God helg alle sammen og velkommen til dag 28 av «This is Halloween» serien <3

 

I går hadde endelig kvelden kommet, kvelden hvor det var klart for Halloweenfest hjemme hos bestevenninnen min, Ida. Etter flere ukers snakk om halloween glede og kostymer, hadde Ida pyntet huset fullt med ballonger, edderkopper, spindelvev og goodies et spøkelseshus verdig. I tillegg så ventet det oss et halloween bord jeg aldri har sett maken til, dekket med massevis av god mat (Ida, du er utrolig!).
Hvordan hun har klart å stelle i stand alt dette på så kort tid, er utrolig i mine øyne, og jeg må innrømme at jeg ble en smule imponert, selv om jeg alltid tenker at det ikke finnes en ting Ida ikke kan gjøre, når hun først bestemmer seg for det ;)

 

 

I går var uten tvil en av de koseligste kveldene jeg har hatt på lenge, fylt opp med venner, bøttevis av latter, og endeløse hits spilt over høyttalerne ifra de siste ti-årene, med full all sang faktor. Spesielt når jeg og Ida endte opp med å holde en «two girl» opptreden av «Stick to the status quo» ifra High School musical, for resten av festgjestene.
Det er i slike øyeblikk jeg innser nettopp hvorfor jeg og Ida er bestevenner, for hvem andre ville noen gang sklidd over stue gulvet og sunget for full hals med sin beste Sharpey etterligning, enn min kjære Ida <3

 

Denne jenta har de siste ti årene vært med meg på utallige sing-a-longs til de tidlige morgentimer, øvd inn koreografier til alt ifra hai dans til howdown throwdown. Og er den jenta jeg alltid kan stole på til å le av min tørre humor, selv om det høres ut som knekkebrød i en kjøttkvern
(yes, jeg hører Ida ler av denne).
Det finnes få i denne verden som min Ida, så jeg ser på meg selv som utrolig heldig som får ha henne i livet mitt. I går kveld ble jeg påminnet om nettopp hvorfor <3

 

PS: Hvor søtt er ikke heksekostymet hennes, a, haha :)

 

 

Kveldens store høydepunkt, annet enn lykketroll kostymet til Thea, som av en eller annen grunn involverte at hun hadde ansiktet dekket i rosa glitter og hadde spray lakkert halve hodet sitt med rosa hårfarge spray. Var kveldens festspill, da spesielt runden med «Who`s most likely to…». Jeg må si, jeg lærte mye om hva vennene mine tenker om meg, og hvem rykte jeg har gående for meg, denne kvelden.
Mest sannsynlig at havner i sverdkamp, vil ikke gå ut av huset i bare undertøyet, kan alle tekstene til en musikal, standup komiker er mitt neste yrke….Hey, I`ll take that ;)

 

 

 

Det har vært en kveld fylt med glitter, sparkles og gode minner som helt klart er noe for historie boka ;)
Tusen tusen takk, jenter, for en utrolig koselig kveld, og for at dere delte min halloween spirit hele kvelden <3
En spesielt stor takk til Ida for alt hun gjorde for at vi skulle ha en den beste kvelden. You did good, girlie <3

 

PS: En stor takk til Mamma som var den trofaste sjåføren for kvelden ;)

 

 

 

 Nå har jeg lagt djevel hornene på hyllen, pakket ned parykken og er klar for å tilbringe Lørdagen sammen med mine små tante juveler som kommer på besøk <3

Jeg håper dere likte å bli med en tur hjem til Ida, og at jeg ser dere i morgen for dag 29 av «This is Halloween» serien. Tenk, nå er vi snart i mål dere. Men dere vet hva som begynner 2, November? Yes, Jule serien er i planene i år også, så det er bare å glede seg ;)

Ha en fantastisk fin Halloween helg, folkens og kos dere masse uansett hva planene er for helgen <3
Pass på dere selv, ute i den mørke natten, hihi ;)
I love you all to bits! <3

 

Later! <3

 

 

Vi snakkes i morgen for dag 29 av «This is Halloween» <3