WOOP WOOP PEEPS!

 

Som jeg lovet dere i forje blogginnlegg, så tenkte jeg at jeg idag skulle ta dere med meg på Sephora, og dele alle godbitene som ble med meg hjem fra Gøteborg. I år tror jeg at jeg virkelig bare la igjen hjernen ved døra, og gikk litt mer enn en smule små sprø, på turen igjennom de sminke fylte hyllene. Så med andre ord, så er det mange godbiter å gå igjennom idag. Så finn frem en snack, spenn dere fast og gjør dere klar, for nå setter vi igang på Carrie´s crazy Birthday Sephora Haul. WOOWOO! 

 

PS: Har inkludert litt gaver ifra Sephora, samt andre makeup goodies også i dette innlegget. ENJOY! :) 

 

 

 

 

 

SEPHORA Collection skincare masker

Hver gang jeg drar til Sephora, så er det en ting som alltid står på handlelisten, og det er deres hudpleie produkter. Spesielt maskene deres, for disse er uten tvil de beste jeg noen gang har testet ut (og tro meg jeg har testet mange). Selv om noen av favorittene mine ikke lenger er der, så har de nå blitt erstattet av nye spennende varianter som jeg gleder meg kjempe masse til å prøve. For med lukter som Ananas, kokos, agurk og en helt ny type after sun maske med vannmelon. Så virker det til å bli en spennende sommer fremover, med mange spennende maske øyeblikk på Spa Sundays.

 

 

 

 

Sephora Collection Hair Sleeping Mask (Acai, Shea, Coco)

En annen nyhet på Sephora er deres «Hair sleeping mask», som er en overnatten hårmaske med badehette inkludert. Selv så elsker jeg alltid å teste ut nye hårprodukter og er alltid på jakt etter det produktet som kan få håret mitt til å se så frisk og mykt ut som mulig. Spesielt nå etter at jeg har gått igjennom prosessen av å komme meg tilbake til mine blonde røtter. Så da jeg ifjor fikk teste ut en av disse maskene, etter at Mamma tok med en hjem til meg etter hun hadde vært på venninnetur, så ble dette helt klart noe jeg skulle teste ut mer av, da jeg dro tilbake til Sephora. For første inntrykket var så utrolig godt. Hallo, håret mitt luktet som en rose og var silkemykt jo, det er jo så nærme drømmen man kan komme. Så da jeg var innom Sephora, plukket jeg med meg resten av de forskjellige type maskene de har i denne serien, for å teste ut om disse er like bra som min favoritt «Rose».  Stay tuned! ;)

 

 

 

 

Fenty Beauty Gift set (Highlight and gloss)

Det er ikke til å legge skjul på at en av mine store mål for Sephora turen i år, var å ENDELIG få testet ut flere av de populære produktene til Rihannas merke Fenty Beauty. For etter ha sett endeløse Youtube videoer, Instagram bilder og twitter poster om disse produktene, var jeg uten tvil nysgjerrig på å teste de ut selv. For å se om de virkelig er så bra, som alle på nett sier. Jeg skal ikke legge skjul på at da jeg kom til hyllen med Fenty Beauty så ble jeg både skuffet over at utvalget var så lite her i Gøteborg, men på den andre siden så utrolig spent på å få se alle disse vakre produktene i levende live. For er det en ting jeg kan si så langt, er det at Rihanna virkelig har skapt et vakkert merke, med produkter som virkelig skiller seg ut i makeup hyllen. Forpakningen på alle produktene hennes er jo rett og slett noe av det mest gjennomførte jeg har sett i makeup verden, på lik linje med Kat Von D sine produkter. Så jeg gleder meg virkelig til å leke mer med disse produktene i tiden som kommer.

Da jeg oppdaget dette settet med mini versjoner av to av hennes bestselgere Gloss bomb i fargen Fenty Glow og Killawatt highlighteren i fargen «Hu$tla Baby», var det ikke tvil om at denne skulle bli med meg hjem. For det finnes ikke en bedre måte å teste ut produkter på, enn å kjøpe med seg slike sett med flere produkter i.

