Hei folkens og God sommer! :) 

Jeg håper dere har det bra og at dere koser dere med sommer, sol, ferie og is. Hvor enn dere måtte befinne dere når dere leser dette :)
Selv har jeg den siste uken tatt meg en liten sommerferie, noe jeg ikke kan huske sist gang jeg gjorde.
Da snakker vi is hver dag, roadtrip, solbriller som uniform og pop musikk hyllende ifra cd-spilleren i bilen, sommerferie.
Som noen av dere vet, så har jeg tilbringt store deler av tiden min på Sørlandet de siste 4 månedene etter at Mormor gikk bort. Så jeg har hatt god tid til komme tilbake til mine sørlandske røtter og sommerferie minner om uker tilbringt hos Onkel og Mormor på Sørlandet.
Men denne turen her, var virkelig som å være tilbake på ferie, da jeg og mamma pakket bilen og dro i vei, med allsang på full fres i bilen, imens Pepsi sov bak i buret sitt.

13664799_10153606457052595_913850708_n

Vi dro nå ned for å feire Onkels 40års dag (og litt min burdag også da hihi :) ) Det ble en helg fylt med bursdags moro, masse kake, god mat og latter. Spesielt da jeg og Mamma ordnet istand bursdags bord og pynt til Onkel, som var en hver barnebursdag verdig :) Her snakker vi Biler tallerkner, papir barter, konfetti poppers, party fløyter, taco og hele pakka.
Skal vi ha bursdag, så skal vi ha bursdag, ikke sant? ;) 

13689762_10153606457057595_2063906240_n13695726_10153606457067595_2041167871_n

Vi har hatt noen så fantastisk morsomme dager, fylt med shopping, ludo spill, is spising og kosestunder med mine pels og fjær kledde venner.
Jeg har oppdaget slush med tyggis smak (YES, kjøpte to på under en time). Jeg har lært Onkel å skate og Pepsi har flydd av gårde på skateboard som hun alltid gjør, så hele sørlandet har hørt henne.
Vi har funnet ut hvordan jeg ville sett ut med «trønderbart», har overlevd regn storm på regn storm, og jeg har ENDELIG fått tak i ansikt primeren jeg har lett land og strand etter.
Sammen har vi alle tre vært alt ifra bier til hodeskaller og sjørøvere på Snapchat, og vi har skremt halve nabolaget med allsang igjennom vinduet.
Med andre ord, vi har hatt en kjempe morsom uke, som er en sommerferie verdig. Dette var helt klart noe jeg trengte nå :)
Noen ganger, er alt du trenger et lite bytte av omgivelser, for å få deg på riktig vei igjen.

13734710_10153606457072595_1255266591_n

Nå sitter jeg godt plassert i godstolen min hjemme igjen, og ler for meg selv da jeg titter igjennom bildene ifra turen vår. Det er utrolig og tenke på at selv om årene går og omverden setter sitt preg, så er dette fortsatt en av de stedene jeg føler meg mest som meg selv.
Kanskje det er mine sørlandske Mormor røtter som snakker, men jeg virkelig elsker det her på det glade sørlandet. Med sjøluften i håret, is på brygga og skurring av Rér hvor enn jeg hører. Selv om det er trist og dra herifra, så er det alltid så godt å komme tilbake.

Mamma, Onkel Jan, Pepsi, Bibbi, Henning og Thor, Tusen takk for en kjempe topp uke og tur <3 
Jeg har kost meg så utrolig mye og spist så mye kake og is at jeg tror jeg snart ser ut som en, haha ;)
Det er slik det er å virkelig være i sommerferie modus, WOHO!! :)

God sommer! <3