Hei alle sammen og velkommen til dag 26 av «This is Halloween» serien <3

 

I dagens halloween inspirerte blogginnlegg tenkte jeg at jeg skulle vise dere et nytt forslag til hvordan dere kan ta deres «knask eller knep» godteri til et nytt kreativt nivå.
Det skal ikke så mye til for å lage noe som vil være super morsomt for barna å få og som vil garantere deg en plass som nabolagets snakkis på Halloween kvelden ;)

 

Så finn frem papir, saks og teip, så setter vi i gang med å lage hekse hatter til halloween godteriet ;)

 

 

 

Her er hva dere vil trenge: 

Farget papir
Saks (tapetkniv kan også være greit)
Dobbeltsidig teip (eller lim)
Halloween godteri med papir rundt (jeg brukte kjærlighet på pinne)

 

 

 

Først start ved å brette papiret i to, mål deretter opp hekse hatten deres i den størrelsen dere ønsker å ha, ettersom hvordan type godteri den skal «kamuflere». Pass på å markere den slik at bunnen på hatten kommer der bretten i papiret deres er. Klipp deretter ut hatten, samt bånd og spenne til båndet som skal gå rundt hatten. Jeg valgte for min å gå med en ganske tradisjonell hekse hatt, men her finnes det mange forskjellige kombinasjoner å ta av, så gjør dette på deres måte <3

Nå gjenstår det bare å montere sammen alle delene. For å feste mine brukte jeg litt tynn dobbelsidig teip, men lim fungerer også kjempe bra til dette, så bruk det dere måtte ønske ;)
Jeg brukte også den samme teipen for å feste fast kjærlighetene mine på innsiden av hekse hattene (bruk gjerne en del på begge sider av godteriet, for å være sikker på at de sitter så godt som mulig).

 

1-2-3, nå har dere noen super søte små hekse hatter og gi bort til alle små og store «Trick or treaters» som skulle komme og hilse på i helgen ;)

 

 

Jeg håper dere likte dette kjappe og super enkle forslaget til den store «knask eller knep» dagen :)
Hvis noen av dere lager deres egne versjoner av disse små hekse hattene eller lager andre variasjoner av dette forslaget, send meg gjerne et bilde på  Facebook eller Instagram . Det hadde vært utrolig koselig og se <3

 

Jeg håper dere har en fantastisk fin kveld og at dere følger med her på bloggen i morgen også, for enda mer Halloween sprell ;)

 

LATER! <3

 

 

Vi snakkes i morgen for dag 27 av «This is Halloween» <3