 

 

 

 

The Porefessional matte rescue primer (travel size)

Benefit sin Porefessional primer er en som har vært en stor favoritt i makeup verden, siden den kom ut for noen år siden. Selv så har jeg aldri vært noe stor fan av den, selv om porene mine noen ganger kan være like store som skuddhull i ansiktet mitt. Så har jeg aldri fått denne primeren til å fungere med huden min. Men i et evig forsøk på å forstå hva som er den store snakkisen, så bestemte jeg meg for å nå teste ut deres gel variant av denne primeren, ved å kjøpe en liten travel size versjon. Så la oss krysse fingrene for at huden min er mer glad i denne, enn orginalen.

 

 

 

 

Marc Jacobs fineliner (22 Code Blue)

Etter å ha hørt så mye positivt om Marc Jacobs sine eyelinere, så klarte jeg ikke å motstå fristelsen da jeg fant denne vakre blåfargen i salg hyllen. For hvem har ikke lyst til å leve ut sin beste 80-talls drøm med en knall blå eyeliner i sommer? Det har helt klart jeg og Marc Jacobs. Så gjør dere klare for å se mange makeup looker med denne fremover i sommer.

 

 

 

 

 

Fenty Beauty Mattemoiselle lipstick (Single)

En av produktene jeg hadde satt meg som mål å prøve ifra Fenty Beauty var deres Mattemoiselle leppestifter. For etter å ha sett swatcher på Instagram av fantastiske farger ifra hele spekteret, fra både blå til rosa til grønn til brun, så var jeg klar for et mildt sagt vilt leppestift eventyr sammen med Rihanna. Ironisk nok er det kanskje at den fargen jeg forelsket meg helt i, er en av de mest nøytrale i samlingen, nemlig fargen «Single» (Ja, jeg vet, queue Single Ladies). Denne fargen er hva man kan kalle en skikkelig «Katta farge», brun tonet, 90´s grunge møter nåtidens Kylie Jenner men en dash varmtonet. Yes, den perfekte fargen for samlingen. Det skulle vise seg at denne falt i smak hos meg på flere plan enn bare fargen, for etter å ha brukt den på bursdagen min, så måtte jeg dra innom Sephora igjen for å kjøpe med meg en til i samme fargen, for å ha en back up. Yes, disse er SÅ bra som det sies på nettet.

 

 

 

 

 

Fenty Beauty Pro Filt´r foundation (150)

Det produktet ifra Fenty Beauty jeg virkelig gledet meg aller mest til å prøve, var deres Pro filt´r foundation. For etter å ha hørt så mye forskjellige meninger om denne, var det ikke tvil om at jeg måtte teste den ut for å se hva min mening vil være. For det virker virkelig til å være splittet mening om denne foundationen innenfor makeup verden, med noen som sverger til den, noen hater den og noen står midt på treet, så da gjenstår det å se da, hva min hud sier om denne her. Vil den bli Carrie approved tro?
Jeg er i alle fall så langt veldig imponert over farge utvalget til denne foundationen, for ikke bare er det utrolig mange farger for de mange forskjellige hudtonene rundt om i verden. Men jeg fant min identiske match også, noe som alltid har vært vanskelig. Thank you, Rihanna! 

 

 

 

 

 

Fenty Beauty Match stix (Confetti)

Da jeg så denne i butikkhyllen ble jeg trollbundet, for denne fargen er så ulikt noe annet jeg har i samlingen min. Denne shimmer match stixén er virkelig hva man tenker på hvis man skal forklare «unicorn dreams». For med blå, rosa og lilla shimmer er denne noe som helt klart kommer til å bli en favoritt hos meg, når jeg skal være litt mer på den kreative siden med makeupen min. Hvis dere skulle befinne dere på Sephora fremover, gjør meg en tjeneste og bare test denne, you won´t be sorry.

