Hei folkens! 

Etter ukesvis med hvisking, planlegging, skrøner historier og skjulte pose tårn i bortgjemte hjørner, så var endelig dagen kommet. Dagen hvor vi alle sammen skulle overraske min bonusPappa Ole, med «Surprise bursdagsfest» for å feire hans 50års dag. Jeg må innrømme at oppgaven å skulle ordne det hele, planlegge og stelle i stand, uten at han skulle finne det ut, var hva man kan kalle….utfordrende. MEN, når gjengen slo seg sammen, og vi ble et godt sett med hoder som jobbet for samme mål, så klarte vi oss utrolig bra, og jeg tror nok han ble en smule overrasket da han kom inn døren til lokalet og så alle som stod bak hjørnet. Kollegaer, venner, familie og gamle kamerater ifra fortiden var alle samlet for å lage leven og feire Ole´s store dag, med hæla i taket.

Det ble en utrolig bra kveld, fylt med god mat (og kaker), latter og musikalske toner som fortsatte til langt ut i de tidlige morgentimer dagen etter. En kveld hvor rockestjernene tok over og noen fikk latterkrampe som nok endte opp med å danne en six-pac dagen etter (Ikke sant, Espen?!). For å være ærlig, så sitter jeg her og lurer på hvordan i alle dager vi klarte å gjennomføre det hele… Men det er utrolig hva man kan få til hvis man bestemmer deg for det. Spesielt når du har en håndfull tøffe kvinner i spissen. Ikke sant, Jenter? ;)

 

Siden jeg ikke kunne ta med dere alle på moroa, så tenkte jeg og dele noen bilder ifra kvelden med dere. For når det gjelder kvelder som denne, så tror jeg bilder taler mer enn tusen ord ;)

 

Tusen takk til alle som hjalp oss med stelle i stand en så utrolig koselig kveld for Ole, og til alle som valgte å tilbringe kvelden sammen med oss. Dere er utrolige alle som en <3

Oh, og Ole…Jeg håper du fikk en koselig kveld, og at det ble en bursdagfest som du vil huske, selv om du egentlig ikke ville ha en, hehe.
Sorry not sorry! ;)