Hei alle sammen <3

 

Tenk at det allerede har gått en uke siden Halloween og siste dagen av «This is Halloween» serien her på bloggen.
I de tidligere blogginnleggene fortalte jeg dere at det intet var slutt på moroa. For selv om Halloween dessverre er over for i år, så er det en annen favoritt tid på året rett rundt hjørnet, nemlig jul.
Ok, før noen av dere begynner å snakke om at det er for tidlig eller at jul er for Desember (Jeg vet det er noen av dere,hihi), så sitt ned å ta dere en julebrus imens. For her hos meg, så er det jul ifra 2.November, til nyttår, så det er bare å la «grinch» innstillingen ligge på dørmatta, og komme inn til jule gløgg, pepperkaker og julesanger på full fres her hjemme hos Carrie.
Her er det nå tid for å ta armene rundt hverandre, synge med til «Last Christmas» så det høres over hele nabolaget, og ta nisselue på alle skjeletter i huset (fortsatt bare meg?!).

 

 

Jeg håper dere er klare alle sammen, for å følge meg og juletiden her hjemme hos meg i år også, i den årlige jule serien «Christmas With Carrie» <3
Her vil dere få litt oppskrifter, minner, kosestunder, gjesteinnlegg, historier og hvem vet kanskje litt gavetips også. Samt følge meg igjennom November og Desember med alle tradisjoner og kosestunder her hjemme hos meg og familien :)

 

Jeg håper dere er like gira som jeg det er, for nå setter vi i gang, dere ;)
I tiden fremover nå, vil det dukke opp flere forskjellige type blogginnlegg i denne serien, så her er det bare ta på seg nisselua, å følge med :)

Jeg håper dere får en kjempe topp kveld og at dere sitter og koser dere med jule brusen slik jeg gjør akkurat nå, hihi ;)

 

 

Later! <3

 

           Vi snakkes før dere vet ordet av det <3