Happy Valentines day, my loves <3

 

Jeg skal innrømme at det å skrive et «lovey-dovey» blogginnlegg som singel er ikke alltid den enkleste oppgaven jeg setter meg selv ut på hvert år. For la oss være ærlige her, det er mye enklere å komme inn i «the spirit of Valentines day», hvis man har en spesiell å dele den med. Selv så har jeg alltid vært i den tankegangen at man ikke alltid nødvendigvis trenger å tilbringe dagen sammen med en date, en kjæreste eller hva enn det måtte være i romantikkens verden. For i mine øyne så kan en Valentines date likså godt være en venninne, et familiemedlem, et husdyr, en kompis, eller hvem som helst andre som du er glad i og ønsker å sette litt ekstra pris på. Det er jo nettopp det hele dagen handler om, kjærligheten. Og den trenger du ikke en «I et forhold» status på Facebook, for å kunne gi til de rundt deg som du har kjær.  I noen tilfeller, så tror jeg til og med at det kan være en bedre ide og tilbringe dagen sammen med en venn jeg, for noen ganger så trenger man bare å ha en real «galentines day» ;)

Min valentines day i år blir tilbringt sammen med de to som betyr aller mest for meg her i livet, Mammaen min og min pelskledde bestevenn Pepsi, og jeg kunne ikke vært mer glad for det . For selv om andre kanskje er ute på date, får blomster på døren, eller spiser rekesmørbrød til middag, så er jeg ikke lei meg for at det ikke er meg, i år. For, greit, jeg kunne godt ha lagt meg ned i senga med Love actually på netflix, satt på spillelista med søtsuppe-gråte-sanger så det dundrer over høyttalerne mine og synget med for full hals i en «Bridget Jones» lignende scene av en desperat singel kvinne som er et par hakk vekk ifra et mentalt sammenbrudd over å være alene på Valentines day. Men for å være ærlig, så har jeg sett på ALT for mange episoder av «Crazy Ex-girlfriend» til å ville være den type jente som er besatt av å være i et forhold og løpe etter en date. Cause that chick is CRAZY, girl…
Så i stedet så tar jeg meg en velfortjent «Singles day» idag, med pizza til frokost, hjemmespa ifra Sephora, etterfulgt av en lang varm dusj og en helaften med Youtube og joggebukse. Yes, honey. That is how I roll! <3

 

MEN, det vil ikke si at jeg har glemt min tradisjon her på bloggen av å lage noe Valentines day relatert snacks som like godt kan gis i gave, lages sammen eller rett å slett lages til deg selv, for så å sitte og spise den med den nærmeste kjærlighetsfilmen på tv. Så enten om du er gift, dater, i et forhold, none, prest, i sølibat eller rett og slett bare singel slik som meg, så er dagens snacks noe som alle kan ha glede av i kveld. For idag så skal jeg vise dere en liten spinn på en eldre Valentines day oppskrift her på YourCarrie, nemlig Lovehearts sjokoladen ifra 2016. Så hold dere fast i svingene, for nå tar vi turen inn på kjøkkenet igjen ;)

 

 

Carrie´s Love Chocolate

 

Her er hva du vil trenge; 

Melkesjokolade (1 stor plate) 
Lovehearts 
Sjokolade hjerter eller annet Valentine inspirert godteri

Serveringsbrett med bakepapir

 

Først starter vi med å forberede litt, slik at det skal være enklest mulig og få en fin sjokolade plate som vil være akkurat slik du vil ha den, når vi er ferdig. Så jeg begynte med å hele godteriet jeg ønsket å bruke, i forskjellige små skåler, slik at det vil være enkelt for meg å plukke ut biter når jeg skal monterte sjokoladen. Deretter dekket jeg et serveringsbrett med bakepapir, slik at alt er klart for den smeltete sjokoladen.

Knekk så all sjokoladen i biter/firkanter oppi en bolle, varm dette over et vannbad, til sjokoladen er helt smeltet (husk og røre godt underveis), hel så den smeltede sjokoladen sakte over bakepapiret i ønsket form og bred ut med en slikkepott. Jeg valgte å gå for et stort hjerte for min i år, men her kan dere lage forskjellige former og størrelser etter som hva dere ønsker :)
Deretter kommer det beste steget, pynting. Her er det tid for å finne frem kreativiteten og pynte sjokoladen deres slik dere ønsker, enten om det er med MASSE godteri på, noen få biter, glasur, ord, potetgull eller hva dere måtte finne på å gjøre. Her er det rett og slett bare fantasien som setter stopper.

 

Sett så brettet inn i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet helt, før dere knekker de opp i biter eller serverer det helt (Tenk, så kult å få i Valentines day gave a?!, hihi)

 

 

Jeg håper dere får en kjempe fantastisk Valentines dag idag, alle sammen, uansett hvordan dere måtte ønske å feire den i år <3
Jeg sender bøttevis med kjærlighet deres vei, og håper med hele mitt hjerte at dere blir overdrysset med all kjærlighet i verden ifra de dere er glad i, slik jeg uten tvil har blitt idag (Tusen takk, Mammaen min, for den utrolig søte gaven).

 

 

All my love

Carrie ♥