Hei hopp alle sammen :)

 

Hvordan står det til med dere, Peeps? Jeg håper alt er bra og at dere har hatt en fantastisk fin påske i solen, sammen med deres nære og kjære.
Selv så har jeg hatt en utrolig koselig påsketid her hjemme sammen med familien. Spesielt gøy var det at Onkel Jan kom på besøk og tilbringte påsken sammen med oss i år :D
Så her i gården har det vært endeløse dager fylt opp av latter, morsomheter og verdifulle familie stunder som jeg virkelig trengte. For etter å ha tilbringt vinteren i et søk tilbake til meg selv og hvor jeg ønsker å ta drømmene mine, så var det godt å virkelig finne tilbake til min røtter, og den jenta som tilbringte hvert et minutt drømmende, på det rosa jenterommet i den hjemmekjære barndoms leiligheten på en Oslo gate. Jenta som drømte uten filter, uten begrensninger. Jenta som danset til Spice girls, som lærte seg koreografien til «Everybody (Backstreets back) utenatt ved å se på musikkvideoen på MTV, og som pugget cd samlingen til Mamma istedet for gangetabellen på skolen. Hun som fant endeløs glede i andres latter, som lærte at familie er alt, og som ble bygget opp med et støttesystem som til den dag idag ikke har sviktet henne, når ting blir som tøffest. Det originale «Team YourCarrie». For det er ikke til å legge skjul på at drømmeren i meg, stammer ifra en barndom hvor jeg stod fritt til å drømme, ønske og skape det mitt hjerte ønsket aller mest. Hvor jeg fikk utfolde meg kreativt, på alle felter, med gode støttespillere som alltid stod i mitt hjørne uansett om drømmen var å bli popstjerne, dyrlege, hiphop danser, klesdesigner, kunstner eller forfatter. Jeg er så uendelig glad for at jeg er oppvokst til å tro på at jeg kan gjøre hva som helst. Til å tro at jeg kan endre verden, hvis jeg ønsker. Og at det finnes intet som er for utenfor rekkevidde, hvis jeg bare tørr å drømme, og aldri gir opp på lidenskapen i mitt hjerte.

 

Det var ikke til å unngå at nostalgien var i full blomst, da jeg og Onkel tilbrigte påskekveldene på Youtube, med gamle musikkvideoer, snutter ifra tv-program, prisutdelinger og intervjuer med favoritt artistene ifra «way back when». Enten om det var å «headbange» til Nirvana, synge med til B*Witched og A*Teens, eller danse med til MC Hammer, så var det som om ingen tid hadde gått. For vi er uten tvil fortsatt de samme to bestevennene som stod på stuegulvet i leiligheten til Onkel og sang med til «Bravo All Stars» i to stemt duett, og bygget snøtunnel på verandaen til tonene av «I love you, always forever» sent på 90-tallet en gang. Uansett hvor mange år som har gått siden første gang Onkel holdt meg og ga meg mitt helt eget kallenavn , så er det en ting som aldri har forandret seg. Et Onkel-niese forhold som alltid har vært mer som et bestevennskap. Jeg føler meg så utrolig heldig som har en støttespiller som Onkel, på laget mitt. En som alltid er med på alle mine sprøe påfunn sammen med meg, uten å tvile et sekund. Og som står i mitt hjørne i alt jeg gjør, smått som stort, uansett. Tusen takk, Onkel! Du er best  <3 

 

Påsken har bringt med seg mange morsomme roadtrips, turer ute i den deilige påskesolen og nye eventyr for både tobeinte og firelabbete venner. Med kvikklunsjen i lomma, kameraet rundt halsen og lua godt plassert på hodet, dro jeg, Mamma, Onkel, Pepsi og Bibbi ut på påsketur her om dagen, til mitt favoritt sted ved vannet. For selv om vi ikke dro til en snøfylte hytte med skiene på toppen av bilen, så fant vi vår helt egen påsketur å dra ut på, som i mine øyne er så mye bedre (og ja, alle som har sett meg på ski, vil nok si det samme, haha). Det var så utrolig godt å trekke inn den friske sjøluften og kjenne omverden forsvinne for en liten stund, i det sjøbrisen overtok tankene. Det finnes få steder i verden som bringer så mye ro til sjelen som det sjøen og stranden gjør, spesielt hos meg. Jeg vet ikke om det er mine Sørlands røtter som kommer til syne, eller om det er min indre havfrue som dukker opp på overflaten. Men jeg har alltid elsket å være ved vannet, og den roen et åpent landskap kan bringe. Det er noe som er så unikt <3

 

 

Det har vært så utrolig godt å kunne tilbringe litt kvalitetstid sammen med de som betyr aller mest for meg, og finne frem ny kreativitet for månedene som kommer (hihi, bare gled dere for noen av planene som har blitt lagt for bloggen senere i år). Det betyr så ubeskrivelig mye for meg å ha så utrolige og små sprøe støttespillere i teamet mitt, som gjør alt for å få mine drømmer til å bli virkelighet og mine visjoner til å komme til live. Vi har så mye morsomt i tankene, og det er liv i kulissene her allerede, så dette kommer til å bli utrolig morsomt, og noe jeg gleder meg SÅ mye til å dele med dere alle sammen når vi kommer så langt ;)

 

La oss bare si det sånn, i år, så er Team YourCarrie klare for å ta over verden og sette sitt preg på kartet. I alle fall på netthinnen din i en måneds tid….kremt…hint hint ;)

 

ANYWAYS! Tusen tusen takk for en fantastisk påskeferie, Fam! I love you all <3
Now its back to work, honey. Let’s do this ;) 

LATER! <3