Hello og velkommen til dag 6 av «This is Halloween», Folkens! <3

 

Som jeg ga dere et lite hint om i gårdagens blogginnlegg. Så skal jeg idag ta dere med inn på kjøkkenet sammen med meg og Mamma, for å lage en skikkelig sukkerbombe til Halloween kvelden, julekvelden eller rett og slett Lørdagskvelden. For denne lille godbiten her, er like god året rundt. Men for de av dere slik som meg, som liker å ta det litt ekstra ut til Halloween. Så er dette den perfekte snacksen for alle med en «sweet tooth» der ute. For idag er det hjemmelaget salt karamell popcorn som står på menyen, og dette er noe som vil få alle karamell elskere der ute til å få vann i munnen (Yes, jeg sitter i samme båt som dere).

Så hvis dere har lyst til å se hvordan vi laget denne Halloween snackes. Ta på deg forkleet og scroll videre nedover for å bli med på moroa. Let`s go! ;)

 

 

Her er hva dere vil trenge:

100g Smør
100g Brunt sukker
100g Lys sirup
1/4 ts Natron
1,5 ts Salt
100g Poppet Popcorn

 

 

Start først ved å smelte 100g smør. Rør så inn 100g brunt sukker og ca 100g lys sirup, og la det koke på middels varme i ca 3 minutter uten å røre. La så blandingen fortsette og koke i ca 3 minutter til, hvor du da rører ca hvert 30 sekund. Trekk så kjelen av varmen og tilsett 1/4 ts Natron og 1,5 ts salt, rør dette godt inn i karamell blandingen, det vil da tykne litt, til en kjempe god karamell saus.
Tilsett blandingen til en bolle med ca 100g Poppen Popcorn. Her står dere helt fritt til å velge om dere ønsker å poppe det selv, eller kjøpe ferdig poppet. Selv så brukte vi popcorn til å poppe i microbølgeovnen, men her er det samme hva du velger å gjøre. Bare pass på at du lar popcornet kjøle seg ned i en bolle, før du heller på karamellen, så den ikke blir dobbelt så varm.
Bland så karamellen godt inn i popcornet, og legg deretter hele popcorn blandingen utover et bakepapir dekket stekebrett, og stek midt i ovnen på ca 150 grader i ca 9 minutter.

Ta så brettet ut av ovnen og la popcornet avkjøle seg på kjøkkenbenken, før dere sniker til dere den første biten av mange. Tro meg, dette er en snacks som virkelig er skummelt godt. Dere har nå blitt advart ;)

 

 

Dette er uten tvil en snacks som kommer til å skille seg ut på Halloween bordet, eller på stuebordet på Lørdagskvelden. Og som jeg innbiller meg kommer til å bli en stor favoritt hos både de store og små i huset. Det har det i alle fall blitt her hos meg ;)

 

Jeg håper dere har likt denne lille turen inn på kjøkkenet mitt, og denne kjappe lille spinnen på den klassiske snacksen Popcorn. Bare tenk om de hadde begynt å selge dette på kino a, dere? Wow!. Nei, nå må jeg gå, før jeg begynner å skrive mail til min lokale kino med ønsker om karamell popcorn til Halloween skrekkfilmen. Men vi snakkes imorgen, Peeps, for enda mer Halloween fun! <3

 

 

LATER, PEEPS!

 

All my love

CARRIE ♥

 

 

 

Vi snakkes imorgen, for dag 7 av «This is Halloween! <3