REKLAME // AD

 

Hola Peeps! ♥

 

For noen dager siden spurte jeg dere på Instagram om hvem produkt dere ønsket å se meg skrive mer om her på bloggen, og det var ingen tvil om hvem som gikk av med serien. Det nyeste medlemmet i Body Boom familien, «Active Chacoal». I den annledning er det nettopp denne spennende hjemme-spa nyheten som står på planen i dag. Så spenn dere fast, så skal jeg ta dere med tilbake til Gøteborg, da denne godbiten ble med meg på bursdagsfeiring tidligere i sommer ;)

 

 

Det er ikke til å legge skjul på at det var kjærlighet ved første skrubb, da jeg fikk teste den originale kaffeskrubben ifra Body Boom tidligere i år. For måten denne skrubben ikke bare lukter som en drøm, så får den jobben gjort, uten å skade min følsomme hud. For alle som kjenner meg vet at jeg har en av de mest følsomme hudene i verden, som ikke tåler mye av hverken oljer, parfyme, kjemikalier, eller annet som ofte er å finne i forskjellige skjønnhets produkter. Så jeg tester alltid nye produkter med «ett halvt øye oppe», for å se hvordan huden min takler noe nytt. Noe som ofte har blitt møtt med mange forskjellige reaksjoner igjennom årene, men da jeg møtte Body Boom, var jeg solgt. Dette er uten tvil den beste skrubben jeg noen gang har brukt.

Så da jeg fikk muligheten til å teste ut denne nyheten, før den hadde kommet på markedet, var jeg ikke sen med å takke ja. For i navnet av nysgjerrighet, ble jeg jo trollbundet når jeg leste om at denne skrubben inneholdt aktivt kull, i tillegg til den fantastiske kaffen og næringsrike oljene som Body Boom er kjent for. Aktivt kull er en ingrediens som har blitt veldig populært å bruke i forskjellige type hudpleie produkter, spesielt de siste årene. Mye for sine rensende, inflammatoriske og antibakterielle egenskaper, som bidrar til å fjerne toxiner ifra huden, og etterlater en frisk følelse til både hud og kropp. Så det kommer ikke overraskende at Body Boom har inkludert nettopp dette sammen med sin allerede magiske skrubb kombinasjon av oljer og naturlige ingredienser, som bidrar til å gi huden den ekstra lille «boosten» den trenger etter en lang dag. Selv så valgte jeg å ta med meg denne lille godsaken på tur, da jeg dro til Gøteborg for å feire bursdagen min i Juni. For hva er vel bedre enn en liten «egen-spa» på hotellrommet, etter mange timer ute på storby shopping i solen?!. Tro meg, det finnes få ting som kan slå en kveld med ansikts maske, fot maske, hår maske og skrubb, etterfulgt av en lang varm dusj og timesvis med bena høyt i senga og snacksen på bordet ;)

Som de to spa glade eventyrerne jeg og Mamma er, satte vi denne skrubben ifra Body Boom til den store testen, og gjett om den passerte. Med sin søte sjokolade duft og grove kaffegrut tok den over hele hotellrommet og ga følelsen av å være på et vaskeekte gresk spa. «Active charcoal» har mange likheter med sine andre søsken i Body Boom familien, men på den andre siden av spekteret skiller den seg ut, ved å gi en følelse av varme til kroppen, i alle fall i mine øyne. For da jeg gikk ut av dusjen, følte jeg at jeg hadde kommet ut av en badstue og hadde etterlatt alt det overflødige på innsiden av dusjkabinettet. Kanskje det er meg, kanskje det er kullet som varmet opp min slitende kropp. Men uansett, så var det en veldig god følelse å legge seg med den kvelden ;)

Skal nok ikke se bort ifra at denne lille godbiten her blir med meg på flere turer fremover!

 

 

Body Boom sin «Active Charcoal» er for øyeblikket kun tilgjengelig i Sverige, hvor den er å finne på Åhlens. Men før vi vet ordet av det, dukker den nok opp hjemme i dusjen til oss her i Norge også, skal dere se ;)
Men den gode nyheten er at resten av Body Boom sine fantastiske skrubber er å få kjøpt på flere steder her i landet. Så i mens vi venter, kan man jo ta å dyppe tåen i den magiske verden av fantastisk kaffe, sjokolade og spennende skrubb varianter. som Body Boom har å tilby. I know, I will <3  

Hvis dere selv ønsker å teste ut noen av de andre spennende variantene til Body Boom, er de å få kjøpt i alle H&M butikker, KappAhl, Blush.no og Coverbrands.no .

 

All my love

CARRIE ♥

 

NB: Dette blogginnlegget inneholder sponsede produkter ifra Mentellow beauty brands. Meninger og anmeldelse er mine egne, as always! ;) 

 

 

 

Har dere testet ut noen av Body Boom sine skrubber?
Hvem er deres favoritt?