 

 

 

 

 

Make up for ever Artist color pencil set

Da jeg så Sephora poste ut om Makeup forever sine nye «Artist color pencils», klarte jeg ikke å la vær å smile for meg selv. For dette må jo være hva mine barndoms drømmer er laget av. Den lille jenta i meg som vokste opp med fargeblyanten nærmest limt fast i hånden, og som elsket sminke like mye som hun elsket Barbie. Hun ble veldig veldig glad da hun så disse nye linerne, for de kombinerer jo to av mine favoritt ting. Sminke i form av fargeblyanter. HOW FREAKIN´COOL IS THAT?! ;)

Så i et desperat forsøk på å finne ut hvem av de sikkert 50 fargene jeg skulle velge, kom jeg over dette søte lille settet med tre mini versjoner i. Så da ble det den som ble med hjem gitt, så får vi se om jeg kanskje plukker med meg flere av disse, neste gang.

 

 

 

 

 

Supergoop Defense Refresh setting mist SPF 50.

Jeg har lenge snakket om at jeg skulle ønske det fantes en setting spray med solfaktor i. For hvis jeg legger på solkrem under foundationen min, så lager huden min krig imot meg og det ser mer eller mindre ut som om jeg har forsøkt å dekke ansiktet mitt i gjørme. Men etter som jeg har blitt eldre, har jeg fått erfare hvor viktig det er å bruke solfaktor, og beskytte huden imot de skadelige strålene ifra solen. Så da jeg en dag her, oppdaget at mitt ønske hadde kommet i oppfyllelse, imens jeg satt å tittet igjennom Sephora sin hjemmeside for å planlegge shoppingturen min. Ble det fort notert, at denne lille saken skulle jeg finne. For ikke bare var det en setting spray med SPF, det var til og med en med SPF 50. 50!!!. Den eneste lille tingen jeg synes er litt dumt, er at flasken er så innmari liten, men det kan jo være greit også da, hvis man skal ha den med på reise. Best av alt, annet enn at den beskytter huden min, er at den lukter skikkelig mint (og alle som kjenner meg vet hvor glad jeg er i ALT som heter mint). Med andre ord, denne her, blir en fast følgesvenn hos meg i sommer.

 

 

 

 

 

Farsàli Rose Gold Elixir (Travel size)

Vi alle har sett trenden på Instagram med beauty oljene til Farsali, og det er vel kanskje en smule oppbrukt nå. Men jeg klarte ikke la være å ta med meg en liten mini utgave av den orginale beauty elixirén til Farsali, for å teste ut om dette var så bra som det virket som, eller om det bare var en merkelig Instagram trend. Selv så kommer jeg ikke til å poste noen video med denne rennende nedover ansiktet mitt på Instagram, men jeg må innrømme at det føles en smule eksklusivt ut og legge olje med 24K gull på ansiktet da. Who the hell am i? ;P

 

 

 

 

 

Kat Von D Beauty 24-Hour Super Brow (Lemmy Green)

Jeg vet hva dere tenker, GRØNNE BRYN?, Katta, nå har du virkelig lost it her. Det er kanskje sant. Men det er ikke i førstehånd grønne bryn jeg tenkte på, da jeg kjøpte med meg denne bryns nyheten ifra Kat Von D beauty. For det fine med disse bryns pomadene er at de også kan brukes som både eyeliner og som øyeskygge primer. Så da jeg så denne kjempe fine grønnfargen i hyllen, så kunne jeg ikke la vær å drømme meg bort i varm tonet øyeskygger og grønn liner looker. Så mye, at jeg endte opp med å ta med meg denne godbiten hjem. Hvem vet, kanskje det også kan bli litt grønne bryn innimellom?.
Nytt år, ny look ;) 

 

 

 

 

 

Kat Von D Beauty Tattoo Liner (Trooper)

Jeg kunne jo ikke dra til Sephora og ikke ta med meg min trust-worthy Tattoo liner ifra Kat Von D Beauty, i fargen «Trooper».
Dette er uten tvil den aller beste eyelineren jeg noensinne har testet, og som alltid er en fast del av min sminke samling. Disse sitter utrolig godt, er kjempe enkel å bruke og gir en cat eye like no other.

