Hei folkens og velkommen til dag 13 av «This is Halloween» :)

 

I dag tenkte jeg at jeg skulle ta dere med hjem til meg og vise dere litt av hvordan jeg pynter til Halloween i år.
Yes, her i gården pyntes det til Halloween slik andre pynter til jul ;)
Siden i fjor har det kommet noen nye «halloween venner» inn her i huset, og de gode gamle er klare for en ny halloween sesong. Skjellettene er på vei ut av sitt sommer hi inne i klesskapet mitt. Gresskarene har samlet seg sammen på skrivebordet hvor jeg hver dag sitter og snakker med dere. Og flaggermusene….Ja, de flyr fritt rundt i hele rommet her og lyser opp kvelden min. Tro meg, det finnes aldri et kjedelig minutt her i min verden ;)

 

Så finn frem gresskarene, lysene og ta skjelettene ut av klesskapet (fortsatt bare meg?). Så setter vi i gang med pyntingen ;)
Jeg håper dere liker dette lille innblikket inn i min halloween pynting for i år <3 

 

 

 

Vi snakkes imorgen for dag 14 av «This is Halloween» <3