Hello Peeps! <3

 

Det er helt utrolig å tenke på at vi allerede har kommet til dag fire av «This is Halloween» serien, i år. Wow, tenk, snart så er den store dagen her, og vi alle forsøker å finne ut av hva vi skal kle oss ut som. Eller hvis du er som meg, så har du forsøkt å planlegge det i flere uker alt. Har noen av dere kostymet deres klart alt eller?. Selv, så skal jeg innrømme at jeg har vært igjennom flere ideer og enda ikke har klart å bestemme meg for hvem som blir den soleklare vinneren. Så jeg tror nok at jeg og bestevenninnen min, Ida, må fortsette i tenke boksen vi har befunnet oss i de siste par ukene, gitt ;)

 

Når jeg skulle sette meg ned med dagens blogginnlegg, så skal jeg innrømme at jeg ikke var helt sikker på hvordan jeg skulle gjøre dette. For hva passer vel på en regnfull Torsdag?. Det var da det slo meg.
Jeg kan ta dere med meg på shopping, ved å vise dere et lite «Halloween haul» av de morsomme og glitrende halloween treats, som har funnet veien hjem til meg, i det siste. Selv så skal jeg innrømme at jeg ikke helt har forstått konseptet med «hauls», men på samme måte så elsker jeg å sitte i timesvis å se på de på Youtube og blogger. Så det er nettopp derfor jeg tenkte jeg skulle slenge meg med på trenden, og gjøre et lite «Haul» jeg også. Halloween style! ;)

Så hvis dere har lyst til å bli med meg på shopping og få et lite innblikk i hva jeg har plukket opp i det siste for Halloween. Stay tuned, my loves! <3 

 

 

 

 

 

NAIL POLISH BY H&M 

Alle som kjenner meg, vet at jeg virkelig er Halloween helt ut i fingertuppen. Så da jeg fant disse neglelakkene i hyllen på H&M, føltes det akkurat passe «ment to be» ut i mine øyne, og de fort fant veien ned i kurven min. For ikke bare er dette de perfekte høst/halloween fargene, men HALLO, se på navnene på disse fargene. Med navn som «Witching hour» og «Peach Pumpkin», er jo jeg solgt ifra første stund. For vi alle vet jo at jeg er en «sucker» for morsomme eller søte navn på produkter. Jeg må si jeg gleder meg virkelig til å ha disse fantastiske fargene på neglene igjennom hele høst og hvem vet, kanskje en av de blir med meg på kostymet mitt i år også? ;)

 

 

 

 

 

Halloween smykker, anyone?

Det er ikke bare neglelakk som har blitt med meg hjem ifra H&M denne måneden. For da jeg kom over salget på fjorårets Halloween treats, så var jeg ikke sen med å plukke med meg noen små godbiter, som helt klart dere vil se mer av fremover her på bloggen, denne måneden, vil jeg tro ;)
Dette «chocker» smykket stod på ønskelisten min i fjor, og jeg angret sånn på at jeg ikke kjøpte meg det da, så da jeg oppdaget dette på salget, ble jeg så ufattelig glad for endelig kunne kalle det mitt. Jeg kan ikke få nok av disse morsomme skjelett hånd spennene, for jeg eier flere av de nå, og de er faste inventarer i håret mitt igjennom hele Oktober. Tror dere at jeg kan komme unna med å ha på disse på jobb?!. Det er jo tross alt, Halloween snart ;)
I salget fikk jeg også øyet på disse super søte enhjørning skjelett øredobbene, som mildt sagt passer rett inn hos meg for øyeblikket. For imellom alle Hekser, gresskar og skjelett, finner dere for øyeblikket havfruer, enhjørninger og glitter, her hos meg :)

 

 

 

 

 

HALLOWEEN SOKKER?

