Hello my loves <3

Nå er jeg endelig tilbake, etter hva føles ut som en hel evighet. En evighet jeg har kalt eksamensperioden, men de rundt meg har sett på som en reise til en annen planet.
For i denne ukevis lange eksamensperioden fylt med forberedelser, planlegginger, oppgaveskriving og eksamen utførelser, har jeg mer eller mindre vært i min helt egne verden.
En verden som i stor grad har bestått av dager som går noe sånn som dette; Sove-jobbe-mat-jobbe-sove-jobbe, o.s.v.
Noe som har resultert i at alt annet i mitt liv har måtte komme i andre rekke, inkludert bloggen.
Jeg har jobbet så hardt for å gi mitt alt inn i det avsluttende arbeidet av dette skoleåret og det eventyret som har vært denne utdanningen jeg i år har satt ut på.
For å forsikre meg om at jeg har gjort alt jeg kan gjøre, for å kunne fortsette videre på veien til høsten.

Dette året jeg har gått, har vært en utrolig opplevelse. En opplevelse jeg aldri trodde skulle ligge i kortene for meg. Men heldigvis så viste det seg at høgskole skulle være et sted for meg også, gitt.
I løpet av dette året har jeg lært mer innen et fag jeg brenner for; Kunst og håndverk. Jeg har møtt utrolige mennesker som hver og en har gjort forskjellige inntrykk på meg, som vil forbli med meg for alltid. Jeg har utfoldet meg selv og har funnet mening med min fortid og hvor viktig det virkelig kan være å dele den med verden.
Ikke minst, så har jeg blitt påminnet om hvor hardt jeg kan jobbe og hvor mye jeg gir inn i alt jeg gjør, hvis jeg virkelig bestemmer meg for det.
Det har denne eksamensperioden virkelig vært et bevis på (du vet at når du jobber så hardt at du mister sålene på skoene dine, da er du dedikert) :)

Det var med en tåre i øyekroken at jeg forlot klasserommet for siste gang i går, men også med en stor glede for å endelig kunne få et lite innblikk i verden rundt meg igjen, da jeg avsluttet min siste eksamen. Det skal bli godt og komme tilbake til bloggen og snakke med dere igjen, mine kjære lesere <3
Jeg vil benytte anledningen til å takke dere for forståelsen for at jeg har vært borte en stund, og at dere fortsatt titter innom for å se etter nytt fra meg.
Det betyr så utrolig mye for meg <3
I promise, I´m back now. Better than ever.

Så siden mitt liv de siste ukene har bestått av eksamen, lesing og jobbing, så tenkte jeg at jeg kan oppdatere dere med et lite innblikk inn i hverdagen min i det siste, med noen bilder jeg har ifra denne eksamensperioden.
Enjoy! <3

 

Tilslutt så vil jeg ønske alle mine med studenter og klassekamerater der ute en god sommerferie, og gratulerer som har overlevd eksamensperioden ;)
Tusen tusen takk for et utrolig fint år, og for alle gode minnene dere har gitt meg.
Tusen takk til skolens kuleste jentegjeng, som har gjort hverdagen min fargerik dette året her, og for alle de sprøe påfunnene deres som har fått meg til å le et år hvor jeg uten tvil trengte nettopp det.
Tusen takk til mine fantastiske lærere Victor, Marianne, Solveig og Trine, som har lært meg så utrolig mye dette året, og som har pushet meg til å yte mitt aller beste og vise potensialet som ligger på innsiden av denne jenta. Jeg er evig takknemlig <3

Dette har vært et år hvor jeg har bevist for verden at mobbeofre kan vinne kamper som få andre kan. Jenter er tøffere enn du tror, og at denne «underdogen» er en du har lyst til å heie på.
Til alle dere som har hjulpet meg, støttet meg, stilt opp for meg og har ønsket meg vel dette skoleåret; Tusen tusen takk.
I love you all. Dere vet hvem dere er <3

Nå skal jeg nyte en rolig dag i joggetøy, med isen i hånden og en avslappende ansiktsmaske, for å roe ned eksamens høygiret som har gått på autopilot de siste ukene, også er jeg tilbake før dere aner, med nye sprell, påfunn og historier.
Jeg har mye på lager for dere, men er det noe dere skulle ønske å se fra meg, så legg gjerne igjen en kommentar :)

Vi snakkes, peeps! 
Damn, it´s good to be back <3