 

 

 

 

 

Kat Von D Beauty Lock-it Setting Powder (Travel size)

Det var ikke bare Fenty Beauty jeg bestemte meg for å teste ut mer ifra i år. For etter å ha tilbringt sikkert en time i avdelingen til min favoritt Kat Von D Beauty, bestemte jeg meg for å plukke opp noen flere av produktene hennes, som jeg ikke hadde testet før. Slik som hennes Lock-it setting powder. Det som er så fint på Sephora, er at de ofte har flere av produktene sine i små travel sizes, som passer perfekt, når du skal ut og reise, eller bare ønsker å teste ut et produkt, uten å satse fult på å kjøpe den store og dyrere versjonen av produktet. Selv så tror jeg at jeg neste gang må kjøpe den store varianten av dette pudderet, for så langt så er jeg veldig imponert over måten det setter sminken min på, spesielt concealer under øynene.

 

 

 

 

 

Kat Von D Beauty Lock-it foundation (Light 47 & Light 48)

En annen soleklar favoritt som alltid må bli med meg hjem ifra Sephora, er min favoritt foundation ifra Kat Von D Beauty. Hennes Lock-it foundation er den eneste foundation jeg har prøvd, som virkelig sitter på huden min og som får huden min til å se perfekt ut hele dagen. Uansett om det er kjempe varmt ute, kaldt, regner eller snør. Så denne gangen dro jeg med meg både en sommer farge og en vinter farge i samme slengen, i et håp om at jeg ikke skal gå tom før jeg kommer meg til Sephora igjen. For når denne er tom, ja, da er det krise ;)

 

 

 

 

 

Sephora Waterproof Eye Makeup Remover

Etter anbefaling ifra venninnen min Rachel, så ble denne vannfaste sminke fjerneren ifra Sephora satt på handlelisten i siste liten før jeg dro til Gøteborg. For i følge Rachel skulle denne være utrolig bra og fjerner alt av sminke på et blunk. Så da gjenstår det vel å se da, om den kan fjerne min ultra vannfaste sminke, i en fei ;)

Jeg var så heldig og få med en liten versjon av denne sminkefjerneren når jeg handlet også, som passer perfekt til å ha med i vesken eller i kofferten på tur, så jeg håper denne faller i smak :)

 

 

 

 

 

Kat Von D Beauty Lock-it Makeup Setting Mist

Et produkt man aldri kan få nok av er setting spray. For i den deilig sommer varmen vi har nå, så trenger man helt klart et hemmelig våpen i sminkeskapet som kan hjelpe til med å holde sminken på plass hele dagen. Uansett om man er ute på stranden, på ferie, på jobb eller på party. Derfor tenkte jeg at jeg nå skulle teste ut Kat Von D Beauty sin Lock-it makeup setting mist. For med tanken på at jeg allerede bruker hele resten av hennes Lock-it serie, så ville dette bli prikken over Ièn, for en perfekt makeup look, som holder igjennom lange sommer dager.

