Hei alle sammen og velkommen til dag 14 av «This is Halloween» <3

 

It´s monster time! Yes, i dag er det tid for å lage noen morsomme monstre, her hos meg. For de av dere som har fulgt denne halloween serien i noen år, så vet dere monster snacks alltid er å finne på menyen i Oktober. Enten om det kommer i form av Oreo, marsmellows, eller som det i dag skal handle om, marengs.

I dag tenkte jeg at vi skulle lage noen sprøe marengs monstre som vil bringe litt skrekk, gru og latter til fest bordet i Halloween tiden ;)

Så finn frem bakebollen, så setter vi igang :)  

 

 

Her er hva dere vil trenge: 

4 eggehviter.
2dl sukker.
Konditorfarge (Gjerne gele konditorfarge)

 

Start ved å vispe eggehvitene stive, og tilsett sukker (en skje om gangen).
Når du har vispet inn alt sukkeret, skal det bli så stivt, at du skal kunne holde bollen oppned, over hodet, uten at noe faller ut (her kommer litt av skrekk og gru allerede, føler jeg, haha).
Bland så i noen dråper med konditorfarge i deigen, til dere får ønsket farge til deres monstre. Selv så ble våre en blanding av grønn som ga en litt zombie effekt til marengsen når den ble stekt. Her kan dere slå dere løse med hvem som helst farger dere ønsker, som enten matcher dekor, tema, eller i mitt tilfelle, håret mitt ;P

Ta så en skje og legg passe store «klumper» på et bakepapir kledd stekebrett. Hvis dere ønsker å ha monstre som alle er lik størrelse, så kan dere godt bruke en sprøyte pose for dette.

Stek deretter de små monstrene, på 100 grader, i ca en time, til de begynner og bli litt gyllene.
Dere kan her velge om dere ønsker å sette på øynene før eller etter steking. Selv så testet vi ut begge deler og det skal sies at hvis dere ønsker å sette på øynene før steking så må dere være forsiktig med å ikke steke de på for høy temperatur for lenge (gled dere til å se behind the scenes bilder ifra dette eksperimentet i November, haha).
Hvis dere ikke føler for å være «dare devils» så kan dere pynte marengsene med øyne etter steking, ved bruk av litt tykk melis til å feste øynene, når de har stått på kjøkkenbenken og blitt kalde.

 

 

 

Voila! Nå har dere noen super gode marengs monstre, som uten tvil kommer til å bli en hit på både halloween fest til barn eller voksene.
Nei, nå hører jeg monstrene roper på meg ifra kjøkkenbenken, så dere finner meg nok med munnen full av marengs i kveld, tenker jeg.
Jeg håper dere alle får en fantastisk koselig Lørdagskveld og at jeg ser dere her i morgen for dag 15 av «This is Halloween».  Wow, tenk, vi er snart halvveis i serien, folkens.
Snart så er den store dagen her, og vi alle finner frem kostymene ifra bakerst i kreativiteten. Hva skal dere kle dere ut som i år? 
Selv så aner jeg ikke hva jeg skal kle meg ut som i år…Heks? Gresskar? Barbie? The Joker? Hayley Williams ifra Paramore? Spøkelse?.

Anyways…

Later! <3

PS: Tusen tusen takk til Mamma for all hjelpen til dette blogginnlegget <3 

 

Vi snakkes i morgen for dag 15 av «This is Halloween», Folkens <3