God Onsdag Peeps <3

 

For noen måneder siden var jeg så heldig at jeg ble introdusert til en av Hollywood sine skjulte skatter, HASK haircare. Da jeg fikk teste deres «Purifying Charcoal haircare series», her på bloggen. For de av dere som leste blogginnlegget om dette, så var det kanskje ikke så vanskelig å se at jeg falt pladask for denne hårpleie serien. Noe som har gjort at jeg i ettertid har hamstret opp produktene ifra Vita, for å alltid passe på å ha ett sett i dusjen. Så da jeg fikk spørsmålet om jeg hadde lyst til å teste ut noen flere av HASK sine produkter, var jeg ikke sen med å takke «JA». For jeg tenkte at hvis resten er like bra som de produktene jeg allerede hadde forelsket meg i, så var det ikke et spørsmål en gang i mine øyne. «FYLL OPP DUSJEN! I´LL BE THERE IN TWO!».  Lite viste jeg at i butikkhyllene der ute, stod det en annen serie og ventet på meg, som skulle ta meg med storm minst like mye, å gi «Purifying Charcoal» serien en skikkelig konkurrent i dusj hyllen på badet mitt. Nemlig seiren «Blue Chamomile and Argan oil blonde care». For ikke bare fanget den min interesse på grunn av sin utrolig vakre blåfarge, som kan skille seg ut i de fleste dusj hyller verden over, men også da denne serien er spesielt utviklet for blondt hår.

Som mange av dere kanskje vet, så har jeg brukt det siste året på å komme meg tilbake til min naturlige blonde hårfarge, etter å ha hatt et mørkt lite farge eventyr på håret mitt, i noen år.  Det har vært en mildt sagt vill reise igjennom avfarginger, hårfarger, kurer, og ikke minst en håndfull forskjellige hårpleie produkter. Som har resultert i en tøff prossess for både hår og lommeboken min, og som ikke minst har tatt ufattelig lang tid får å oppnå. Så når jeg nå endelig har kommet meg frem til målet, så er det ingen tvil om at jeg er glad for all hjelpen jeg kan få, til å beholde den der. For det er utrolig hva riktige produkter kan gjøre. For etter år med hårfarging lekser som ikke alltid har vært så morsomme å lære, har jeg funnet ut at det ikke alltid trengs så stort for å gjøre en stor forandring. Så da jeg oppdaget disse fargerike flaskene i goodiebagen min, ble jeg mildt sagt en liten smule revet med, og dro hodet først med meg både shampoo, balsam og kur inn i dusjen, med resten av kroppen hakk i hel.  For nå var det på tide og friske opp dette slitene blonde topplokket litt, tenkte jeg med stor glede, imens jeg begynte å skrubbe inn håret med den blåe shampooen, som fikk hele dusjen min til å lukte som den mest fantastiske blomsterengen noensinne.
This was love at first sight…

 

 

 

HASK BLUE CHAMOMILE & ARGAN OIL BLONDE CARE SHAMPOO & CONDITIONER

 

Serien Blue Chamomile & Argan Oil, er en unik hårpleie serie laget med blå kamomille og argan olje, spesielt utviklet for å forhindre gultoner, forbedre lyse striper og opprettholde en vakker lys blond tone i håret, for alle blondiner der ute. Selv så har jeg testet ut mange forskjellige sølv, lilla og blå shampooer i min tid. Etter å ha farget håret frem og tilbake imellom alt ifra sort, rosa, lilla, turkis, blond, brun og tilbake igjen. Så har jeg funnet ut at det alltid kan være greit å ha med seg noen små hjelpere på veien, i form av blant annet toning produkter, og mykgjørende oljer. I mitt forsøk på å komme meg tilbake til mine blonde røtter denne gangen, så har det endt opp med å ta meg fra mørk brun, til oransje, til en merkelig gul kreasjon, til mørk blond, til lyse striper og ja, tilbake til hvor jeg virkelig hører hjemme, som er et sted midt imellom de to sist nevnte. Noe som har endt opp med at håret mitt ofte har flippet over på den litt mer gyllene siden enn hva jeg selv liker at håret mitt skal være. Så da jeg fikk denne serien med meg inn i dusjen, var jeg virkelig spent på å se hva HASK hadde å komme med på markedet. Spesielt etter å ha blitt så utrolig positivt overrasket til deres produkter tidligere. Kunne de virkelig overraske meg igjen?.
Med spente fingre begynte jeg å massere inn både shampoo og balsam i håret, imens den beroligende duften av kamomille og argan oljen fylte opp dusjen min. En ting viste jeg i alle fall sikkert ifra første stund, og det var at det finnes få shampooer der ute, som lukter så godt som det denne gjør. En så behagelig duft som verken gjør at du begynner å nyse danse i dusjen, eller får hodebunnen til å klø på grunn av parfyme. Selv så er jeg ofte litt følsom for lukter, og kan synes at såpe produkter lukter alt for mye, men ikke denne godbiten her, nei. Denne luktet jo som noe tatt rett ut av et Disney eventyr.