Da jeg og Mamma var ute på en liten julegave shopping tur for noen dager siden (YES, vi har begynt alt ja), kom Mamma over noe som hadde mitt navn skrevet «all over it». Nemlig intet annet enn HALLOWEEN SOKKER!. Jeg vet hva dere tenker, Hallo? det er sokker. Men JA, det er nettopp det. Jeg er den små sprøe jenta som igjennom store deler av Desember går med nisse, snømann og snøkrystall sokker og som ikke er redd for å slenge på et par med store fluffy sokker i skoene mine, og gå ut av døra. Så det er jo ikke til å legge skjul på at jeg lenge har ønsket meg Halloween sokker, til å sette sitt preg på antrekket i Oktober også. For hvem vil ikke ha gresskar og skjeletter på sokkene sine? I know I do! ;)

 

 

 

 

Call me, Jack! 

Alle som kjenner meg, eller har lest bloggen min noen gang i Oktober, vet hvor mye jeg ELSKER filmen «The nightmare before christmas», og den magiske illusjonen til Tim Burton av «Halloweentown». Så da jeg for noen dager siden kom over denne sløyfen, som nærmest er identisk til hovedkarakteren «Jack Skellington» sin i denne filmen, mildt sagt vrælet jeg i butikken. Selv om jeg forsøkte å holde mesteparten av engasjementet inni meg, skal jeg innrømme at noe av det falt ut, i det jeg hoppet frem til kassen for å betale. Jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg skal bruke denne enda, men hvem vet. Kanskje dette blir en del av kostymet mitt i år?! ;)

 

 

 

 

 

Black Roses 

For de av dere som har sett en av mine «room tours» til Jul eller Halloween, vet kanskje at jeg på skrivebordet mitt har en vakker glassvase med noen kunstige rosa roser i. Noe som ofte kræsjer litt når halloween kommer rundt hjørnet og resten av soverommet er fylt med skjeletter og lysende gresskar. Så da jeg fikk øye på disse sorte rosene ifra Nille, så var det ikke tvil om at disse skulle hjem med meg. For i år tenkte jeg at jeg skulle bytte ut de rosa for sorte, for å endelig kunne gjennomføre den mørke Halloween stemningen. Hvor fint hadde det ikke vært med ekte sorte roser a?. Bare meg?! ;)

 

 

 

 

 

Trick or Treat 

En annen liten godbit som ble med meg hjem ifra Nille idag, var dette super søte «Trick or treat» skiltet. Så lenge jeg kan huske har jeg ønsket meg et Halloween skilt som dette, til å henge på døren min i Oktober. Det tok bare noen år, men endelig så kom denne type skilt her til Norge også, dere ;)
Denne skal helt klart så heders plassen på inngangsdøren, hvor den kan glitre opp hele Halloween town her i YourCarrie land ;)

 

 

 

 

 

This is Me 

Sist men ikke minst, så måtte jeg bare ha denne super søte hodeskallen ifra Nille. For hva er vel mer meg enn en glitrende prinsesse hodeskalle?.
Denne representerer jo min personlighet i et nøtteskall, spør du meg. Så den her tror jeg kommer til å få stå på skrivebordet, til å inspirere meg hele måneden, imens jeg skriver resten av «This is Halloween» for alle dere fantastiske peeps der ute <3

 

 

 

That’s all folks! ;)
Jeg virkelig håper dere likte denne lille «Haulen» og at dere har en fantastisk fin Torsdag der ute  i høst regnet. Nå skal jeg ta meg turen på jobb jeg, frem til jeg skal planlegge morgendagens morsomheter. Tro meg, dere kommer til å ville være med på moroa imorgen. For det er kanskje en spesiell gjest som kommer til å joine meg. You won´t wanna miss this, Peeps! <3
Inntil vi snakkes imorgen for dag fem, stay warm, friends! ;)

 

LATER, PEEPS! 

 

All my love

CARRIE ♥

 

 

 

 

Vi snakkes imorgen for dag 5 av «This is Halloween» <3