» A Smooth sea, never made a skilled Mermaid»

 

Ord kan ikke begynne å beskrive engasjementet bak dagens blogginnlegg. Eller hvor glad jeg er for å endelig kunne dele denne nyheten med alle dere vakre «Peeps» der ute, som leser bloggen min. Jeg vet at dere sikkert er litt nysgjerrige nå, men hold ut med meg, imens jeg tar dere med litt tilbake i tid, med litt backstory her. Som mange av dere sikkert vet, så startet jeg denne bloggen i et håp om å skaffe meg selv en stemme, som ingen andre ville gi meg. Denne bloggen var en mulighet for den skadeskutte jenta, som så sårt trengte et sted å finne tilbake til seg selv på, og til sin indre lidenskap for å rett og slett skrive ut hver en følelse hun hadde inni seg. Jeg startet denne bloggen, i et håp om å kunne forvandle det inn til min egen lille versjon av et magasin, som på min måte møter dagboken under puten min. En åpen bok, for hele verden til å lese. Fylt opp med sider av kreativitet, sårbarhet, latter, personlighet, særpreg og ikke minst, ærlighet. Ærlighet om livet, produkter, angsten, gleden, skolehverdagen, jobben, vennene og familien. Et sted hvor «the underdogs of the world», kunne føle at de tilhørte et sted. Hvor drømmere ikke ble sett på med annet enn beundrede og støttende blikk, og jeg kunne føle at jeg selv ikke var alene.
Jeg startet denne bloggen etter å ha i årevis skrevet på blogger som intet ble lest av andre enn bestevennen min og Mamma. Disse bloggene skapte meg, og var med på å skape pennen jeg nå skriver med. En ting, jeg er så ufattelig stolt over. For ifra jeg var liten, så har jeg alltid elsket å skrive. Elsket å notere ned ideer, finne på historier og skrive ord som kan få frem følelser. For det finnes ikke noe som er mer sterkt i denne verden enn følelser, og ordene vi bruker for å uttrykke de.

 

Jeg er så stolt over at jeg i 2014 tok sjansen, og startet denne bloggen. En blogg som jeg håpet på ville nå ut til flere. Om så bare den ene personen der ute, som kunne relatere seg til meg, og trengte en venn. Denne tanken utviklet seg fort etter som årene gikk, og et sted på veien, føler jeg at jeg begynte å miste litt fokus. Livet kom inn og ga min verden en helt ny vending, og brakte tvil til hjertet mitt. Ikke for bloggen, for denne var alltid den ene tingen jeg var sikker på at jeg var villig til å kjempe for. Men jeg tror jeg begynte å fokusere for mye på å skulle lage noe som folk kom til å se. Til trekke et stort publikum og være noe som ville komme på samme nivå som de bloggerne, youtubere og influencers jeg ser så opp til. Jeg begynte å fokusere på at jeg måte over tenke  ALT jeg skrev, tok bilder av og gjorde. Jeg måtte jakte på sponsor avtaler, ha et perfekt Instagram tema og jeg måtte skape en karrierre ut av alt jeg satt mitt navn på. Jeg begynte å miste fokuset, på hvorfor jeg i det hele tatt startet denne bloggen. Mistet fokuset på den lille jenta med blyanten, som skrev ned ideer på hånden sin og leverte skolestiler som ikke hadde plass innenfor deres rammer. Det var da alt kom fallende ned på mine skuldre og jeg innså at jeg måtte gjøre noe før det var for sent. Så jeg tok meg en bloggpause, satte meg ned og begynte reisen på å finne tilbake til den originale lidenskapen som startet det hele. Tilbake til den kreative gløden i hjertet mitt, som alltid har talt høyere enn hva mine ord noen gang har kunnet gjort. Det var nettopp da, når jeg først roet ned, at mulighetene begynte å komme min vei, og jeg fikk en ny gnist inn i historien min.
For det er ikke alltid «perfekt» vinner. Noen ganger så er det originalitet, lidenskap og unikhet som trekker det lengste strået. Så i et evig kaos av å forsøke å forstå nettopp dette, og finne tilbake min indre sarkastiske, ærlige, morsomme selv, som startet dette eventyret. Kom det en mulighet min vei, som jeg aldri kunne se komme. For, for noen uker siden, så fikk jeg tilbudet om å få være en del av den nye influencer gruppen til Evig Lykke, «The squad», som en av deres offisielle Havfrue ambassadører. Alle som kjenner meg, sitter vel der ute nå å himler med øynene. For hva er vel mer passende for denne glitterdekkede rosa fisken, enn en vaskeekte havfrue tittel?. Yes, Ingenting slår vel det. Så i et evig lykkerus og med engasjement på toppen av taket, så tok jeg på meg tittelen, med den største av stolthet, og har nå endelig fått min offisielle hale (i form av havfruehale teppe).

