Hei alle sammen :)

 

I dag har jeg kapret bloggen fra Halloween prinsessa Katarina. Så i dag skal vi til kjøkkenet en tur, og lage noe som iallfall jeg synes er litt moro. Når jul møter Halloween med en smak av pepperkake. For vi skal nemlig lage Pepperkakehus til alle våre skumle Halloween venner :)

I disse dager begynner jo julen å titte fram i butikkene, så vi gikk for en enkel variant med ferdig kjøpte deler til pepperkakehuset. Men her går det også fint ann å lage alt selv. Oppskrift på en god pepperkake kan dere også finne her på bloggen, da vi laget det til Halloween for noen år siden. Så jeg legger ved en liten lenke her for dere hvis dere ønsker å lage delene selv. Min Pepperkake oppskrift.

 

 

Når man setter sammen de forskjellige delene med smeltet sukker, er det lurt å få hjelp av en voksen…I alle fall pass godt på fingrene, for det er ekstremt varmt. Når alle sidene har festet seg, så er det bare å pynte så skummelt dere ønsker og med hva man har lyst på. Man kan også sette et telys inne i huset og bruke det som dekor på Halloween bordet.

Jeg må innrømme at jeg gledet meg masse til å vise Katarina huset. Helt siden hun var liten har hun elsket Halloween, noe dere trofaste lesere vet. Og huset ble møtt med stor glede og lykke. Ikke nok med det , men huset lukter jo som deilig pepperkake, og «julemor» kjenner hun gleder seg så masse til deilige desember, fylt med julemoro :)

 

Ønsker dere en fin kveld og kos dere masse med den nydelige tiden framover nå. Så sees vi snart på kjøkkenet igjen 😉

 

 

Klem fra

Mamma’n til Katarina