Hey Peeps!

For noen uker siden, spurte jeg dere på Instagram, om dere ønsket å se ett blogginnlegg hvor jeg tester ut produkter ifra merket W7, og responsen var uten tvil 100% yes. (btw, kan vi snakke om hvor fantastisk den nye spørsmål/menningsmåling funksjonen på Instagram stories er?, Så følg meg, for å være med på moroa folkens!). Så i den annledning tok jeg på meg oppdraget og gikk til innkjøp av noen av de mange produktene til W7, og satt meg ned for å leke litt med noen helt nye produkter, hvor noen av de kanskje så en smule kjent ut.
Så følg med, når jeg tar dere med meg på en liten «lightning round first impressions» testing av produkter ifra W7.

PS: Skulle det være noen av disse produktene, dere ønsker å se mere av. Eller noen andre produkter som blir nevnt her på bloggen, så gi meg gjerne beskjed i kommentarfeltet, eller sleng inn en melding på Instagram <3 

 

 

 

 

W7 Coffee 3D Sheet Mask

Ansikts maske med kaffe? Sign me up!
Jeg skal innrømme at da jeg så denne lille godbiten på nettbutikken til Loco, så var jeg ikke sen med å få den i hus. For er det en ting jeg elsker lukten av, så er det lukten av kaffe. Så med det store håpet om at denne lille godbiten kom til å lukte som Starbucks og gjøre huden min helt fantastisk, tok jeg den med på min «Sunday Spa day», og satte den til testen.

Når jeg lukket opp pakken og tok ut masken, må jeg si at jeg ble litt satt ut, for det luktet som en frappechino med masse krem på toppen, med andre ord så tipper den kanskje litt mer mot vanilje enn kaffe. Noe som gjør at det ble en liten smule for sterk luktmessig, for meg. Men dette tror jeg er litt mer en personlig smak sak, egentlig.  Når det gjelder selve masken, så er den ganske så lik de tradisjonelle sheet masker som finnes på markedet, untatt at denne er litt mer som å putte ansiktet sitt inn i en sokk. Da den nærmest er sydd i sammen på midten, slik at man må tre haken og nesen inn. Noe som for meg, gjorde at selve masken ikke helt sitter inntil huden overalt slik den skal (spesielt på haken). Men det at den er litt delt opp på sidene, gjør det mye enklere å kunne navigere masken til å sitte så godt som mulig på huden.

Etter 15-20 minutter med blogging, var jeg klar til å ta den av, og rense over huden med varmt vann.
Denne masken er helt klart fuktighetsgivende, for huden min føltes veldig myk og god etterpå, men som sagt så ble den litt for mye av det gode for meg når det gjelder lukten. Noe som også kan skyldes at jeg er veldig følsom for lukt på og rundt ansiktet. Men alt i alt, så virker dette til å være en maske som gir godt med fukt til huden. Noe som kan være godt å ha med seg nå som vi snart går inn i høst månedene.

 

 

 

W7 On The Rocks Eye Colour palette

 

Da jeg først fikk øye på denne øyeskygge paletten fra W7, kunne jeg ikke la vær å føle at jeg hadde sett denne før. For det er ikke til å legge skjul på at dette er en ganske tro kopi av «Subculture» paletten ifra Anastasia Beverly Hills, når det kommer til fargene og utseende på innsiden. Selv så har jeg alltid hatt lyst til å teste ut «Subculture», men valgte å la vær, etter alt dramaet som oppstod etter lanseringen. Men da jeg så denne i butikkhyllen, kunne jeg ikke la vær å ta den med meg hjem, for å teste ut om denne kunne være en «dupe» for paletten som for noen måneder siden var den store snakkisen i makeup verden.

Selv så må jeg si at jeg ble litt sjarmert av det veldig gjennomførte konseptet av «On the rocks», hvor de har valgt å oppkalle alle fargene etter kjente drinker, barer, eller ingredienser til drinker. Hva kan jeg si, jeg er en «sucker» for morsomme navn på produkter.

 

Når du åpner opp denne paletten, blir du møtt med 14 forskjellige farger som rett og slett roper «HØST» imot deg. For dette er uten tvil en av de type paletter som har ett gjennomført fargetema som for meg representerer høsten helt perfekt. Med varme brun, gul og oransj toner, til kalde blå, brune og grønne, er dette en palett som kan skape mange forskjellige type looker. Selv så brukte jeg for min look idag denne paletten både på øyne og på øyebryn.
Jeg må si at jeg ble en liten smule skuffet da jeg «swatchet» disse øyeskyggene. For noen av de er jo helt fantastiske, imens noen er rett og slett så puddrete og lite pigmenterte (Her må det en primer til). Men, det skal også sies at de skyggene som leverer i denne paletten, slik som fargene «Espresso martini», «Bellini», «Pina colada» og «Champagne toast», gjør denne paletten helt klart verdt å sjekke ut, i mine øyne. For selv om kanskje ikke alle er på samme nivå som jeg gjerne skulle ønske de var, så er fortsatt dette en palette som kommer til å forbli i samlingen min, nettopp på grunn av de gullkornene som er å finne her. Som jeg gleder meg til å kunne leke mer med utover høst sesongen.

