God Lille juleaften, Folkens! <3

 

Tenk, i morgen er den store dagen her. Den vi har ventet på så lenge og forberedt i så mange dager, uker og for noen av oss, måneder.
Dagen i dag har for meg, vært et evig kaos av gave leveringer, familie og venner besøk, julevasken og forberedelser i siste liten, så når jeg nå endelig har noen minutter til å sette meg ned og snakke med litt med dere, innså jeg at jeg har helt glemt å fortelle dere om noe av det koseligste som har skjedd hos meg i Desember. Nemlig tidenes jule-overraskelse <3

 

For noen uker siden fikk jeg den beste jule overraskelsen jeg noen gang kunne forestilt meg, da familien overrasket meg med et helt nytt juletre, som tatt ut av drømmene mine.
Sliten etter en hel dag ute iblant små gale julegave shoppere, klesvask, husvask og planlegging av julegaver, var jeg klar til å henge opp det mentale «ikke forstyr» skiltet og bare gå å legge meg. For så å finne ut av all juleplanleggingen dagen etter og vaske ned hele soverommet ifra topp til tå. Det var helt til jeg gikk igjennom døren til soverommet mitt og ble møtt av et syn som bringte tårer ut av øynene mine, før jeg ante ordet av det.
Mamma, Pappa, Ole og BA hadde gått sammen for å gi meg den beste overraskelsen jeg noen gang kunne fått i år, da jeg ble møtt med nyvasket rom, med nyskiftet seng, julepynt oppe og ikke minst et helt nytt juletre som stod å glittret i hjørnet på rommet mitt. I hele denne førjuls tiden har jeg gått og fundert på hvordan jeg skulle ha råd til å kjøpe et nytt juletre, og oppgradere mitt stakkars gamle lille tre som ifjor så ut som om det hadde blitt dratt igjennom hele skogen.

 

 

 

Dagen etter denne overraskelsen var all jule inspirasjonen min tilbake og jeg tok med meg Pepsi på oppdraget om å pynte resten av rommet, til mitt egne lille «Winter Wonderland».
Med spent snute kom Pepsi ivrig løpende inn på soverommet mitt og nærmest landet med hele snuten oppi boksen med juledekorasjoner som stod på gulvet. Med juletre kuler hengende i ører, nese tup og haletip, sang vi med til julesanger og pyntet opp soverommet til det glitret i rosa, hvitt og sølv over hele rommet <3
Pepsi forelsket seg helt i den nye snømannen jeg hadde kjøpt til juletreet i år, og var veldig bestemt på at det måtte vi henge i hennes høyde på treet, slik at hun kunne se på den hver gang hun var inne på soverommet mitt. Jeg der i mot var helt målbundet av det store vakre treet som nå står å lyser ved siden av meg, for Wow, dette var en overraskelse som betydde mer for meg enn jeg tror de fleste vet. Det er ingen tvil om at dette var akkurat det jeg trengte i år <3

 

 

Nei, nå kan jeg høre senga roper på meg her. For i tradisjon tro blir det en tidlig kveld på meg i dag, for å få en dose av barndoms magi imorgen tidlig da jeg får se juletreet i stua for aller første gang i år. Some things never change! <3 

Jeg håper dere får en utrolig koselig julefeiring, fylt med kjærlighet, latter, magi og alt annet dere måtte ønske dere for julen <3
Tusen takk for all støtte og gode ord igjennom hele «Christmas with Carrie» serien så langt. Tro meg, vi er ikke ferdige enda, for det er fortsatt masse mer jul i vente. Så følg med i romjulen også ;)

Sist men ikke minst så ønsker jeg å sende den største tusen takk til min Kjære Mamma og Pappa, stefar Ole og stemor BA, for den beste overraskelsen jeg noen gang kunne bedt om. Ord kan ikke beskrive hvor mye dette betydde for meg, og hvor mye glede det har bringt meg i Desember å se på juletrelys glitre på soverommet mitt i hele førjulstiden <3

Tusen takk! <3