I går kveld var en interesant kveld, for å si det mildt, da jeg bega meg ut på en tema fest sammen med noen venner.
Temaet for kvelden var film og spill karakterer, noe som på mange måter er rett opp i min liga. Alle som kjenner meg vet at jeg ikke akkurat er redd for å slenge på meg halve sminke kofferten, dra en parykk på hodet og shake rompa som en helt annen for en kveld. Ok, jeg innrømmer at det kanskje høres en smule «feil» ut, og kanskje er en litt spesiell måte å si «Jeg liker å kle meg ut» på. MEN, de av dere som kjenner meg, eller har lest bloggen min en stund, kjenner til meg og mine forklaringer, by now ;)

Det ble kanskje ikke noen parykk eller spesialeffekt sminke uten sidestykke på meg denne kvelden. Men det er vel ikke vanskelig og tenke seg hva jeg bestemte meg for å tilbringe kvelden som, med et tema som dette. They call me Carrie for a reason, you know.

Så valget falt selvfølgelig på Carrie Bradshaw, nærmere bestemt, Carrie i bryllupet til Stanford og Anthony, i Sex & The city 2.
Suit,bow and all. 
Vi leker ikke, når vi først setter i gang, gjør vi vel det da? ;P 

De siste snart 15 årene så har jeg jo blitt kalt Carrie, og har tatt på meg rollen som «real world» versjonen av en av mine største inspirasjoner, Carrie Bradshaw.
Vel, I alle fall vennegjengen min sin versjon.
Og looken hun hadde i dette bryllupet er noe jeg har beundret lenge. Måten hun tok på seg rollen som «best man» og gjorde en klassisk dress, til en kvinnelig power suit Ala´Bradshaw, er noe bare hun kan få til (Og forhåpentligvis meg, haha).

14171972_10153714315012595_2023497303_n14137875_10153714315042595_1513751623_n

Snakker om å ta det fult ut, så må jeg gi en stor shoutout til mine «partners in crime» for kvelden, min venninne Thara også kjent som Harley Quinn, og hennes Joker, Tim.
De var uten tvil den beste og mest utrolige Harley&Joker duoen i hele lokalet i går. Good job, Peeps! <3 

Det ble en kjempe koselig kveld fylt med dance moves «out of this world», spesielt da «Single ladies» dundret over høytallerene. Det var på ingen måte gjort halvveis da jeg og Thara inntok full danse modus og ga vårt alt på det klissete dansegulvet.
Beyonce ville vært stolt, tror jeg! ;)
I et hav av slanger i Morphsuit, Pink ladies nok til å lage fire filmer, et halv dusin SIMS figurer og en kjempe nøtt, fikk vi oss en del gode lattere i løpet av kvelden.
Før vi bestemte oss for at tiden var inne for en liten «late night snack»,  og gikk de tomme gatene frem til McDonalds, imens resten av de festglade menneskene danset gulvet til en lim aktig affære.

14111999_10153714370722595_2010471621_n

Selv om det ble en kort kveld på meg i går, så hadde jeg det så utrolig morsomt med mine to «bad guys», og må nesten innrømme at jeg følte meg en smule badass som en del av deres «Squad».
Jeg var kanskje ikke det mest åpenbare kostymet på gårdagens fest, og halvparten som så meg trodde nok jeg var en kelner eller manglet min flosshatt.
Men for meg, så var dette den perfekte representasjon av hvem jeg er. Classy, sassy and a little bit bad-assy.
Så til alle dere som måtte ønske å spørre hvem jeg er…. Well, I´m Carrie! 

Tusen takk til Thara og Tim for en kjempe koselig kveld fylt med latter og morro <3 
En stor takk til Thara og Mamma for bilde bidrag til dette innlegget også :)

OH! og en shoutout til Cruella DeVille som bestemte seg for å gi meg litt for mye informasjon på toalettet i går kveld.
You´re one of a kind, girl! Haha ;)

Jeg håper alle dere kjære leserne mine har hatt en fantastisk helg så langt. Enten om dere har tilbringt helgen i kostyme, i pysjen eller hva det måtte være. Så håper jeg at dere har koset dere :)

«So, How´s my bow?»