Det jeg synes er ekstra godt med hele denne serien, er at den ikke bare skal bidra til å gjøre håret skinnende og blondt, men argan oljen i den, bidrar til å mykgjøre håret og forhindre slitasje, noe som ofte kan være et stort problem område for de av oss som bleker håret, eller farger det ofte. Selv så må jeg si at jeg ble veldig positivt overrasket, da jeg gikk ut av dusjen med det mykeste jeg noen kan har kjent håret mitt noensinne. Ikke noe mer krusete skurekost på toppen av hodet mitt, nei. Dette var det nærmeste håret mitt har vært til rapunzel hår, siden jeg var 7år, så dette øyeblikket skulle jeg nyte for alt det var verdt. Så jeg tok på meg arbeids tøyet dagen etter, og smilte som en sol ifra øre til øre, hele arbeids dagen. Hvor jeg skal innrømme at jeg måtte se meg i speilet hver gang jeg gikk forbi, bare for å beundre håret mitt, og hvor fine krøllene mine var etter å ha brukt denne serien. Kanskje en smule «vain», but who cares! Når håret ser så bra ut, så må det være lov å beundre det litt, vel? ;)

For meg skilte denne serien seg spesielt ut, da den ikke bare har gjort håret fantastisk mykt, men har også behandlet både hodebunn og eksemet mitt på det snilleste, noen blondering shampoo og lignende produkter, noensinne har gjort, for meg. Dette er ofte et type produkt som eksemet mitt har hatt en del problemer med tidligere, men når det gjelder denne serien, har jeg ikke merket noe til det i det hele tatt. Noe som har vært veldig beroligende for meg, som gjerne vil behandle det blonde håret mitt slik det trenger, men samtidig beholde hodebunnen min rolig. Så for alle mine blonde «Peeps» der ute med sensitiv hodebunn, eksem, psoriasis eller lignende. Denne er for dere <3

 

 

 

HASK BLUE CHAMOMILE & ARGAN OIL BLONDE CARE DEEP CONDITIONER 

 

Det er ikke til å legge skjul på at jeg elsker å ha et lite «hjemme spa» i ny å ned. I alle fall ikke hvis du følger meg på Instagram, og har sett alle mine endeløse «Spa Sunday» poster.  Så da jeg tidligere denne uken kom hjem sliten etter lange timer på jobb, så var det ikke tvil om hva jeg skulle gjøre, så fort jeg kom inn av døren. Jeg skrudde på dusjen i en fei, så dampen stod ut av kabinettet og dro med meg en hårmaske og skrubb inn i dusjen, i et desperat forsøk på å få meg selv til å føle meg som et menneske igjen. Etter som jeg stod der under det varme vannet, kunne jeg føle skuldrene begynte å treffe enden av halsen min igjen, og duften av kamomille begynte sakte men sikkert å fylle neseborene mine med glede, i det jeg jobbet hårkuren inn i håret mitt, ifra tupper til hodebunn. Imens jeg stod og drømte om sengen min, varmt fleece teppe og nye sesongen av «Queer eye» som ventet tålmodig på Netflix.

