God Mandag, alle sammen :)

Jeg håper dere alle har hatt en kjempe koselig helg, fylt med masse moro. Det har uten tvil jeg hatt, da jeg denne helgen har vært i dåpen til min lille nevø, Liam (tro meg, det kommer et helt eget blogginnlegg om dette).
Samt at jeg på Fredag var på Femelle Summer Dinner, sammen med en håndfull av de fantastiske jentene som blogger på denne plattformen.
Det var så utrolig koselig og endelig møte jentene bak bloggene og bli inspirert av deres historier, ideer og meninger.
Dette er en gjeng med flere forskjellige jenter, som alle på hver sin måte bidrar til å danne en allsidig bloggplattform, som jeg er stolt av å få være en del av.

Middagen ble holdt på vakre Asia på Aker Brygge, hvor vi ble servert tre-retters fylt med spennende asiatisk mat og god drikke utover kvelden. Samt fikk med oss fantastiske goodiebags fylt med produkter som dere uten tvil vil se mer til her på bloggen, senere.
Alt i alt så ble den en utrolig koselig kveld i nydelige Oslo, for selv om regnet farget himmelen grå, så satte ikke det noen stopper for humøret eller stemningen rundt langbordet vårt.

Tusen takk for en kjempe koselig kveld, jenter. Det var så koselig og møte dere alle sammen <3
En stor takk til alle som var involvert i å stelle i stand en så koselig kveld for oss Femelle jentene også. Dette er helt klart noe jeg håper vi kan gjøre igjen snart <3