Hei alle sammen og velkommen tilbake for dag 12 av «This is halloween» serien :)

 

Vet dere, i dag har det vært skikkelig halloween i huset hos meg, da jeg i dag har pyntet til halloween. Yes, vi snakker flaggermus i taket, gresskar i hvert et hjørnet (annet enn det hvor det henger et spøkelse), og skjelettene har endelig fått kommet ut av hiet sitt inne i klesskapet.

Jeg spratt opp til morgenen idag, tok vaskekluten fatt, hentet ned halloween boksen ifra hylla og satte på Halloween jams spillelisten på full fress imens jeg suste over gulvet på moppen. Det var da ideen for dagens blogginnlegg kom til meg. I løpet av de siste tre (ehh..4?) årene hvor jeg har hatt denne halloween serien, så har vi aldri snakket om halloween musikk. Noe som er en så stor del av Oktober og alle halloween aktiviteter for meg. Slik som da jeg hvert år lager årets gresskar lykt og spiller Good Charlotte på full guffe på kjøkkenet, eller når jeg pynter huset til halloween og synger «Thriller» for alle naboene.
Så i dag skal dere endelig få «Carrie´s halloween playlist».  Min spilleliste for halloween (kremt..Oktober. Kremt…… hele året?!), fylt med skumle hits, tema sanger og kanskje noen nye favoritter dere ikke har tenkt på til halloween før. Hvem vet ;)
Det jeg kan fortelle dere er at dette kommer til å bli «a scary good time». Så sleng bena på moppen, skli over gulvet og syng med som de rockestjernene dere er.

Jeg håper dere liker spillelisten og at den kanskje kan bli en del av deres neste halloween fest, halloween pyntingen, eller rett og slett Torsdagskvelden deres. Jeg vet i alle fall hva jeg kommer til å synge med til resten av Oktober ;P

 

Now, let´s get SPOOOOOOKY with it ;) 

 

 

 

Carrie´s Halloween Playlist

 

This Is HalloweenDisney Characters (The nightmare before christmas) 
My Bloody ValentineGood Charlotte
ThrillerMichael Jackson
I´m In Love With a MonsterFifth Harmony
Jack´s LamentThe All-American Rejects
Oogie Boogie´s SongDisney Characters (The nightmare before christmas)
Everybody (Backstreets back)Backstreet Boys 
GhostbustersRay Parker Jr
The Addams Family theme songTv Themes 
MonsterLady Gaga
Somebody´s Watching MeRockwell
Hungry Like The WolfDuran Duran 
Crazy TrainOzzy Osbourne
Magic Carpet RideKSM 
Ghost Of YouGood Charlotte
I Miss YouBlink 182
I Put a Spell On YouScreamin´Jay Hawkins
HauntedEvanescence 
Black CatJanet Jackson
Ghostbusters (I´m not afraid) Fall Out Boy & Missy Elliott
Shout At The DevilMotley Crue
Tainted LoveMarilyn Manson
Is There a GhostBand Of Horses 

 

 

 

Vi sees imorgen for dag 13 av «This is Halloween» <3