Hei alle sammen og god 1. Desember <3

 

I dag har endelig dagen kommet. Dagen hvor julen offisielt er her, og den beste måneden ligger fremfor oss. 1. Desember betyr også at første kalender luke er klar for å bli åpnet, for nå starter nedtellingen til den store julekvelden, vi gleder oss til.
Da jeg stod opp i dag tidlig, var det ingen tvil om hvem dag det var i alle fall, for Pepsi kom løpende så fort hun hørte meg i trappa å satte seg trofast og ivrig foran meg. Med en viftende hale som nærmest spilte trommer på flis gulvet på badet, var det tydelig at hun viste helt klart hvem dag det var, å at det ventet henne en «namnam» eller to i første luke av julekalenderen hennes.

Selv så skal jeg innrømme at jeg var ganske så ivrig jeg også, da jeg åpnet kalendrene mine for i år. Jeg må ha vært utrolig snill i år, som har fått hele tre stykker og kose meg med igjennom Desember. I tradisjon tro så har Mamma fylt pakke kalenderen min full av små og store juleglede pakker, som lyser Mammas jul lang vei, ifra de detaljerte merkelappene til det klassiske røde båndet på hver en pakke som henger ned ifra den trofaste kalenderen jeg har hatt så lenge jeg kan huske. Jeg føler meg så heldig som får en så gjennomtenkt og tvers igjennom hjemmekoselig julekalender hvert eneste år. Gleder meg så utrolig mye til å finne ut hva Mamma har funnet på i år, For ingen gjør jul bedre enn Mammaen min, haha <3

 

I tillegg ble jeg i går overrasket med KICKS sin julekalender og flax kalender ifra Pappa og stemoren min BA. Så det er ingen tvil om at Desember kommer til å bli en spennende måned for meg frem til jul, med både sminke, hudpleie, spennende gaver og hvem vet, kanskje litt flaks også ;)
Dagen i går skulle i tillegg by på flere overraskelser for meg, da jeg kom hjem til den beste førjuls overraskelsen jeg noen gang kunne fått her hjemme, men mer om det kommer i senere blogginnlegg her i Desember ;)

 

 

For de av dere som har fulgt bloggen min siden i fjor jul, vet dere kanskje at jeg 1.Desember i fjor, overrasket Mammaen min med sin helt egne pakkekalender, fylt opp av morsomheter og godter. Jeg må innrømme at jeg tror kanskje jeg satte standaren en liten smule høyt, da jeg i år skulle forsøke å finne ut hvordan jeg skulle klare å følge opp til fjorårets suksess. Etter mange timers hodebry og søking i kreativiteten min, fant jeg løsningen på hvordan jeg i år skulle gi Mamma en kalender som vil spre litt juleglede i Desember.
I året som har gått har jeg blitt påminnet om hva som virkelig betyr noe her i livet, og i den siste tiden spesielt, hva julen virkelig handler om. Det var med disse tankene friskt i minne at jeg satte meg ned og begynte planen om Mamma´s hjemmelagde julekalender for Julen 2017.
En julekalender fylt opp med gode juleminner, tradisjoner og bøttevis av kjærlighet i hver en bokstav, i hvert et brev som dekker den Katarina designete kalenderen som nå dekker ene veggen i andre etasje her i huset. For hva bedre til å telle ned dagene til den store juledagen vi begge er så utrolige glad i, enn å hver dag dele et juleminne, en juletradisjon eller rett å slett fortelle om noe vi gjør i førjuls tiden som betyr så mye for oss begge.
Med kjærlighet og omtanke satte jeg og Pepsi oss ned for å lage den beste kalenderen vi kunne til Mamma i år, med meg på blyanten og Pepsi boffende ved føttene mine, har vi skapt en kalender som gir så mye mer enn bare noe materialistisk, men et minne for livet (håper vi i alle fall).
Som søsteren min sa til meg i går, hvis du vil så får du det til. Og det er nettopp det vi gjorde med denne ideen i år, hihi <3
Jeg gleder meg virkelig til å se Mammas reaksjoner til 24 av de juleminnene som betyr aller mest for meg (og Pepsi da). Det er det juleglede virkelig handler om, og kunne glede noen andre ved å gi litt av deg selv <3

 

 

Jeg håper dere alle har hatt en fantastisk fin 1. Desember så langt og at dere fikk noe koselig i kalender lukene deres i dag <3
Nå står det sushi, sjokolade og netflix på menyen for kvelden her hjemme hos meg, etter å ha pyntet til jul og sunget julesanger for full hals siden jeg stod opp i dag tidlig. Kan vel trygt si at jeg er en liten smule gira for at det er Desember idag. Nå kan virkelig jule baking, jule pynting og alle andre julegleder begynne for fult fres frem til nyttår, så gjør dere klare folkens, for nå setter Desember moroa igang :D

 

Ha en koselig Fredagskveld videre i snøen, solen eller hvor enn dere måtte befinne dere denne Desember kvelden, også snakkes vi igjen, før dere aner ordet av det. Det er mye mer førjuls moro i vente, så følg med ;)

 

Later! <3

 

PS: Tusen tusen takk til Mamma (og Pepsi), Pappa og BA for de fantastiske kalenderne mine i år. Jeg er evig takknemlig for alt dere gjør for meg <3 
Tusen tusen takk til Pepsi jenta mi, for all hjelpen og for din dyttende og støttende snute som aldri tvilte på at jeg kunne finne en løsning i år. Du er best <3 

 

«Be thankful, always» <3