Hei folkens og velkommen til dag nummer 11 av «This is halloween» serien ;)

 

I dag tenkte jeg at jeg skulle invitere dere på middag, vel. Ta dere med inn på kjøkkenet for å lage middag ;)
Hva står på menyen, sier du?
Jo, i dag skal vi lage mine hjemmelagde halloween quesadillas.

 

Så gjør dere klare, finn frem steke spaden og varm opp stekeovnen på 200 grader, for nå setter vi i gang ;)

 

 

Her er hva dere vil trenge (for 3stk quesadillas):

 

2 pk Kjøttdeig (eller hva dere ønsker å fylle de med)
Taco krydder mix (og en klype pepper)
Kaldt vann
Revet gulost
1pk Hvete tortillas

 

Tilbehør:
Rømme
Salsa (Jeg bruker ananas salsa)
Grønnsaker

 

 

Start ved å steke kjøttdeigen og tilsett taco krydder mix (og vann), rør godt sammen til du har en god og spicy kjøttdeig blanding. Jeg liker å tilsette litt krydder i blandingen også, for å få litt mer spice (flere enn meg som får lyst til å synge Spice Girls nå?).

Legg så halvparten av pakken med hvete tortillas utover på bakepapir dekket steke brett, før dere så dekker de med kjøttdeig og revet gulost over hele tortillaen. Dette var for meg, det øyeblikket jeg virkelig innså at jeg var sulten, og egentlig ikke kunne vente stort lenger på å få denne maten i ovnen. Så hvis dere føler som meg, ta en liten smakebit underveis ;)

 

Nå kommer halloween delen av denne middagen. Med de tre gjenstående tortillaene, bruk en spiss kniv og skjær ut trekant øyne, nese, munn og en liten stilk i toppen, slik at det ligner et utskjært halloween gresskar.
Her finnes det ingen riktig eller gal måte å gjøre det på, så vær litt kreative folkens. Jeg vet at vi er lært til å ikke leke med maten, men i dag er et unntak for reglen. Dere får lov av meg ;)

 

Legg så på tortilla ansiktene på toppen av de andre på brettet og sett de inn i ovnen på ca 150-200 grader, til osten har smeltet.

 

 

Ta de så ut av oven og vips, nå er vi klare for middag.
Server de gjerne sammen med litt grønnsaker, rømme og salsa, for en ekstra piff til måltidet :)

 

Jeg håper dere likte denne enkle og morsomme halloween middag ideen, og at dere prøver dere på denne selv en dag :)
Nå roper mine Quesadillas på meg her, så vi snakkes i morgen, dere, for enda mer «This is halloween» moro <3

LATER!

 

 

Vi sees i morgen for dag 12 av «This is Halloween» <3