Hei alle sammen og velkommen til…Vent, velkommen til en behind the scenes titt på «This is Halloween» serien for i år <3

 

Yes, Halloween er dessverre over for i år, men før vi pakker bort Halloween helt og setter kurs mot julens gleder, så ønsker jeg å dele med dere et lite innblikk i hvordan det har sett ut bak kulissene til årets halloween serie her på bloggen.
Det har i år vært et hektisk år, som har bydd på noen utfordringer, men det finnes intet team YourCarrie ikke kan gjøre når vi først bestemmer oss for det, ikke sant, Team? ;)
«This is Halloween» har i år vært fylt med kreative løsninger, enkle oppskrifter som rett og slett de fleste vil klare (når jeg kan, så kan alle), og har gitt meg nok hodebry til å føle at jeg har gjort en bra jobb ;)

 

Det har vært dager fylt av glede, dager hvor motivasjonen endte opp med å ta seg en plass i baksetet, og dager hvor jeg har blitt rørt til tårer, både av kommentarer på blogginnlegg, øyeblikk som vil forbli med meg resten av mitt liv, og ikke minst engasjementet rundt denne serien, som vokser for hvert eneste år som går.
Det er utrolig og tenke på at noe som startet som en liten ide på innsiden av mitt kreative hode, har vokst til å bli noe som for så mange har blitt en tradisjon, en del av deres Oktober, deres Halloween. Det betyr mer for meg enn ord kan noen gang begynne og beskrive.

 

Nei, før jeg begynner å bli alt for «søt suppe» her, så skal jeg gi dere det dere nok klikket dere inn på dette blogginnlegget for å se, Bilder.
Så uten mer snakk, her har dere noen behind the scenes bilder ifra mitt år av planlegging for årets Halloween serie, «This is Halloween».

Enjoy! <3

 

 

 

Jeg ønsker å sende en kjempe stor takk til alle dere vakre mennesker der ute, som har fulgt «This is Halloween» serien i år, og som trofast har lest alle mine halloween inspirerte blogginnlegg. Jeg legger så mye arbeid inn i denne serien hvert eneste år, og det betyr så utrolig mye for meg å se at mine ideer, ord og kjærlighet for denne dagen blir så godt mottatt. Tusen tusen takk <3

 

 

En utrolig stor takk til alle dere som har hjulpet til med denne serien i år, både foran og bak kameraet.  Det er så utrolig og se at denne serien har inspirert så mange til å ønske å bidra hvert eneste år. For alle ideer sendt, bilder tatt, looker gjort og oppskrifter bakt. Tusen tusen takk <3

 

Tusen tusen takk til min pelskledde bestevenn, Pepsi, som trofast hjelper til både som model, og som fast assistent. I`m so lucky to have you <3 

 

 

Sist men ikke minst vil jeg sende tusen tusen takk til de to som har gjort at denne serien har blitt til det den har vært i år; Tusen tusen takk til min Kjære Mamma og Onkel Jan, som har gjort alt for å gjøre at denne serien skulle bli hva jeg ønsket å skape, for all oppmuntring igjennom månedene vi har holdt på med denne serien, og for at dere alltid stiller opp for meg uten å tvile, uten spørsmål eller å ofre det en eneste tanke. Tusen takk for at dere alltid støtter mine sprøe ideer, selv om det involverer å male deg i hele ansiktet, Onkel. Eller en hel dag på kjøkkenet ifra morgen til kveld, Mamma. Jeg kunne virkelig ønske at alle hadde hatt muligheten til å ha mennesker som dere to i livene sine, for da ville garantert verden vært et mye bedre sted. Jeg er så takknemlig for at jeg har dere på laget mitt, som alltid har to heiagjeng medlemer jeg kan regne med til å stå sammen med meg i sol som i regn storm.
Jeg vet ikke hva jeg noen gang skulle gjort uten dere <3
Uten dere, hadde ikke noe av dette vært mulig, tusen tusen TUSEN takk <3
Mamma, Onkel, Jeg elsker dere mer enn dere noen gang vil forstå! <3

 

 

Sammen så har vi vært et lag som få kan måles med, og jeg hadde ikke klart det uten noen av dere.
Denne serien er ikke bare min lenger, men Team YourCarrie sin, dere alles.
Tusen takk for at dere har troen på meg og mine sprøe ideer, alle sammen.

 

I love you to bits <3