 

I TOLD YOU GUYS, I WAS A MERMAID! <3  

 

 

Det er så utrolig gøy å få være en del av en så magisk gjeng, sammen med en håndfull fantastiske og  kreative jenter, som ikke bare har inspirert meg den siste tiden med sine fargerike personligheter og gode ord. Men som har gitt meg en følelse av tilhørighet, selv om jeg enda ikke har møtt noen av de ansikt til ansikt. Det er utrolig hvordan verden kan snu på et minutt, og dine drømmer kan komme etter deg, når du minst forventer det, og dra deg tilbake til virkeligheten. Det ligger kanskje noe til nettopp det som Mamma alltid sier, at man ikke alltid må overtenke hver minste lille detalj, og heller la brikkene falle på plass til sin egen tid. Selv så er jeg ofte litt for utålmodig for nettopp det, og skulle gjerne ha oppfylt alle drømmene mine i går, men det viser seg til at noen ganger må man bare ha troen til gode, og stole på at Mamma vet best. Det er i alle fall ingen tvil, hvem som hadde rett denne gangen ;)

Så i ekte tradisjon tro, står jeg nå fremfor en tid hvor det kommer til å skje bøttevis med magi her på bloggen fremover. Med et nytt perspektiv, som kommer til å ta meg tilbake til mine røtter, Halloween rett rundt hjørnet og et nytt kapittel sammen med jentene i Evig Lykke, skal jeg sørge for at de neste månedene her på bloggen, vil sette preg på 2018, og forhåpentligvis snu dette året rundt igjen, til min side av kreativiteten.  Jeg er så ufattelig klar for å sette ut på dette eventyret, og starte noe helt nytt, sammen med resten av jentene i Evig Lykke teamet. Så hvis dere ønsker å følge med oss inn i en verden fylt opp av Mermaids, unicorns, glitter, latter, glede og farger, så ta turen innom eviglykke.no eller sjekk ut Evig lykke på Instagram, for å joine moroa. Når det Imorgen 1.Oktober lanseres den helt nye og magiske nettbutikken, fylt med masse fantastiske produkter for både store og små <3

 

 

 

Tusen takk til alle dere der ute som leser bloggen min. Enten om dere har vært med meg ifra blogg.no tiden (Hei Mamma og Ida), 2014, idag eller alt som har vært imellom. Tusen TUSEN takk, for at dere har gitt  meg en sjanse, og støtter min visjon, min drøm. Selv om jeg alltid har skrevet for meg selv, og har brukt mine ord som terapi for meg. Så har dere endret min verden, og måten jeg ser på det jeg skriver på for alltid. For før skrev jeg for meg selv, nå skriver jeg for alle dere. For selv om jeg en periode følte at jeg fokuserte for hardt på å «Make it», så har jeg aldri glemt hvorfor denne bloggen betyr så mye for meg. Det å vite at det sitter noen på andre siden av denne skjermen, som kanskje nettopp nå, trenger å høre ordene mine. Eller som trenger å se at det ikke alltid betyr slutten, bare fordi man prøver en annen vei, noen ganger. Det betyr så mye for meg. Mer enn jeg noen gang vil klare å forklare. For hvis jeg kan være en liten del av noen andres hverdag. Et smil i et kaos, eller en latter i en tøff tid. Så betyr det mer, enn noe annet for meg. For jeg vet hva det kan gjøre å se den ene videoen, høre den ene sangen, lese det ene blogginnlegget eller lese den ene boken, som gir deg gløden til å kjempe. Til å finne kreativiteten eller til å rett og slett se solen igjennom regnfulle skyer. Det er min største drøm, at jeg eller noe jeg gjør, kan være nettopp den ene tingen, for noen andre der ute. Slik andre har vært for meg. Ord kan ikke beskrive hvor mye dere betyr for meg, og hvor glad jeg er for å ha dere med meg på historien min. Vi har kanskje ikke funnet ut av alt enda, og noen ganger så må vi ta sjanser og bare krysse fingrene for at det løser seg. Jeg vet i alle fall med sikkerhet at den lille jenta med blyanten i hånden og en drøm i hjertet sitt, hun kan ikke tro hva livet hennes har blitt, historiene hun har skrevet eller drømmene som har kommet i oppfyllelse.
Tusen takk! <3 

 

EN STOR TUSEN TUSEN TAKK til Evig Lykke, for at dere så noe i meg og mitt arbeid, og ønsket å ha meg med på deres team, det betyr meg for meg enn hva jeg kan forklare med ord. Tusen takk! <3 
Sammen skal vi bygge drømmer, skape en verden fylt av glitter og lage en nettbutikk som skiller seg ut ifra mengden.
Jeg gleder meg til å se hva fremtiden bringer for oss! :)

 

 

All my love

CARRIE ♥

 

 

PS: Det vil komme en liten haul også, men litt forskjellige produkter ifra Evig Lykke, en av de nærmeste dagene. So Stay Tuned!  ;)