Vi har endelig kommet til den beste tiden på året dere, og måneden som jeg ser aller mest frem tid, hvert eneste år. Oktober og Halloween. Tradisjonen jeg har laget her på bloggen, sammen med hele Team YourCarrie, er noe som har vokst seg til å bli større og bedre enn hva min villeste fantasi kunne noen gang ha funnet på. Og det er så utrolig å se dere alle sammen engasjere dere sånn for Halloween hvert år, når jeg deler min Halloween glede med dere alle sammen, igjennom 31 blogginnlegg her på bloggen. Eller, det blir vel heller 34 blogginnlegg hvert år, hihi :)

I år er intet unntak, for i år skal vi bake, vi skal le, vi skal finne frem vårt indre barn, og best av alt, we are gettin´SPOOKY with it!
Så spenn dere fast, finn frem popcornet, og bli med på en tur inn i Halloweentown sammen med alle oss i Team YourCarrie ;)

 

COME ON, LET´S GET SPOOKY! <3