Hei folkens og velkommen til dag 11 av «This is Halloween» ;D 

Jeg håper dere har en fantastisk fin dag så langt og at dere har blitt inspirert eller fått dere en god latter av foto blogginnleggene som har vært de siste dagene ;)
I dag der i mot skal vi ta det tilbake til en av mine store gleder i løpet av denne tiden på året.
Nemlig den tiden da en av mine favoritt butikker, LUSH, kommer med sine Halloween (og jul) produkter.
Så dere kan gjette hvor jeg har vært idag? 

You guessed it! Jeg har tatt turen til LUSH og lagt igjen mer penger enn jeg kanskje burde ha gjort. Men det får bare være tenker jeg her jeg sitter med hender som lukter som roser, en dusj som har en gigantisk knæsj grønn shower cream i seg, og et bad som lukter som christmas morning. Kan det bli stort bedre enn det? Tror ikke det gitt ;)

For Halloween (og jul da) i år, har LUSH så mange forskjellige produkter at det var vanskelig og vite hvor man skulle begynne, eller hvem ting jeg bare ikke kunne dra hjem uten. For hvis det hadde vært opp til meg, så hadde jeg tatt med meg hele butikken hjem.
Måtte kanskje ha utvidet badet litt, men who cares, right? ;)
Halloween produktene deres i år er for det meste fylt med deres forskjellige «bath bombs» og produkter som egner seg til badekar. Selv så har ikke jeg badekar for øyeblikket, så det ble ikke mange gresskar, spøkelser og slike ting med meg hjem, denne gangen. Men, jeg fikk da plukket opp noen skatter, blant annet fjor årets favoritt…I STOR FLASKE!! <3 

14706845_10153824778307595_3156123825496284273_o

Snakker om fjor årets favoritt, så kan vi vel begynne her, med den fantastiske «Lord of misrule» shower cream.
Dette er en dusj såpe som bare rett og slett lukter som en liten bit av hva jeg innbiller meg min himmel vil lukte som. Yes, det var litt av en forklaring, I know. Men den er bare for god for noen logisk forklaring. I mine øyne, så er dette den som virkelig er verdt å sjekke ut og som jeg selv kommer til å kjøpe hvert år den kommer ut.
Det kommer helt klart til å bli vanilje og krydder overload i dusjen fremover hos meg i alle fall.
Det hjelper jo også på at den ser ut som selvlysende grønt slim nesten når du heler den ut av flasken. For de Halloween freakene som meg, så er jo dette helt klart nok det kuleste i verden ;)

14692156_10153824778487595_3805599292373393839_o

Selv om jeg ikke har noe badekar, så hindret ikke det meg i å plukke opp en «bath bomb». For la oss være ærlige her, hvem kan si nei til dette søte gresskaret?
«Pumpkin» bath bomb er et utrolig søtt lite gresskar som lukter som en hjemmelaget gresskar pai blandet med nydelig vanilje.
Skal nok bruke denne lille karen her til et herlig halloween fotbad tenker jeg. Hvis jeg i det hele tatt kommer til å klare å ødelegge den da ;P

14711145_10153824778132595_4844312476494087672_o

Dere kan tro jeg gleder meg til å hoppe inn i dusjen nå og teste ut alle disse nye produktene jeg sikret meg idag ;)
Hvis dere er like Halloween gale som meg, elsker såper eller bare er i nærheten av en LUSH butikk, så anbefaler jeg dere å gå inn og se på de morsomme produktene og lukte på hvor utrolige de forskjellige produktene lukter. For det er virkelig ikke mye som kan måle seg med opplevelsen av å gå inn i en LUSH butikk ;)

Jeg håper dere likte å se litt av min LUSH haul idag, og hold dere fast, for da vi nærmer oss jul, så vil det helt klart dukke opp et blogginnlegg med LUSH sine jule produkter også. For ja, dere kjenner meg. I tiden fremover nå kommer jeg til å lukte som en miks av petunia og hjemmebakt julekake. Yes, skulle bare ha kjøpt med meg kanel shampoo baren jeg pleier å bruke også, så hadde jeg likså godt kunne vært noe som kunne komme rett ut av Mammas bake bolle. Kanskje jeg må ta meg en tur til da, mon´tro? YEEES!

Anyways, Vi snakkes imorgen, folkens, for mer sprell og god luktende Halloween morro!  ;) 

PS: Alle produkter i dette innlegget er kjøpt av meg, for egne penger ;) Just so you know ;)