 

NB: Er det en ting jeg gjerne skulle endret med denne paletten, så er det lukten av den. For den har en litt stram lukt på innsiden av forpakningen. Dette er ikke noe du merker noe til når du har på skyggene, men som du helt klart merker når du åpner opp paletten eller lukter på den. 

 

Farger ifra venstre til høyre: Sugar rim, Moscato, Martini olive, Espresso martini, Maraschino cherry, Cheers, Caracao. 
Body shot, Champagne toast, Bloody Mary, Bellini, Magnum, Pina colada, Last call. 

 

 

 

 

 

W7 Let´s go beige… Eye color palette

 

Noe som virker til å være ett igjen gående tema i W7 sine øyeskygger er pigment innholdet, for i deres mindre «Lets go….» øyeskygge paletter, oppstår det samme problemet som i «On the rocks» paletten. Hvor noen av skyggene rett og slett ikke er veldig pigmenterte. Men det finnes en stjerne blandt disse fire øyeskyggene, og det er uten tvil den champagne tonet shimmer skyggen helt til venstre. Dette er en nydelig tone, som lett kan være en «dupe» for en av MAC sine mest populære skygger «Naked lunch». Selv så kommer jeg nok ikke til å bruke så mye av de tre andre fargene i denne paletten, men det er alltid noen som skiller seg ut ifra resten. Så den første skyggen i denne paletten er en sikker vinner ;)

 

 

 

 

 

 

W7 Princess Potion Complexion booster & Primer

 

Den siste tiden har det kommet ett nytt produkt på markedet, som har tatt makeup verden med storm. Spesielt på Instagram, hvor nærmest alle «beauty gurus» har postet ut en video eller bilde med dette produktet rennende nedover ansiktet. Nemlig beauty oil/beauty elixr. Selv så har jeg testet ut en av de mest populære av beauty elixr, Farsali. Et merke som W7 virker til å ha tatt inspirasjon ifra i deres «Princess potion». Jeg skal ikke legge skjul på at min indre «girlie girl» forelsket seg helt i det magiske konseptet av «princess potion», og av den rosa oljen, som rett og slett lukter helt HIMMELSK!. Selv, så tror jeg at jeg nok trenger og teste den ut med en av mine vanlige foundationer, for å se hva denne egentlig gjør, og om den får makeupen til å sitte på lenger, jevnere og gir huden den boosten den lover. Men så langt må jeg si at jeg er nok litt trollbundet av denne søte lille beauty oljen. Stay tuned ;)

 

 

 

 

W7 Power puff face blender sponge

 

Når vi snakker om produkter som har tatt makeup verden med storm, så kan man ikke la vær å nevne «Beautyblender». Det lille rosa tåreformede egget, som har endret sminkerutinen for så mange der ute, inkludert meg selv. Etter at «Beautyblender» kom ut på markedet, har de fleste av makeup merker der ute, gjort sin egen versjon av denne svampen, for å være en del av trenden. Selv så har jeg testet ut flere av disse, og har så langt funnet meg noen billigere alternativer til den orginale «Beautyblender» svampen. Men da jeg kom over denne ifra W7, ble jeg rett og slett overrasket over hvor rimelig den er.

Det første jeg la merke til ved denne, er at den er mye mer kompakt enn det den orginale Beautyblender svampen er, noe som gjør at den blir litt hardere å påføre med. Men dette er noe som rett og slett er små detaljer når man ser på det store bildet. Selv så synes jeg at denne er et helt greit alternativ til «the real deal», spesielt med tanke på hvor mye mer rimelig denne er i forhold til orginalen. Så hvis du ønsker å teste ut denne type svamper, er på et budsjett, eller bare rett og slett ønsker å spare inn noen kroner på makeup samligen, så er dette et supert alternativ.

