Kjære Amalie <3

 

Det føles nesten ut som at det var i går, jeg skrev til deg på din tre års dag. Siden jeg skrev ned alle de vakre minnene, tingene og øyeblikkene som gjorde året før din tre års dag, en så spesiell tid for deg. Tenk, nå har det gått ett år til, og du fyller fire. Det er så utrolig å tenke på at det har gått fire år siden du kom til verden. Siden du ga meg en tittel jeg aldri trodde jeg skulle få være heldig nok til å bære, og viste meg hva kjærlighet virkelig betyr. Vet du, det er så vanskelig å beskrive for deg den følelsen av å elske noen så ubetinget, som det jeg gjør deg, lille venn. Men jeg håper med hele mitt hjerte, at en dag så vil du selv få oppleve nettopp det, da du får være Tante til Liam sine barn. For lille venn, det finnes få ting som vil kunne slå følelsen av å være noens Tante.
Jeg kan fortsatt huske de endeløse dagene hvor vi alle gikk å ventet på at du skulle komme. Dagene hvor jeg kjente deg på innsiden av Mammas mage, og forsøkte å lære deg dine første sminke tips, imens vi ordnet Mamma for deres første, andre og tredje fotoshoot sammen. Selv om du nå har vokst deg så stor at du selv holder sminkekosten og sparkene har blitt en smule sterkere med årene, så kan jeg fortsatt huske den følelsen av stolthet og glede, du ga meg allerede ifra første gang jeg følte foten din.  ;)

 

Tenk at det har gått fire år allerede, det har gått så utrolig fort. Snart er du skolejente og skal sette ut på et nytt kapittel i livet ditt, som jeg skal innrømme skremmer livet av tanten din. Ikke fordi du ikke kommer til å ta skolen med samme storm, som du kapret hjertet til alle de du har rundt deg. Men fordi Tante ikke føler seg klar for å slippe deg ut i denne store verden helt enda. For uansett hvor stort tall som står på bursdagskaken din, eller hvor tøff du vokser deg til å bli, så kommer du alltid til å være Tantes lille jente. Diamanten i mitt hjerte, som er mer verdifull enn hva ord kan beskrive.
Det er så utrolig å tenkte tilbake på hvor disse fire årene har tatt oss, og alle de tingene som vi har lært begge to. For lillemor, du har lært denne gamle Tanten din så mye etter at du kom inn i livet mitt. Du har lært meg å se det gode i alle, se verdi i meg selv, og stolthet i hva jeg gjør, bare ved å se det reflektert i øynene dine, hver gang du ser på meg. For måten du ser på meg, er en jeg kunne ønske alle gjorde. For du har alltid sett opp på meg med dine vakre brune øyne, som om jeg er den beste i hele verden. Som om jeg kan gjøre alt, og er en superhelt, uten kappe. Jeg er kanskje ikke alle disse tingene, men det å vite at du har troen på meg nok til å tro det, gir meg viljen til å kjempe for å bli det. For jeg har innsett at jeg trenger ikke å redde hele verden, eller løpe igjennom bygninger for å være en superhelt for omverden. Så lenge jeg jobber hardt nok, elsker hardt nok, spøker nok og sminker bra nok, for å være en superhelt for deg, så har jeg vunnet verden <3

 

 

I året som har gått har du vokst så utrolig mye. Ikke bare i cm, men aller mest, så har du vokst deg til å bli en bestemt liten dame, med et så åpent og kreativt hjerte, som gjør Tanten din stoltere enn hva jeg kan beskrive. Du har lært deg å farge innenfor linjene, selv om personligheten din, er alt annet enn hva som får plass på et standard A4 ark. Du har oppdaget hva Halloween er, og at Tante har et eget kostyme lager, som alltid er like morsomt for deg å gjemme deg i. Du har forelsket deg hodestups i den magiske verden av enhjørninger, my little pony og rosa glitter, og har fått en ny reisevenn i Barbie. Sammen har vi funnet ut at rosa hår er hva drømmer er skapt av, og at det finnes ingenting som kan slå den største isen i is-disken. Du har lært at det finnes ingen rolle som passer deg bedre, enn stolt storesøster som gjør alt for sin lillebror og for at han skal ha det så bra som det går ann at noen har det, i denne verden. Liam er virkelig heldig som har deg, lillemor <3

Det har vært et år, som har lært oss mye. Et år som har skapt en liten jente som rett og slett ikke er så alt for liten lenger, men som fortsatt løper inn i Tantes armer, slik som hun gjorde før hun hadde fylt et år. Det betyr mer for meg enn du aner, lillemor. Det at du føler du kan ha et tilfluktssted hos meg. Et sted å løpe til når du er glad, redd, lei deg, spent, eller alle følelser som måtte befinne seg i mellom. Det er noe som virkelig gleder et Tante hjerte. Når du kommer løpende med armene dine strekt ut imot meg, og det største smilet om munnen, før du kaster deg inn i armene mine. Det er en følelse, som ikke kan beskrives med andre ord enn glede og stolthet. For i årene som har gått frem til nå, så har vi sammen skapt et bånd, sterkere enn hva jeg trodde var mulig, da jeg satt på sykehuset med deg i armene mine for første gang, for fire år siden. Du er min bestevenn, og det er med det største håp i verden, jeg håper at jeg har blitt din. For sammen så har vi satt ut på eventyr, skapt minner som vil forbli i hjertet mitt foralltid, og har gitt verden et dream team, som den aldri har sett makan til. Jeg er så ufattelig stolt av deg, Amaliemor, og stolt av måten du hver dag vokser deg til å bli en mer og mer fantastisk utgave av deg selv. Jeg er stolt av måten du tar verden og viser den alle de vakre sidene av deg og personligheten din. Måten du elsker uten å tvile og løper ut i nye eventyr med den største glede i ditt hjerte. Jeg er så stolt av din bestemthet, måten du kjempe for hva du vil og måten du hver dag gir meg noe å jobbe for. Jeg er så stolt av å få være Tanten din, og få holde hånden din, imens du skriver din egen historie. Du er så unik, lille venn <3 

 

 

Gratulerer så utrolig mye med 4års dagen, Diamond <3

Jeg håper du får en fantastisk fin dag fylt med masse latter, glede, kake, gaver og alt du måtte ønske deg. Tante gleder seg til å følge deg, igjennom året som fire og se alle de fantastiske tingene du kommer til å oppleve og oppdage i år <3

Tusen takk for at du at du gjør min verden til et bedre og mer fargerikt sted. For at du får meg til å le så mye at jeg glemmer alt rundt meg, og for at du synger høyest av alle, sammen med meg, uansett hvor vi er.
Du er det mest unike i min verden og den mest verdifulle lille jenta jeg noen gang kunne ønsket meg som min niese. Jeg er så ufattelig heldig som har deg, Amalie <3
Tusen takk for at du gjør meg bedre og for at nettopp jeg får være Tante til en fantastisk diamant som deg <3

Tante elsker deg til månen og tilbake igjen, Baby! <3