God jul, alle sammen <3

 

Nå er endelig den store juledagen kommet, og i den annledning tenkte jeg å stikke innom bloggen for å ønske dere alle en riktig god jul, og en fantastisk julefeiring i dag. Uansett hvordan deres jul måtte se ut, om det er snø utenfor vinduet deres eller grått og overskyet slik det er hos meg. Juletre lys eller sandstrand, Ribbe eller kalkun, Askepott eller Jakten på julestjernen. Så håper jeg at dere får en utrolig koselig dag sammen med alle deres nære og kjære, rundt om i verden :)
Selv så ser jeg frem til å tilbringe resten av den magiske juleaften sammen med familien, og kose meg med alle de mange tradisjoner som står for tur, aller mest den utrolige gode julematen ;)

 

Som jeg lovet tidligere i førjuls tiden, så tenkte jeg at idag var den perfekte dagen å dele årets julekort bilder av Pepsi og Pus, med dere, da dette blogginnlegget på mange måter er som mitt helt egne julekort til alle dere fantastiske mennesker der ute som leser blogger min og følger min historie hver eneste dag. Jeg er så takknemlig for å ha hver og enkelt av dere i livet mitt og at jeg får ha dere med meg på reisen igjennom juletider, Halloween moro, oppturer, nedturer og alt det andre som måtte befinne seg i mellom. Dere er rett og slett fantastiske <3

 

Jeg håper dere får en magisk juletid, fylt med glede, latter og kjærlighet, hvor enn dere måtte befinne dere <3
Kos dere masse, le mye, og pass på å være takknemlig for alle de små og store øyeblikk juletiden bringer. It´s a reason why they call this the season of magic, you know ;)

 

 

From all of us, to all of you, Merry Christmas <3