Deep conditioneren i denne hårpleie serien, er en som virkelig får fart på sakene, og fikser opp selv det mest slitene hårstrå, til å se ut som om den har hatt en ekstrem makeover hos Jan Thomas. For det er ikke til å komme bort ifra at håret mitt har tatt et lite slag i denne kampen om å komme tilbake til sitt «naturlige» jeg. Noe som har gjort at håret mitt har sett ut som en blanding av krusete kaktus og vaskekost i flere måneder, etter å ha blitt fargebehandlet, varmebehandlet og stått fast i en «storm vind» som Carola ville sagt, igjennom hele vinteren. Men det var før Hollywood tok over dusjen min, og jeg fant løsningen på alle mine hårstrås problemer, gjemt i fargerike flasker ifra HASK Haircare. For igjennom alle årene hvor hårpleie har spilt en sentral rolle i mitt liv, så har jeg aldri funnet produkter som tar håret tilbake til sitt naturlige jeg, slik som HASK sine produkter har gjort for meg. Nå kan jeg gå med mine naturlige krøller, og elske dem. Ikke minst så føler jeg at håret mitt skinner bedre enn det har gjort på veldig veldig lenge, takket være denne serien ifra HASK.  Den har vært med på å gjøre håret mitt så skinnende blondt, og har fjernet de små gul tonene som gjemte seg bak mine blekede hårstrå, slik at jeg er klar for sommeren som nå er i vente ;)

 

 

 

Slik som i flere av de andre «Carrie tester» blogginnleggene her på bloggen, så har jeg heller ikke testet ut denne serien alene. For som trofast del av testpanelet til Team YourCarrie (Og selvskreven «Blondie» herself), så har Mamma med glede tatt med seg denne serien på tur inn i dusjen hun også, igjennom hele Juni, for å gi dere den beste «testen» av disse produktene som mulig. Da jeg tester ut produkter her på bloggen, så liker jeg å teste det ut på flere, forskjellige aldere, hudtyper, hårtyper, kjønn og ikke minst problem områder, for å kunne gi en så ærlig og allsidig mening/testing som mulig. Selv så har jeg, som mange av dere kanskje vet, slitet med atopisk eksem i flere år nå, noe som i år virkelig har blusset opp for fult, etter en veldig kald vinter. Dette blandet med min fra før sensitive hud, gjør at jeg tester produkter med et annet syn enn kanskje mange andre. For det er ikke alle produkter jeg tåler, alle ingredienser huden min liker, og ikke alle som er like meg der ute i denne store verden vi lever i. Noe som gjør at jeg ønsker å kunne teste det ut flere ganger, for å få forskjellige meninger, erfaringer og ikke minst reaksjoner, på produktene jeg skriver om og tester ut. Det er ofte at vi kan ende opp med å få forskjellige meninger når det kommer til et «Testpanel», men når det gjelder denne serien, så virker det til å ha blitt en soleklar favoritt hos både meg og Mamma, da vi har gått rundt i beundring over hvor silkemykt håret har vært etter å ha brukt denne serien i litt over en ukes tid nå. I min mening burde vi alltid gå med en vindmaskin foran oss, slik at håret kan blafre i vinden og gi et skikkelig Eurovision verdig øyeblikk, til et produkt som helt klart er «Carrie Approved».
Denne serien vil uten tvil forbli i dusjen min i løpet av sommeren, og hvem vet, kanskje en blomstereng dukker opp i dusjen din i sommer også? ;)

 

 

Hvis dere selv ønsker å teste ut denne hårpleie serien, eller noen av de mange andre fantastiske produktene til HASK, så er de å få kjøpt i alle Vita butikker, KappAhl butikker, samt Vita.no Blush.noCoverbrands.no .

 

 

 

 

All my love

CARRIE ♥

 

 

 

 

NB: Dette blogginnlegget inneholder sponsede produkter ifra Mentellow beauty brands. Meninger og anmeldelse er mine egne, as always! ;)