Hola Peeps og velkommen til dag 5 av «This is Halloween».

 

I dag er en dag som jeg har ventet lenge på. For i dagens blogginnlegg har jeg fått med meg en person som virkelig betyr hele verden for meg, og som jeg er så glad for at dere kan få bli litt bedre kjent med, igjennom våre sprøe påfunn. I dag har jeg nemlig fått med meg bestevenninnen min Ida, og har på en eller annen måte klart å overbevise henne til å gjøre en Halloween makeup look på meg.

Det er ikke til å legge skjul på at når jeg og Ida er sammen, så blir det mildt sagt et humorshow. Ikke fordi alle andre nødvendigvis synes at vi er så fryktelig morsomme, men fordi nettopp vi to er så ufattelig like, at vi ler av det samme tingene, og gjør alt for å få den andre til å le. For så lenge jeg har kjent Ida, som nå har passert 11år, så har vi to vært et ubeskrivelig team, som alltid har vært hverandres «pick me up» og støttespillere som står å skriker høyest av alle ifra sidelinjen. Så da jeg for noen uker siden foreslå ideen for Ida om å være med på «This is Halloween» serien i år, var hun ikke sen med å slenge seg med på mine sprøe ideer. Og i ekte tradisjon tro, tok med seg sitt gode humør og støttet opp om mine ideer, uansett hvor utenfor hennes egen komfortsone de enn var. Dagens blogginnlegg er et godt bevis på det. For selv om Ida selv er fortryllet av den magiske verden av makeup, slik som meg. Så er ikke Ida den som ofte setter seg ned med sminkekosten, spesielt ikke på andre enn seg selv. Så da jeg foreslo ideen om å gjøre Halloween sminke på meg til bloggen, så kan jeg bare innbille meg hva som fløy igjennom hodet hennes. Men som den trofaste bestevenninnen hun er, tok hun på seg oppgaven med et smil og stelte istand med en full jentekveld for oss med snacks, makeup og god mat, da jeg kom sliten ifra jobb en Lørdag. Har jeg verdens beste bestevenninne, eller hva?. I think I do <3

 

 

Jeg skal vel innrømme at jeg nok ikke helt viste hva jeg hadde begitt meg ut på, da jeg ga Ida denne utfordringen. Men hva jeg viste 100%, var at jeg i alle fall var i sikre hender. Så hva kunne vel gå galt da?.
Med helt frie tøyler til å gjøre hva som helst, kunne jeg bare forsøke å innbille meg hva Ida planlagte der hun satt på andre siden av sofaen og tittet på meg, til telefonen sin og tilbake igjen på meg. Zombie? Bimbo? Gresskar? Tyler Joseph?. The world may never know. Så imens hodet til Ida sikkert spant rundt i et par hundre km i timen, for å forsøke å finne en ide. Satte jeg meg godt tilbake og drømte meg bort i de endeløse youtube videoene som farget opp stua til Ida, før hun plutselig spratt opp med sminke kosten i hånden og begynte sitt arbeid på ansiktet mitt.

Jeg skal innrømme at Ida hadde en oppgave foran seg, for ikke bare hadde huden min bestemt seg for å starte en krig med meg, men jeg har jo ikke stort av øyebryn heller. Så her er det frihånd for alle penga. Så med lykke ønsker ifra meg og mine 500 porer, satte Ida igang med sikkert fem forskjellige øyeskygger. Selv så kan jeg vel si at jeg tok livet helt med ro, imens Ida på den andre siden stresset en smule for å skape noe som hun selv kunne se på som halvveis representabelt. Ikke forstår jeg helt hva hun var stresset for, for ut ifra hennes referanser underveis som gikk ifra «Jeg skal gjøre en look som alle emo boys`a vi drømmer om» til «Oj, dette blir jo litt glam», synes jeg dette hørtes svært så lovende ut jeg. For hvis jeg kommer ut av dette med å se ut som en blanding av RuPaul og Frank Iero, så skal jeg ikke klage. I mean, jeg tror kanskje at det er det Hannah Montana sang om da hun refererte til «The best of both worlds». Right?.

 

 

