i våre liv, for noe annet her i verden. Så var det koselig og kunne gå tilbake i tid, for noen timer. Og bare være oss to. Uten omverden. Uten bekymring. Eller uten annet enn bare latter og kjærlighet til det å ta steget utenfor komfort sonen.

Med god hjelp ifra min stylist Ida, dro jeg fornøyd hjem med noen nye godbiter i posene og et stort smil om munnen. Klar for å teste ut den nye sminken jeg kjøpte meg i Gøteborg.
For da vi kom hjem, måtte vi slenge oss i pen tøyet og sminke mappen, for å gjøre oss klare til bursdags middag med resten av jentene.

13595685_10153585789297595_844303505_n

Da jeg og Ida kom frem til restauranten ventet det fire fest glade jenter på oss, som på hver sin måte allerede hadde begynt feiringen.
Det ble en kveld fylt med latter, god mat, nydelig dessert og i «true Carrie Fashion», så ble det en del Cosmopolitans på meg (Keep ém coming, Baby!).
Heldig som jeg er fikk jeg også kjempe koselige gaver ifra jentene mine (dere skjemmer meg bort, jenter. Hehe.)  :D

Det er så utrolig og tenke på at vi sitter her så lenge etter vi først møttes. På hver vår kant, hver vår tid og hver vår spesielle måte, så har vi bygget forhold som i en årrekke har stått igjennom så utrolig mange opplevelser, latterkramper, utfordringer, hverdager, vinglass og alt imellom.
Jeg er så stolt av årene jeg har kjempet, elsket og gitt mitt alt for vennskapene jeg har med disse jentene.  De har på hver sin måte satt sine spor i min historie. De har kommet inn i mitt liv, på hver sin særegne måte, og har vært med på å forme den 25år unge kvinnen jeg er idag.
På godt og vondt, så vet jeg ikke hvor jeg hadde vært uten disse jentene.  I love you, Darlings <3 

13578502_10153585767407595_290920989_n

Jenter, tusen tusen takk for en kjempe koselig kveld, for utrolig fine gaver, og for at dere ville tilbringe kvelden sammen med meg <3
You mean more to me, than you will ever know! 
I love you! <3