Nå er det endelig 1.Oktober dere, og tid for første blogginnlegg i «This is Halloween» serien her på bloggen. Som flere av dere kanskje vet, hvis dere har lest bloggen min en stund, så er 1.Oktober, bursdagen til min lille niese Amalie. Noe som gjør at hun alltid er med på første blogginnlegget for Halloween sesongen. Så i år er selvfølgelig intet unntak ;)

Når jeg satte med ned for å planlegge serien tidligere i år, og forsøkte å finne ut nye morsomme blogginnlegg for dere og for alle de som er en del av denne serien hvert år, så var tankene mange. Spesielt når det gjaldt hva for noe morsomt jeg skulle ta med meg lille Amalie på i år. I løpet av året som har gått så har Amalie funnet gleden av sminke. Ja, jeg kan vel kanskje ta på meg litt av «skylden» her, men hvor morsomt er det ikke å være kreativ med et sminke sett i hånden da?!.

Hvis du spør Amalie om nettopp det så ville hun nok svart at hun elsker det. Så det er nettopp derfor jeg spurte henne om å hjelpe meg med å gjøre min Halloween look for i år. For hvem bedre enn henne til å forvandle Tante om til en Halloween karakter som bare fantasien hennes kunne sette stopper for. Ikke spør meg hva jeg skal være for noe, for hvem vet. Men kjenner jeg henne rett, så vil jeg nok tro at det er en blanding av Kaptein Sabeltann og Hello kitty.
Uansett, så synes jeg hun gjorde en utrolig bra jobb av å bruke Halloween sminken jeg ga henne, gå på med friskt mot, og skape noe som er helt unikt.
Jeg kan i alle fall med sikkerhet si at ingen ville hatt samme look som meg halloween festen i alle fall ;)

 

 

Tusen takk for en utrolig morsom Halloween sminke look, AmalieMor <3 
Tante er så utrolig stolt av deg, og synes du gjorde en kjempe bra jobb. Jeg er så heldig som har deg til å hjelpe meg, og som alltid er med på tantes små sprøe påfunn.
Du er så flink til å bruke fantasien din og lage de mest utrolige ting du, Snuppa.
Viste seg vist å være en bra ting at jeg snakket med deg om sminke da du lå i magen til Mamma, for du er jo regne makeup artisten du jo. Kanskje du en dag kan ta over og lage makeup tutorials her på bloggen til Tante, hvem vet ;)

 

Følg med i morgen for neste blogginnlegg i «This is Halloween» serien, folkens!