 

 

 

 

 

Kat Von D Beauty Lock-it Powder Foundation (Light 48)

På lik linje med den flytende Lock-it foundationen til Kat Von D Beauty, så er deres pudder foundation en fast del av sminke samlingen min. For denne pudder foundationen på toppen av den flytende, er den perfekte kombinasjonen til å gi en feil fri full dekk look. Så det var ingen tvil om at denne skulle stå på handlelisten, spesielt når den jeg hadde begynte å nærme seg slutten med store stormskritt.
Denne pudder foundationen har vært med på å reddet mange kriser for meg igjennom årene, så det er alltid greit å ha en back up av denne i samlingen ;)

 

 

 

 

 

Caudalié Beauty Elixir (30ml)

Denne beauty elixirén ifra Caudalié er noe som ble anbefalt på en av Sephora Scandinavia sine Instagram live, for å gi en boost av friskhet og glød til huden i sommervarmen. Selv så har jeg aldri brukt noen av produktene til Caudalié før, så det skal bli spennende å teste ut denne, for å se hva den gjør med huden. Hvem vet, kanskje vi har en ny favoritt i sikte?

 

 

 

 

 

Skinfood Freshmade Watermelon Mask

Etter å ha hørt Jeffree Star snakke om vannmelon masker i flere måneder nå, så tenkte jeg at jeg bare fikk hoppe på trenden og teste det ut selv. Dessverre så har ikke masken som Jeffree bruker kommet til Scandinavia enda, men jeg fant en som virker til å være en i likhet, så vi gikk for den. Den er rosa og lukter vannmelon, altså, hvis ikke det høres ut som en klar sommer favoritt, så vet ikke jeg.
Jeg gleder meg i alle fall kjempe masse til å teste ut denne fremover og se om dette kan bli en ny hudpleie favoritt for denne sensitive huden min.

 

 

 

 

 

Sephora Universal Cooling Eye Primer

Krisen var helt klart her da jeg gikk tom for øyeskygge primer på turen til Gøteborg, men på et sted som Sephora så er det ikke akkurat mangel på alternativer da. Så i et evig kaos av hyller på hyller med alternativer, gikk jeg meg nesten vill i jakten på en enkel øyeskygge primer. Men da jeg fikk øye på denne ifra Sephora sitt eget merke, ble jeg litt nysgjerrig. For jeg vet ikke om det var den intense sommer varmen, eller at jeg i øyeblikket følte at det var som juleaften. Men en kjølende øyeskygge primer hørtes virkelig ut som en fryktelig god ide, i det jeg stod å leste om denne lille godbiten. Ikke bare fordi det kan være godt i varmen, men også for eksemet mitt som jeg ofte får på øyelokket. For en kjølende effekt kan være et godt alternativ på de dagene hvor jeg må ha på sminke og ikke kan la eksemet få puste. Så jeg gleder meg til å se hvordan denne blir. Så langt så virker den til å være helt super! ;)

 

 

 

 

 

Kocostar Breast Mask

Som dere kanskje vet, så er jeg den første til å hoppe ut i havet av nye produkter, og er ikke redd for å prøve de litt merkelige produktene som finnes på markedet. Men da Mamma kom imot meg med denne masken på Sephora, kunne jeg ikke gjøre annet enn å le. For av alle ting i verden, så trodde jeg aldri at jeg noen gang skulle teste ut en sheet mask for puppene mine. MEN, hva gjør man ikke, in the name of skincare. Så med mitt nysgjerrige sinn og min tanke på å gi dere noe morsomt å lese om her på bloggen, så la jeg masken i kurven min og tok den med meg hjem. For jeg har jo testet ut det meste som er av masker, så hvorfor ikke gi puppene litt oppmerksomhet på spa også? ;P

 

 

 

 

 

Kat Von D Beauty Shade+Light Glimmer Palette

 

Hver gang jeg drar på Sephora til bursdagen min, unner jeg meg alltid å ta en god shoppingtur som jeg sparer opp til hele året. Hvor jeg alltid kjøper en litt spesielt ting, som en liten bursdagsgave til meg selv. I år var det ikke tvil om hva dette skulle være. For da jeg så Kat Von D Beauty sin Shade+Light Glimmer palette, var jeg solgt. Min ultimate favoritt øyeskygge palette (Shade+Light Eye), nå i shimmer/glitter versjon?! «BEST BELIEVE I´M GETTING THIS!», sa jeg til meg selv og nærmest kastet øyeskygge paletten ned i kurven, imens jeg hoppet bortover som den mest fornøyde 3åring som nettopp hadde fått en stor is. For dette er virkelig en av de fineste palettene jeg noen gang har sett, fylt opp med vakre shimmer øyeskygger som er alt jeg noensinne kunne ønsket meg.
HAPPY BIRTHDAY TO ME! ;) 

