Hei hopp alle sammen <3

 

Nå nærmer vi oss endelig Desember, og det begynner å bli tid for å pynte til jul med både nisser, julestjerner, snømenn og lys hengende ifra alle vinduer og juletrær. Det er nettopp dette dagens blogginnlegg handler om, in other words, jule pynting tradisjonen til meg og min beste venninne Ida B. Hvert år setter jeg snuten imot huset hennes og hjelper henne med den tradisjonelle julepyntingen for året. Om det er med lys slynger rundt halsen, stående på tær og slår inn tegnestifter med Jaegermeister flaske som hammer, eller med alvehat på snei, byr denne dagen alltid på bøttevis av latter fylte minner som nå fyller den 10år lange historieboken vår <3

 

Ida disket virkelig opp med å lage en av mine favoritt retter og serverte is nok til hele familien (kan vi snakke om husmors poeng her eller?!).
Med andre ord så var vi mer enn klare til å sette i gang med pyntingen når kvelden kom, så med alve hatten på snei og en pepperkake trygt plassert imellom tennene, satte vi i går i gang med operasjon «Ida´s jul 2017» og begynte å dekke vinduer, vegger og hyller i julepynt og skinnene lys så langt øyet kunne skue. For er det en ting som er sikkert her i verden, så er det at jeg og Ida, vi gjør ingenting halvveis ;)

 

 

 

Alle som kjenner meg vet hvor mye julen betyr for meg, og hvor mye jeg setter pris på alle de små og store tradisjonene som hører med denne tiden på året.
Jeg kan fortsatt huske første gangen jeg hjalp Ida med å pynte til jul, hvor Ida ga meg den lille Jaegermeister flasken da jeg spurte henne om hun hadde en hammer. Året spøken om å kalle meg et tre begynte, da jeg uten tvil strekker meg noen cm lenger enn Ida. Noe som har bringt oss mye latter i årene som har gått. Året hvor vi sprayet ned hele vinduet hennes med snø spray og det endte opp med å stå sånn i flere måneder etter at julen var pakket ned for året.
Minnene er så utrolig mange, og jeg kan ikke gjøre annet enn å smile hver gang jeg tenker tilbake på alle de morsomme stundene fylt med julepynt og allsang til Michael Bublè. Jeg er så glad for at jeg har så koselige tradisjoner sammen med Ida også, som hvert år gir så mye juleglede.  <3

 

Det var virkelig en av de koseligste dagene jeg har hatt på lenge, og jeg er så glad for at Ida vil ha meg med på hennes små og store julepyntings eventyr. Noen må jo henge opp gardinene, ikke sant, Ida? ;P
Tusen tusen takk for en utrolig koselig dag og for at du er den beste «Bestie» i hele verden <3
I love you, girl! <3

 

 

Jeg håper dere har likt å være med meg på min og Ida´s juletradisjon og at dere får en kjempe topp dag videre med juleforberedelser <3
Det er fortsatt masse julegleder og tradisjoner i vente, så følg med videre :)

 

Later! <3

 

 

Vi snakkes før dere vet ordet av det <3