NB: Pass på å skylle denne godt, før du tar den i bruk første gang. Da den kommer til å skumme en del første gang den treffer vann ;) 

 

 

 

W7 HD Foundation (Sand Beige)

 

Når det kommer til foundation så er jeg vel hva man kan kalle kresen. For det er få foundations som huden min tåler (yes, sensitiv hud for the win), og som gir meg så mye dekk og jevn hud som jeg ønsker. Så standaren ligger vel kanskje ett snev høyt. Så da jeg skulle prøve denne foundationen, skal jeg innømme at jeg var en liten smule nervøs. Men også veldig nysgjerrig, spesielt med tanke på at den lover å sitte på i 12 timer. 12 TIMER!, altså, det er ikke hva man kaller et lite løfte. Noe som derimot skuffet meg da jeg kjøpte denne, var farge utvalget til denne foundationen. For som makeup artist, og en inkluderende makeup elsker, så liker jeg å se, når merker gjør sitt for å inkludere så mange hudtoner som mulig i sine foundationer.  For selv om jeg er på den lysere siden av spektrumet, så blir jeg alltid så glad, når jeg kan se farger ifra det lyseste til det mørkese på farge skalaen. For hvorfor skal ikke alle få kunne nyte gleden av makeup, til de merkene de ønsker å teste ut?.
Selv så måtte jeg nøye meg med en farge som er et par hakk for mørk for meg, da det ikke viste seg til å være så mange toner lysere enn dette. Noe som også resulterte til at jeg ikke inkluderte concealer i dette innlegget, da jeg ikke kunne finne en som var lys nok til å highlighte under øynene mine med.

Når det gjelder hvordan denne foundationen presterte på første inntrykket, så må jeg si at jeg faller ett sted midt på treet. For meg personlig så hadde denne alt for lite dekk evne til å havne på favoritt listen min, og var som sagt for mørk for hudtonen min (noe som ikke er uvanlig, for jeg er ganske lys). Selv om huden min har sett bedre ut enn den gjorde med denne, så har jeg også testet ut en god del som har havnet lengre ned på listen enn denne. For selv om den ikke gjorde huden min airbrushed og dukke lignende, slik jeg gjerne ønsker ut av min foundation. Så holdt den ganske bra, ganske lenge (selv om den begynte å bli litt oljete på haken og nesen når vi traff 4timer). Så for de av dere der ute med en litt mindre trassig hud enn meg, og som liker foundation med en lettere dekk evne, så tror jeg at denne helt klart kan være noe å sjekke ut. Selv, så kommer jeg nok fortsatt til å holde meg til min Fenty beauty foundation, men det har vært morsomt å teste ut noe nytt, med en litt mindre prislapp.

 

 

 

 

 

W7 Let´s Glow Illuminating pressed powder

 

This is what unicorn dreams are made off!
Når det gjelder highlight, så er jeg egentlig ganske så vane dyr, og bruker ofte samme tone med highlight ifra flere forskjellige merker. Men da jeg så denne i butikkhyllen, kunne jeg ikke la vær å teste den ut. For dette ser jo ut som en highlight tatt ut av sminkemappen til Barbie. Med en lys dus rosa tone, med fint sølvglitter, er denne highlighten ifra W7, noe som helt klart skiller seg ut i sminkesamlingen. For selv om det ikke er en av de type highlightere som er veldig intense. Så er den perfekt til å gi en vakker shimmer glød til skinnbenene, eller som en blushtopper, for det lille ekstra. Selv så har jeg ofte brukt denne i kombinasjon med en annen highlight, noe som har gitt en litt annerledes tone til min vanlige standard highlight.

 

 

 

 

 

W7 Lip Bomb! (Pink Cherry)

 

Alle som kjenner meg, vet at når det er noe som kommer i kirsebær smak, lukt eller print, så er jeg den første som står i køen. Så da jeg kom over denne leppepomaden med smaken «Pink Cherry», så var jeg ikke sen med å putte den oppi handlekurven. Noe jeg absolutt ikke skulle angre på. For denne lille godbiten her smaker som skikkelig barndoms minner av kirsebær godteri og endeløse timer med Barbie på gressplenen. Kanskje er det litt av nostalgien som snakker her, men denne har blitt en fast inventar i vesken min, etter at jeg kjøpte den. Den er som leppepomader flest, men smaken og lukten er noe som helt klart skiller seg ut for meg. Så hvis du er like glad i kirsebær som meg, så er denne uten tvil en vinner. Denne finnes også i flere forskjellige smaker, så her er det noe for en hver smak vil jeg tro ;)

 

 

 

 

W7 Mega Matte Lips liquid lipstick

 

Når det gjelder flytende leppestifter, så har jeg vel testet ut de aller fleste merker til nå, helt frem til jeg fant disse nye ifra W7. I et forsøk på å finne en farge som passet meg, rasket jeg med meg fargen «Filthy Rich», som så ut til å være en varm brun tonet leppestift. Men som viste seg til å være litt i det varmeste laget for meg, da den var mer terracotta enn «90´s grunge».  Men leppestiften der i mot er et godt alternativ til en litt rimeligere versjon av flytende leppestifter. Selv så sitter den ikke like lenge på leppene som kanskje noen av de med en større prislapp gjør, men dette er helt klart ikke et dårlig alternativ, hvis du ønsker å teste ut  nye farger, eller bare ønsker et friskt pust inn i leppestift samlingen din.

