Hei alle sammen og velkommen til nest siste dag av «This is Halloween» serien for i år <3

 

I tradisjon tro har det idag vært den store gresskar dagen her i huset, da jeg tidligere i dag laget årets gresskar lykt, som nå står og ønsker velkommen i hagen.
Med halloween spillelista på full fres på kjøkkenet og min trofaste pelskledde bestevenn ved min side, satte jeg i gang med prosjekt «Gresskar», til det sprutet gresskar kjerner over hele kjøkkenbenken, og Pepsi trodde jeg var små sprø som danset rundt på kjøkkenet.
Det finnes få ting i denne halloween måneden som gir meg så mye glede som å stå med gresskaret under armen og synge med til «My bloody valentine» av Good Charlotte for full hals. Spør ikke meg om hvorfor det har blitt min «halloween anthem», for den har jo teknisk sett ikke noe med Halloween å gjøre, men who cares, når all sangen setter i gang ;)

 

 

 

I år var det flere enn meg som var ivrig på å sette ut det ferdige gresskaret og tenne lys for nabolaget. Pepsi kom løpende med en ivrig hale da jeg plukket opp gresskaret og gikk ut av døren til Pus som også valgte å være med på moroa i år. Mamma kom løpende ut i kulden og knipset årets tradisjonelle halloween bildet, og rett før jeg satte meg ned og begynte å skrive dette blogginnlegget, snakket jeg med en spent Amalie på facetime også, som ble ganske så imponert over tanten sin tror jeg. Som hadde laget et ansikt i gresskaret hun beundret så stort i helgen, og det lyste jo også ;P
Må si at jeg gleder meg allerede stort til neste år, og kunne vise Amalie hvordan hun lager gresskar lykter, og vi kan lage noen søte gresskar sammen <3
Hvem vet, kanskje min kjærlighet for Halloween smitter over på henne og Liam også med årene ;)

 

 

 

Etter en morsom dag fylt med Halloween tradisjoner, er det nå tid for meg og vaske gresskar lukten ut av håret mitt, ta på meg pysjamasen og krype under dyna, slik at jeg er uthvilt og klar for den store Halloween dagen i morgen ;D

Tenk, I morgen er siste dag av «This is Halloween» for i år alt, dere. Tiden har gått så utrolig fort, Men frykt ikke for snart så vil det blir gjort om til juleglede, pepperkaker og nisseluer her på bloggen. Men først så gjenstår det min favoritt Halloween tradisjon, som alltid er en del av min dag 31.Oktober.  De av dere som kjenner meg, eller har lest blogginnleggene i denne serien før, vil vite hva jeg snakker om. I morgen vil dagens blogginnlegg være en fortelling om nettopp denne tradisjonen, som betyr så mye for meg.
Jeg gleder meg så mye til å ha en liten Halloween storytime sammen med dere :)

Vi snakkes i morgen, Peeps!  ;)

Love you all to bits <3

 

Vi snakkes i morgen for den store Halloween dagen <3