Hola Peeps og velkommen til dag 2 av «This is Halloween» <3

 

Først, så vil jeg bare ta et lite minutt til å takke dere alle sammen, for den utrolig positive responsen og all kjærligheten dere har vist for «This is Halloween» serien så langt, og nyheten om mitt samarbeid med Evig Lykke. Det betyr mer for meg enn dere vet, og jeg gleder meg så mye til å ta dere med på all Halloween moroa jeg har planlagt for oss, denne måneden :)

Idag tenkte jeg at jeg skulle ta dere med inn på kjøkkenet sammen med meg og Mamma, for å lage noen super gode Halloween/høst cookies, og dele med dere en oppskrift som er helt unik. For da jeg for noen dager siden kom til Mamma, med ideen om å lage gresskar cookies. Var hun ikke sen med å bable i vei om både ingredienser, forskjellige oppskrifter og fremgangsmåter. Noe som vi alle vet gjør at jeg forvandles om til et eneste stort spørsmålstegn. For det er ikke til å legge skjul på at Mamma er den store mesterhjernen bak mesteparten av bake blogginnleggene her på bloggen, og gjør alltid sitt aller beste for å dele fantastiske oppskrifter med dere hvert eneste år, når Halloween og jul kommer rundt hjørnet. I år er intet unntak. For Mamma tok mitt ønske og forvandlet det om til sin helt egne oppskrift, drysset med sin magi og bakeglede.

 

Så uten noe mer bable bable, la oss ta turen inn på kjøkkenet, for å lage Mamma`s hjemmelagde gresskar cookies :)

 

 

 

Her er hva dere vil trenge: 

200g Margarin
150g Sukker 
150g Brunt sukker
2 Egg
Ca 300g Mel
1ts Bakepulver
2 ss Kanel
1/4 ts Muskat
1/4 ts Ingefær
1/4 ts Nelik 
1/4 ts Allehånde 
2 Store ss gresskar purè

 

 

Først start ved å røre sammen 150g sukker, 150g brunt sukker og 200g margarin, før du tilsetter 2 egg. Etter du har rørt dette sammen, tilsetter du alt det tørre og rører dette godt inn, før vi tilsetter gresskar pureèn til slutt. Pass på å rør godt sammen til du får en jevn og glatt cookie deig. Når deigen er ferdig, er vi klare for å legge opp på stekebrettet.
Legg opp passe store cookie kuler på et bakepapir dekket stekebrett, med godt mellomrom imellom hver «cookie». Vi delte opp våre cookies til ca en toppet teskje størrelse, men her kommer det helt ann på hvor store dere selv ønsker å ha deres cookies.
Sett så cookiesene inn i en forhånds varmet ovn på 200 grader, og stek i ca 10 minutter midt i ovnen, til de får en lett gyllen farge, og det luktet som en fresh pumpkin spice lattè i hele huset ;)

  

Ta de så ut av ovnen og la de avkjøles på en rist, før dere tar den første smakebiten. Jeg skal innrømme at her i huset, så forsvant det vel både en og to i prosessen av å lage disse, for det er ikke til å legge skjul på at de smaker like godt som de lukter ;)

Vi håper dere liker denne kjærlighets fylte oppskriften som Mamma har laget for dere, at dere tar bake gleden fatt  i høst og lager disse varme cookiesene i høst-kulden :)

Håper dere har en fantastisk fin dag, alle sammen! <3

 

Tusen tusen takk til Mamma for denne fantastiske oppskriften og for all hjelpen til dette blogginnlegget. Uten deg hadde dette blitt et evig kaos <3

 

Later, Peeps! 

 

 

All my love

CARRIE ♥

 

 

 

Vi sees imorgen for dag 3 av «This is Halloween», Peeps <3