Hei hei og ATSJOOO, folkens <3

 

Yes, dere forstod det riktig. Det er den tiden på året igjen hvor kroppen min har bestemt seg for å starte litt krig med meg. Med andre ord, så har jeg dessverre blitt syk, noe som har gjort at jeg ikke har hatt mye energi til overs etter alle juleforberedelsene jeg har prøvd å fått gjort unna de siste dagene. Noe som dessverre har resultert i at dere sikkert trodde at jeg hadde glemt dere helt her på bloggen. Men fear not, my friends. For dere har vært i tankene mine hver eneste dag, og jeg skal gjøre så godt jeg kan nå med å oppdatere dere på alle de tingene som har skjedd i løpet av Desember ukene som har gått.
Så spen dere fast også tar vi turen tilbake i tid for å se på hvordan det har stått til i Casa de Carrie imellom host, snør filler og hostesaft shots ;)

 

 

3.Desember kom endelig dagen hvor jeg skulle få tilbringe litt etterlengtet kvalitetstid med lille søsteren min, Ida, da hun tok turen til oss på et lite førjuls besøk. Som om ikke jeg var glad nok for å se henne så kom hun med en hel pose hjemmelagde karameller som mer eller mindre forsvant den samme kvelden (krem….ingen forstår at jeg liker karamel, sant?).
Det ble noen koselige dager sammen med Ida, fylt med shopping, roadtrip til Sverige og latterbrøl ifra sofaen med morsomme Instagram videoer. Med andre ord, den perfekte søster tid, som jeg tror vi begge trengte <3

 

Den første Desember uken bydde også på flere klassiske juletradisjoner som å dekorere hjemme til jul, sette opp julenisse byene her i huset og ikke minst glede seg over alle de fine dekorasjonene som nå pryder hvert et gatehjørne rundt om i byen vår. Ifra lys i gatene, sløyfer rundt trestammer til nissen på toppen av kjøpesenteret i sentrum.
Jeg og Mamma har dratt ut på uendelige shopping turer for å handle inn julegodter, gaver til nære og kjære, samt alle de tingene som gjør juletiden til det den er hvert eneste år, med full allsang i bilen til juleklassikere på radioen.

 

Desember har også bringt noen små «nisse streker», slik som min og Pappa sin tradisjonelle jule shoppingtur, som i år ble til et par turer til kjøpesenteret i løpet av Desember. Så jeg og Pappa dro rundt i alle butikker tenkelig for å finne de perfekte gavene til familie og venner, først på lista stod Mamma og min stemor BA, som vi begge måtte legge planer for å snike inn i husene for at de ikke skulle se. Med planer om dobbel innpakking, nye poser og innpakning i jakka, over en nystekt pepperoni pizza, ble det julegaver til alle våre nære og kjære i år også, og noen super koselige shopping dager i tradisjon tro ;)

 

 

8.Desember var det tid for årets andre juleverksted, da jeg, Mamma og Sofie lagde hjemmelagde smultringer og sukkertøy til den store julefeiringen.
Jeg må innrømme at jeg synes det var litt gøy å være med på å lage noe jeg aldri har vært med på før, og spise bøttevis med sukkertøy som gjengens trofaste prøvesmaker ;)
Det ble en lang dag fylt opp med kjøkken julegleder og sushi stop for å lade batteriene litt for resten av julegodt lagingen som endte opp med å holde koken til langt ut i de kalde kveldstimene. Det skal sies at det virkelig ble noen gode julegodter ut av det, som jeg vet kommer til å bringe massevis av juleglede til alle som kommer innom oss i juletiden fremover :)
Det finnes få ting som kan slå hjemmelagde juleklassikere <3 

 

Flere juleverksted stod for tur da jeg dagen etter dro på juleverkstedet som mine venninner Ida, Thea og Amalie hadde stelt i stand, hvor det ble kakebaking og karamell laging på høyt nivå. Det er så utrolig koselig og sitte rundt bordet og drikke julebrus og trykke ut pepperkaker imens man snakker om juletradisjoner og pakke ideer. Det er øyeblikk slik som dette som minner meg på nettopp hvorfor julen er så viktig for meg, og hvorfor den har en så spesiell plass i mitt hjerte. Det er også på dager som dette, tilbringt sammen med venner jeg er så glad i, at jeg forstår mer og mer at familie handler om så mye mer enn bare en form for blodsbånd. Det handler mer om hvem du velger for deg selv å ha i livet ditt. Hvis det finnes noe jeg har lært i mitt liv, så er det at mennesker kan komme og gå uansett hvordan forhold eller relasjon de har til deg, men hvis du er virkelig heldig, så kan du også finne unike familie bånd i noen som ikke deler noen av dine gener eller papirer. Men som deler dine historier, dine minner og som har en spesiell plass i ditt hjerte. Jeg vet nå klarere enn noen gang hvem som er min familie, noen født inn i rollen, noen født for den, men alle en del av mitt hjerte <3

Desember tiden har også bydd på utrolig koselige familie stunder og gaveleveringer rundt om i landet til nære og kjære. Enten om det er igjennom nissen på postkontoret eller på den årlige gaveleverings runden som har faste stop på veien, så har flesteparten av gavene nå funnet sin vei hjem til de som vi ønsker å spre litt juleglede til i år.
Gaveleverings runden i år ble ekstra spesiell da vi i år overrasket Morfar med en helt ny tv, som jeg vet vil bringe mye glede til han igjennom julen og videre inn i året som snart står for tur. Det er så koselig og kunne glede noen med noe som virkelig gleder hjertet deres, slik jeg vet denne gaven gjorde for min kjære Morfar som alltid gjør alt for alle andre <3

Det ble også en tur innom mine to vakre små juveler, Amalie og Liam (Ida og Espen også da, hihi), hvor Tante ble dratt med på moroa og fikk tilbringt litt kvalitetstid sammen med små trolla før jul. Jeg blir så stolt av å se hvor store de har blitt og få høre om alle de små og store øyeblikkene i deres liv, ifra tenner som vokser seg frem, til barnehage Lucia tog, sangtekster som sitter bedre og bedre for hver gang jeg hører de og krabbe steg som blir tatt før jeg aner ordet av det. Det er utrolig og se på hvor fort de vokser opp og alt de lærer for hver dag som går.
Amalie og Liam, Tante er så utrolig stolt av dere begge og gleder seg VELDIG til å høre hva dere synes om gavene deres under treet i år :)

 

 

De siste fire dagene har jeg tilbringt på juletur hos Onkel Jan på det glade sørlandet, men dette er en historie helt for seg selv, som fortjener sitt helt egne blogginnlegg. Så følg med for å lese alt om min, Mamma og Pepsi sin roadtrip, gavelevering, nissebesøk og juleshopping sammen med verden beste Onkel, i neste blogginnlegg her på YourCarrie ;)

Jeg håper dere har hatt en fantastisk Desember måned så langt og at dere har koset dere med alle førjulens gleder :)
Tusen takk for at dere har tittet innom bloggen imens jeg har vært borte, og at dere har lest hele dette blogginnlegget som ble en liten smule lenger enn dere kanskje er vant til her på bloggen, haha :)

Nå skal jeg gå å pakke meg inn under dyna og slappe av med litt Netflix, så kanskje formen er på topp igjen til jul (*Krysser fingrene*).

Ha en fin kveld videre folkens, også snakkes vi igjen før dere vet ordet av det :)

 

 

All my love

Carrie <3 

 

 

PS: Gratulerer så mye med dagen til verden beste Pepsi, min bestevenn i pels, som har bursdag idag <3
Jeg elsker deg så utrolig mye, Pepitoen min <3