God Lørdag alle sammen og velkommen til dag 21 av «This is Halloween» serien <3

 

Tenk at vi har kommet til 21 Oktober alt, og at det nå bare er noen dager igjen av Halloween serien for i år. Det er utrolig og tenke på hvor fort denne måneden har gått. Det er vel kanskje sant det de sier at tiden går fort når man har det moro ;)

I dag fortsetter vi Halloween moroa med noen nye tips, som jeg håper vil hjelpe dere på veien med halloween kostymet i år. For i dag skal jeg vise dere hvordan dere kan forbedre en billig syntetisk parykk, til å se så realistisk ut som mulig, slik at den kan være den perfekte «prikken over Ièn» til deres Halloween kostyme.

Så finn frem parykken, and lets get wiggy with it ;)

 

 

 

 

Her er hva dere vil trenge:

En syntetisk parykk (Jeg brukte en jeg kjøpte på TGR for 50kr, for noen år siden)
2 kopper tøy mykner (har dere en større/lenger parykk så må dere nok doble dette)
Talk/Baby pudder

 

Utstyr:

En bøtte eller bolle å ha parykken i
Håndkle
Hår børste (gjerne med stål pigger, som egnes til Extensions/Parykker)
Saks

 

 

Første steg i denne prosessen er å fjerne en del av glansen som de fleste syntetiske parykker har, noe som gjør at de seg veldig urealistiske ut. Som dere ser på bildet over, så var min parykk ganske så gylden blond, med en del glans, noe som ikke er uvanlig i billige syntetiske parykker. Så for å fjerne den overfladiske glansen kan vi legge parykken i hva jeg kaller et «tøy mykner bad».

For å gjøre dette tar dere parykken deres og snur den på vrangen, altså med alt håret på innsiden og hetten ut. Legg så parykken i en bolle eller en bøtte sammen med nok tøy mykner til at dere har tøy mykner på hele parykken. Jeg brukte ca to «kopper» til min, men her er det bare å se etter hvor mye som må til for å dekke deres (ta heller mer enn mindre).
Pass på å gni tøy mykneren godt inn i parykken, slik at dere får med alle hårstråene.
La så parykken ligge og hvile i bøtten i ca 5 døgn, før dere tar den opp igjen og skyller den godt, helt til all tøy mykneren er vasket ut.
Legg deretter parykken til tørk på et håndkle over natten.

 

 

Når parykken har tørket godt, tar dere hår børsten fatt og grer igjennom parykken for å få ut alle floker som eventuelt har satt seg i hårene. Det kan hende dere må gre over flere ganger i løpet av denne prosessen da syntetiske hår ofte kan floke seg litt, spesielt når de har tvinnet seg sammen litt. Begynn på bunn og gre dere oppover for å unngå at hårstråene blir alt for frusete.

Når dere har gredd ut parykken godt, er det tid for å frisere litt. Billige parykker kommer ofte i forskjellige klipp og noen ganger ganske ujevne. Men frykt ikke, for vi tar bare frem saksen og klipper løs til vi finner en frisyre vi er fornøyd med. Dette er også en fin tid for å fjerne eventuelle slitte og frusete hårstrå som kan ha oppstått underveis ;)

 

 

Nå gjenstår det bare å gjøre siste finish, som er å drysse litt talk eller baby pudder i parykken, for å fjerne det siste av uønsket glans i parykken. Dryss lett litt pudder inn i parykken og gni det forsiktig inn i mellom hårstråene. Gjenta dette steget helt frem til dere har oppnådd en ønsket finish på dere parykk.
Pass på å rist litt i parykken før dere tar den på, for å unngå at overflødig talk vil drysse ned på kostymet deres ;)

 

 

Voila! På 1-2-3 så har dere nå en parykk som garantert ser litt mer realistisk ut, enn rett ut av pakken.
Jeg håper disse tipsene vil hjelpe dere på veien til den store Halloween dagen og at dere kan rocke løs med kule parykker, uansett hva ditt halloween budsjett ligger på ;)
Jeg setter inn noen før og etter bilder for dere under her, slik at dere kan se hvordan min parykk ble, ved å bruke disse små enkle tipsene :)

 

Vi snakkes i morgen, for mer Halloween sprell og moro :)
Love you, Peeps! <3 

 

 

Vi sees i morgen for dag 22 av «This is Halloween» <3