Hvis det er en ting jeg skulle endret på, så er det at den heler litt mot den tørre siden, og kan sette seg fort i sprekkende på leppene. Men igjen, det gjør de fleste av flytende leppestifter. Så en god leppeskrubb og Leppomade/leppeolje, er uten tvil din beste venn her. Fargen jeg valgte er fantastisk fin, selv om den ikke er helt i min kategori, men jeg ønsker helt klart å finne flere farger som er litt mer i min bane.
Hvem vet, kanskje denne fargen blir min tone utover høsten?.

 

 

 

 

 

W7 «My Wispy lashes» Eyelashes (WL 12)

 

Disse løsvippene ifra W7 var noe jeg må innrømme at jeg var veldig spent på. For selv så er jeg vant til å bruke bruke mer enn i underkant av en 50-lapp på mine løsvipper. Så i det endeløse håpet om å kanskje kunne finne et par med vipper som kunne spare inn på forbruket jeg har av disse (spesielt i Halloween sesongen, hihi), så gledet jeg meg til å prøve disse. Selv så bruker jeg aldri limet som følger med (mye p.g.a jeg har latex allergi, og ikke kan bruke de fleste lim som følger med), så jeg brukte House of lashes sitt vippelim til å feste disse. Disse løsvippene skal være laget av 100% menneske hår og er veldig lette å ha på øynene. Men, noe jeg fort fant ut, var at disse ikke satt så godt på øynene mine, som jeg gjerne skulle hatt de til å gjøre. Noe som gjorde at jeg halvveis ut på dagen bestemte meg for å bare rive de av. Noe som også var delvis av grunnen, var at jeg virket til å få en reaksjon på disse (noe som får meg til å mistenke at det inneholder latex i selve vippene. Så alle mine allergikere der ute, be aware). Hvis man ser bort ifra dette, så er vippene et godt alternativ, hvis du kanskje ikke bruker vipper så ofte at du ønsker å investere mye penger i de, eller hvis du har lyst til å teste de ut en kveld. Eller hvis du er som meg, og skal ha til godt over 15 forskjellige Halloween looker, så kan det være et godt alternativ. For tro meg, jeg har vært bort mange vipper som så vidt sitter på øyet. Så jeg har ikke gitt opp helt på disse enda, og kommer nok til å gi de en sjanse til (bare ikke på meg selv pga allergi). Så for alle dere som ser etter et billig alternativ til naturlige løsvipper, så er disse helt klart verdt en titt. Disse kommer også i flere forskjellige lengder, former og fasonger, noe som gjør at det nok finnes noe for en hver smak der ute.

 

 

To buy or not to buy?!

 

Når det gjelder hva som er verdt pengene og ikke, så er det litt vanskelig å bestemme her. For det kommer egentlig ann på hva du er villig til å betale for hva, og hvor mye du forventer ut av produktene dine. Så her gjenstår det egentlig bare å se på produktene og teste de ut selv. Men her har dere mine top 3 så langt ifra W7.

 

Carrie´s top 3:
– «On the rocks» paletten.
Sure, dette er ikke ABH sin, og den er ikke så pigmentert som mange av oss kanskje hadde håpet på. Men den er faktisk ikke så dum altså, så lenge man er villig til å jobbe litt med den. For meg er hele paletten verdt det bare på grunn av fargen «Espresso Martini», for denne er rett og slett helt utrolig vakker.

– Mega matte lips liquid lipstick.
Disse er et supert alternativ til å teste ut flytende leppestifter, samt farger som kanskje ikke er helt i din bane (trendfarger), i tillegg er de et rimelig alternativ som egner seg godt til å bare hive i veska, i bilen eller i jakkelomma, for en hver annledning.

– Let´s glow highlighter.
Dette er kanskje en highlighter som er mer for noen enn andre, men hvis du er en som elsker glitterende highlightere, eller liker å eksperimentere med sminke, så er denne helt klart en som er verdt i å ha med i samlingen. Den gir en kjempe fin «unicorn glow» (som jeg liker å kalle det), som passer både som highlight, øyeskygge eller blushtopper.

 

Skulle dere ønske å sjekke ut noen av produktene til W7, er de å få kjøpt på Loco.no, i Loco sine butikker og i butikkene til «Normal» (normal.no).
PS: Dette blogginnlegget er ikke sponset på noen måte, og alle produkter er kjøpt av yours truly ;)
Skulle dere ha noen spørsmål angående disse produktene, så ikke tvil med å spøre i kommentar feltet under, eller på Instagram eller Facebook ;)

 

 

All my love

CARRIE ♥

 

 

Har dere testet noen produkter ifra W7 før? Har dere en favoritt?