Hei alle sammen og velkommen til dag 19 av «This is Halloween» serien <3

 

I dag tenkte jeg vi skulle ta turen inn på kjøkkenet igjen, hvor jeg og Mamma skal vise dere hvordan dere kan lage noen super enkle (og kjempe gode) muffins som passer perfekt til barne halloween fest. Eller hvis dere er som meg og elsker muffins med melis og kakestrø, så når som helst ;)
Disse muffinsene kan lages i alle type farger og fasonger, etter som hva som passer best til deres halloween dag. Selv så gikk vi for noen grønne og gule slim inspirerte muffins idag, men her er det bare å blande seg frem til det dere måtte ønske ;)

 

Så ta frem bakebollen og sett opp muffins formene, så setter vi i gang <3 

 

 

Dere vil trenge: 

100g Margarin
150g Sukker
150g Hvetemel
3stk Egg
1ts Bakepulver
0,5dl Melk

Konditorfarge
Muffinsformer

 

Ekstra:

Melis
Kakestrø

 

 

Start ved å røre margarin og sukker godt sammen. Rør deretter et og et egg inn i røren, før dere tilsetter alle de tørre ingrediensene vekselvis med melk.
Når dere så har fått en jevn og glatt røre, del den opp i to forskjellige boller, i ca lik mengde i hver. Tilsett så i konditorfarge i en av bollene (eller i begge), før dere rører godt inn fargen i røren.

Hell så røren inn i formene ved å vekselvis bytte på de fargede rørene, før dere tilslutt bruker en tannpirker til å lage marmor lignende mønster på muffinsene ved å blande fargene inn i hverandre. Sett så muffinsene inn i stekeovnen på ca 175 grader i ca 20 minutter, hold et øye med de underveis, slik at de ikke chiller´n for lenge inne i ovnen ;)

Nå gjenstår det bare å ta de ut av ovnen, la de avkjøles på kjøkkenbenken og pynte de med det dere måtte ønske. Selv så har jeg alltid vært utrolig glad i lyse muffins med melis og kakestrø på, så det er her valget falt her i huset. Men her kan dere bruke hva dere måtte ønske for å pisse opp deres Halloween muffins ;)

 

 

Nå kan jeg høre muffinsene rope på meg ifra kjøkkenbenken, så etter en lang dag skal det bli muffins og Netflix på meg tror jeg, hihi ;)
Jeg håper dere likte denne enkle lille oppskriften, og at disse klassiske halloween muffinsene blir en slager på neste fest hos deg og dine, små som store ;)

Vi snakkes imorgen for enda mer Halloween sprell og moro, folkens! :)

 

OH, by the way, Tusen tusen takk til alle som har gitt gårdagens blogginnlegg så mye kjærlighet <3
Samt alle de andre blogginnleggene i denne serien, det betyr mer for meg enn dere aner :)
I love you lots! 

 

En kjempe stor takk til Mamma for all hjelpen til dette innlegget også <3 

 

Vi snakkes i morgen, for dag 20 av «This is Halloween» <3