 

 

 

 

 

 

Kat Von D Beauty Signature Brow Precision Pencil (Taupe)

Når vi var på tur, var jeg så heldig at jeg fikk velge meg en liten ting som en ekstra liten bursdags gave ifra Mamma og Ole. Så når vi fikk øye på Kat Von D Beauty sine nye bryns produkter, ble valget ganske så enkelt. Så hennes nye Signature brow precision pencil i fargen «Taupe», ble med meg hjem, og har sittet på bryna mine siden.

Tusen takk Mamma og Ole <3 

 

 

 

 

 

 

Kat Von D Beauty Everlasting Glimmer Veil Liquid Lipstick (Reverb)

Helt siden første gang jeg så disse flytende leppestiftene annonsert på Kat Von D beauty sin Instagram, var jeg solgt. Hvis det var en ting det stod mitt navn på, så måtte det jo være disse. Glitrende leppestifter? HELLO. Så da jeg så at disse endelig hadde blitt lansert i Scandinavia nå, så var det ikke spørsmål om hva som stod på ønskelisten min. Så da jeg fikk finne meg en ting på Sephora som gave ifra mine pelskledde bestevenner Pepsi og Pus, så falt valget på den fantastisk fine blåfargen «Reverb». Denne blåfargen er noe av det vakreste jeg noen gang har sett i sminke verden og noe som rett og slett hører hjemme i sminke samlingen min. Selv om blå leppestift kanskje ikke er det jeg bruker hver dag, så er dette en farge som kommer til å bli godt brukt de gangene jeg bruker det, for WOW. Gjør meg en tjeneste og test ut denne også, skulle dere være på Sephora, for dette er et syn jeg unner alle å se.

Tusen takk Pepsi og Pus <3 

 

 

 

 

 

Sephora Birthday gift

Jeg må innrømme at kjeven mi nærmest traff gulvet, da jeg kom tilbake på hotellrommet og så hva jentene på Sephora hadde puttet oppi posen min. For makan til søt bursdag gave skal du se ganske lenge etter, spør du meg. For ikke bare sendte de med meg mange små mini versjoner av ting for meg til å teste ut, men de ga meg også en super søt liten bursdags blush palette, i bursdagsgave.
Denne tror jeg nesten kommer til å forbli ubrukt i samlingen min, for hvordan kan man sette en kost til noe så kult?.

TUSEN TAKK, SEPHORA! <3

 

 

 

 

NYX Shimmer Down Lip Veil (Hypernova)

Selv om denne ikke egentlig var en del av Sephora turen, så følte jeg at den passet med inn her i denne lille «Gøteborg haulén. For jeg klarte rett og slett ikke å la vær å kjøpe med en av disse nye shimmer/glitter glossene til NYX, da jeg så de glitre imot meg på Åhlens. For alle som kjenner meg vet at hvis noe glitrer, så drømmer jeg meg bort med en gang ;)
Så selv om jeg ønsket å kjøpe med meg alle fargene hjem, så endte jeg opp med å ta med meg fargen «Hypernova» hjem i samlingen.

 

 

 

 

 

Jeg håper dere har likt dette «lille» innblikket inn i min bursdags shopping tur på Sephora :)
Hvis det er noen av disse produktene dere ønsker å se mer om, eller ønsker at jeg gjør et «Carrie tester» blogginnlegg av, så legg det gjerne igjen som en kommentar :) 

 

Håper dere alle sammen har en fantastisk fin søndag i den varme sommer solen :)

 

 

All my love

CARRIE ♥