Heisann alle sammen <3

 

Først så vil jeg starte dagens blogginnlegg med å takke dere alle sammen for den utrolig gode responsen til Mamma´s første gjesteinnlegg i «Christmas with Carrie» serien i år. Det betyr så mye for både meg og henne, all kjærligheten dere viser, og at dere tar henne imot med åpne armer som en gjesteblogger her på Yourcarrie. Så tusen tusen takk, alle sammen <3
Jeg håper dere er klare for mer sprell ifra Mamma også, for jeg tror ikke hun er ferdig med å spre juleglede her på bloggen helt enda ;)

 

I dagens jule inspirerte blogginnlegg har jeg lyst til å ta dere med på årets første juleverksted, som tok plass her hjemme hos oss på Søndag.
Jeg, Mamma, bestevenninnen min Ida og svigerinnen min Sofie tok julebrus og pepperkaker fatt, og startet førjulstiden slik den burde være, fylt opp med julekos, julemusikk og juletid forberedelser. Med bordet fylt opp av sakser, papir, lim og stæsj, satte vi igang «oppdrag julekort» og begynte å spre kreative ideer rundt om på bordet.
Når vi først kom i gang med kortene og snakk om juleforbredelser, gikk timene forbi så fort at vi alle fire satt mer eller mindre i sjokk da en av oss til slutt tittet på klokken. For før vi viste ordet av det hadde tiden flydd av sted og det var tid for en liten mat pause. Sofie var så snill og lagde hjemmelagde dumplings til oss, som ble servert ved siden av ris og salat. En litt utradisjonell middag til et juleverksted kanskje, men noe julekos må jo spares til nærmere Desember også, ikke sant?! ;)

 

 

 

Det var så utrolig koselig og komme tilbake til hva som for meg er en juletradisjon som har en helt spesiell plass i mitt hjerte. Juleverksteder har alltid vært noe som jeg har elsket. Tanken på at familie og venner samler seg, baker, klipper og limer sammen julekort i den kreative juleånd, og snakker om gleden av jul, til døgnets timer har flydd av sted. Dette er for meg, bare en av de mange tingene som gjør julen magisk i mine øyne.
Minner om barndomsjul, lim på fingertupper og håndskrevne kort til nære og kjære, kom alle tilbake til meg imens jeg satt ved stuebordet vårt og så på jentene rundt bordet sine kreasjoner, med en pepperkake hvilende i munnviken.

 

De koselige gamle tradisjonene i mitt hjerte har de siste årene også fått nye morsomme innspill, slik som min og Ida sine jule pynting eventyr, Ida sine danser til Michael Buble´, og gleden av å planlegge hva som skal vente på tantebarna under juletreet i år. Det å sitte og lese leke kataloger igjen, og planlegge for mine små bestevenner, slik som Onkel Jan alltid gjorde for meg når jeg vokste opp, det er en juletradisjon jeg er så takknemlig for at jeg nå kan legge til på listen over de uttalige juleminnene jeg har i mitt hjerte. Jeg må si, jeg gleder meg så utrolig mye til å se hva resten av denne førjuls og juletiden har og bringe, og ikke minst dele den med alle dere kjære leserne mine, der ute <3
Jeg håper dere likte dette lille innblikket inn i vårt første juleverksted for i år, og at dere vil følge resten av den koselige førjulstiden her hos meg :)

 

Tusen tusen takk for en utrolig koselig førjuls kveld og juleverksted, jenter <3
Jeg håper dere koste dere like mye som det jeg gjorde :)

 

Later! <3

 

 

Vi snakkes før dere vet ordet av det, folkens! <3