Etter som mer og mer makeup fant sin rette plass på ansiktet mitt, vokste jeg meg mer og mer spent på å se hvem look Ida hadde gått for. Alt jeg viste var at det tydeligvis involverte rød øyeskygge, noe glam og en foundation som tydeligvis gjorde meg lysere enn hva jeg vanligvis ville gått for. Så det er kanskje ikke så rart at nysgjerrigheten holdt på å ta knekken på meg, ettersom vi jobbet oss frem til den ferdige looken. Glam til Halloween? Hmm, blir jeg drag glam? bærte glam? Naturlig? Zombie glam?. Tankene flyr igjennom hodet i det jeg forsøker å være tålmodig, og la Ida få jobbe. Men jeg skal innrømme at på slutten måtte jeg ta meg en liten snik titt i kameraet, for å se hva det var hun holdt på med. For når du begynner å snakke om at jeg skal se ut som Pop Punk gutta. Ja, da klarer jeg rett og slett ikke å la vær å se. For det er uten tvil en look jeg helt klart kan bli med på. Så da jeg endelig skulle få se meg selv i speilet for den ferdige looken, må jeg si at jeg fikk meg en god latter. For i ekte Ida fashion så looken min ut som en eneste stor «love child» blanding av Frank Iero ifra My Chemical Romance og Josh Dun ifra Twenty One Pilots. Når jeg tenker på det, kanskje det var at vi satt og så på Twenty One Pilots videoer på Youtube som gjorde at det ble denne looken som kom inn i hodet til Ida?!. Uansett, så kommer man ikke til å høre noen klager ifra meg, for hva er vel mer Ida enn å gjøre det som faller hennes hjerte nærmest. Det er nettopp en av de tingene jeg elsker mest med Ida. Når hun elsker noe, så gjør hun det med hele sitt hjerte, og gir det sitt alt. Om det er musikk, venner, et band eller det nye sure godteriet i butikken, så finnes det ingen som kan gi så mye dedikasjon til noe, som det min kjære Ida kan. Hun er en av de fantastiske menneskene som drives av lidenskap og glede, og som alltid kan bringe et smil til selv den mest regnfulle dag. Så jeg kan vel ikke si jeg ble så alt for sjokkert at Ida tok Inspirasjon ifra noe som bringer oss begge så mye glede, og som alltid har vært grunnmuren i vennskapet vårt. Musikken i våre hjerter (og «Emo gutta» som vi kanskje har tittet mer enn en gang på….kremt…kremt…). Fangirls will be Fangirls, honey! ;)

 

 

Det har vært så utrolig morsomt å lage dette blogginnlegget sammen med Ida, og få tatt henne enda mer med inn i min verden av Halloween moro her på bloggen. Jeg må bare ta dette øyeblikket til å takke Ida for at hun tok denne utfordringen på strak arm og gjorde denne kvelden til en som uten tvil vil gå ned i historie bøkene hos både meg og i «This is Halloween». Det å ha en støttespiller i mitt hjørne som Ida, som alltid er med på mine sprøe ideer (som ofte er så langt forbi «normal» som du kan komme). Som står ved siden av meg å klapper for alle små og store seiere, og som alltid får meg til å le til jeg hiver etter pusten. Det er ubeskrivelig <3

Jeg håper med hele mitt hjerte at dere der ute som sitter her og leser dette nå, er heldige nok til å ha deres egen «Ida» i livet deres, og at dere kan kjenne dere igjen i den gleden det er å ha en bestevenn som alltid er bare en telefon unna.  Uansett om dere bor i samme gate, eller på andre siden av verden ifra hverandre. Så håper jeg dere kan ta denne muligheten til å plukke opp telefonen, gå de få skrittene opp i gata, eller sende det brevet, til deres bestevenn, og takke de for at de er i livet deres. For hvis verden har lært meg noe i løpet av mine 27 år så langt, så er det at ingenting er lovet her i livet. Så grip hver en mulighet dere har, til å fortelle de du er glad i, hvor mye de betyr for deg <3

Så Min kjære Ida, Tusen takk for at du alltid tar deg tid til meg, enten om det er for å snakke med meg om favorittbandet midt på natten, for å snakke meg ut av et panikk anfall, eller for å spise en bøtte med Ben & Jerry´s på en sen Lørdagskveld. Tusen takk for at du støtter meg og stiller opp på alt av mine drømmer, ideer og galskap. Uten deg, hadde jeg ikke vært den jeg er i dag. Tusen takk <3

I love you, Babez! <3 

 

PS: Tusen takk for en «killer» look, som får meg til å leve ut min ultimate «drømmemann» realness! ;)

 

 

Jeg håper dere har likt å følge med meg og Ida på en av våre morsomme jentekvelder, og at dere i løpet av dette blogginnlegget har fått dere en god latter, eller to. For de av dere som kjenner oss begge to, så vil jeg tro at dette blogginnlegget i alle fall fikk dere til å riste på hodet av hvor like vi fortsatt er de to jentene som ble bestevenner for 11år siden. Trust me, WE KNOW!. Men er det ikke det, som er en del av sjarmen, da dere? 16 going on 27 <3

Når jeg satte meg ned for å skrive dette blogginnlegget nå, og så på bildene ifra denne kvelden. Så må jeg innrømme at jeg selv fikk meg en god latter. For i ekte «Katta-Ida» fashion, så er halvparten av bildene tatt i latterkramper, så de er i alt annet enn fokus, og med grimaser ut av en annen verden. Det er bilder som dette, som gjør meg så ufattelig glad. Glad for at jeg er heldig nok til å ha en bestevenn som kan få meg til å le, så jeg glemmer både tid å sted. Som får meg til å ville gjøre mitt beste, bare for å gjøre henne stolt av meg, men som også utfordrer meg, til å se det perfekte i mine feil. I feel so lucky! <3

 

Tusen takk til alle dere som har lest dette blogginnlegget og som fortsetter å følge «This is Halloween» igjennom Oktober. Det er så utrolig koselig og ha dere med på reisen, og få spre Halloween glede til alle dere vakre Peeps der ute, som leser bloggen min :)

Imorgen venter det en liten «sukkerbombe» på lur, så gled dere til oppdage hva jeg og Mamma har kokkelert sammen på kjøkkenet for dere.
Vi snakkes imorgen, folkens! <3

 

 

LATER, PEEPS!

 

All my love

CARRIE ♥

 

 

See you tomorrow, for day 6 of «This is Halloween» <3