Hola Peeps og velkommen til dag 8 av «This is Halloween» <3

 

For dagens Halloween inspirerte blogginnlegg, tenkte jeg vi skulle ta en litt annerledes twist på det, ved å teste ut et produkt som fikk meg til å tenke på Halloween med en gang jeg så den i butikkhyllen. Ja, jeg skal innrømme at dette kanskje kan være litt «far stretched» når det gjelder Halloween tema. Men på samme måten så fikk det meg til å tenke tilbake på en av mine favoritt blogginnlegg jeg noen gang har gjort her på bloggen. Som selvfølgelig var en del av «This is Halloween» for noen år siden. For de av dere som kanskje ikke var en del av denne serien i 2015, eller som rett og slett bare ønsker å se det igjen for context. Så legger jeg ved en lenke HER  <3

 

Så da jeg så denne highlighteren ifra Makeup Revolution, i butikkhyllen på Loco. Så skal jeg innrømme at jeg ble en liten smule gira. Ikke fordi jeg er spesielt fan av rød/rosa highlights eller fordi jeg står fast i mine «Emo røtter» som uten tvil hadde brukt et hvert produkt som het «Bleeding heart». Yes, Jeg vet jeg har rosa hår og den siste tiden har hørt på bare Twenty one pilots, Fall out boy og Panic! at the disco, men jeg har nok lagt den siden bak meg som så ut som om jeg var hentet ifra et hvert profilbilde på forsiden av Myspace. Kremt, ok, kanskje ikke helt. Men jeg vil tro at jeg finner meg selv litt mer på siden av «rocker» enn Emo» these days. MEN, det gjør ikke at inspirasjonen slo til noe mindre da jeg så denne highlighten. For det var ikke tvil i mine tanker, om at denne måtte være med på «This is Halloween» i år.

Så la oss ta en nærmere titt på denne Halloween, bloody valentine kombinasjonen, shall we ;) 

 

 

«Bleeding heart» ifra merket Makeup revolution er en bakt highlighter formet som et 3D hjerte, som uten tvil har en roset tone, med Gyllene pigmenter blandet inn. Det fine med denne highlighten er at den kan brukes både på ansikt og øyne. Noe som passer veldig godt for de av oss, som kanskje ikke alltid ønsker å ha en rosa highlighter i hverdagen. Jeg skal innrømme at da jeg så fargen til denne highlighten, så ble jeg en smule skremt. Ikke fordi den ikke er vakker, for det er en nydelig varm rosa tone. Men nettopp fordi jeg med min svært lyse hudtone og rødhet i huden, så dette som en mulig krise, som bare ventet på å skje. Men i et evig forsøk på å skulle få dette til å funke, dro jeg med meg den i kurven og tenkte stille for meg selv «Fuck it!, Vi finner en måte».

Det var nettopp det jeg gjorde, da jeg testet ut denne for første gang idag. For det er ikke bare bare å skulle ta på en highlight som skiller seg ut ifra resten av huden, slik denne gjør. For i forskjell til de champagne tonede som vanligvis fyller makeup bagen min, så er denne mildt sagt unik. Men det fine med nettopp denne ifra Makeup Revolution, er at den er svært byggbar, så lenge man bruker en lett hånd når man påfører. For hvis du starter forsiktig og bygger deg frem til ønsket farge, så gir denne en veldig varm og fin glød til kinnbenene. Jeg kan bare tenke meg hvor vakker en tone som denne, ville sett ut på de av dere med en dypere hudtone. For med gyllende pigmenter, vil jeg tro at denne hadde sett helt fantastisk ut på en dypere hudtone. For alle dere der ute med en lysere hudtone slik som meg, så vil jeg kanskje tenke at denne kan være en for de som vil være litt mer på den eventyr lystende siden, eller som kanskje ønsker en blush/highlight kombinasjon. For det er ikke til å legge skjul på at denne vil være en fantastisk blush topper, eller kombinasjon. Men dette er kanskje ikke highlighten for de der ute som ønsker seg den naturlige Kim Kardahian West looken, med gyllende kinnben. Selv så synes jeg denne highlighten er et morsomt tilskudd til sminkesamlingen, og kommer nok til å bruke den videre til de mer intense makeup lookene jeg gjør i løpet av året. Eller som øyeskygge til de dagene hvor varme looker er min «Go to». La oss være ærlige, jeg har varme øyeskygge looker 98% av året, så denne vil nok kanskje komme mer i bruk enn hva jeg først trodde ;)

  

Wow, hvem hadde trodd at jeg skulle ta med en «Carrie Tester» inn i «This is Halloween» dere?!. For å være helt ærlig, så så jeg ikke denne komme selv. Men jeg har funnet ut at noen ganger så må vi ta inspirasjonen der den finnes, og bare la den få lov til å leke seg litt. Det er jo nettopp det hele denne serien er bygget opp på. Min lidenskap for Halloween, og den evige lykken av å rett og slett bare la kreativiteten og inspirasjonen av det spooky Halloween har å by på, få lov til å leke fritt her på bloggen <3

Dette har uten tvil vært en utrolig første uke av «This is Halloween» i år, og jeg gleder meg så mye til å fortsette med å spre Halloween glede til dere alle, de neste tre ukene. Med flere overraskelser, klassikere og hvem vet, kanskje noen nyheter også, på veien?! ;)

 

Jeg håper dere har likt denne lille «first impressions» testingen av en litt annerledes liten godbit ifra Makeup Revolution, og at jeg vil se dere her imorgen, for neste innslag av «This is Halloween».
Until then, my loves. Stay warm <3

 

LATER, PEEPS!

 

All my love

CARRIE ♥

 

 

See you tomorrow for day 9, Peeps! <3