Ohhhhh my love, please don’t cry. I`ll wash my bloody ha……….
Oh, Hei folkens! <3

 

La meg gjette. Noen av dere lurer kanskje på hva i alle verden jeg holder på med akkurat nå. Imens noen av dere der ute kanskje sitter med et lite smil om munnen, fordi dere kjenner meg eller fordi dere også har denne sangen på spillelisten deres. Yes, slapp av, jeg har ikke klikka helt og lever i en eller annen skremmende skrekkfilm. Neida, jeg har bare sittet her og hørt på Good Charlotte sin «My Bloody Valentine», som ironisk nok har blitt til en fast inventar her hos meg i Halloween tiden. Skulle tro at denne kanskje tok seg turen innom på Valentines dagen istedet for, men av en eller annen grunn, så har nettopp denne blitt det store soundtracket til mine Halloween festivities. Så det er kanskje ikke så rart at når jeg skulle finne ut av hva jeg skulle kalle dette blogginnlegget, at det ble til at jeg gikk til nettopp denne sangen for inspirasjon. Yes, jeg vet jeg gjorde et sang inspirert blogginnlegg i går også, men hvorfor ikke ta med noe så awesome som musikk, inn på kjøkkenet også. For å lage noe skremmende godt til Halloween bordet?. Yeah, I thought so ;)

Så i min aller beste «Good Charlotte spirit», la oss ta turen inn på kjøkkenet for å lage noen utrolig gode brownie cookies. Eller som jeg liker å kalle de, «Bloody Valentine cookies» <3

 

LET´S GO! 

 

 

 

 

Her er hva dere vil trenge:

200g Kokesjokolade 
50g Smør
2 stk Egg
1 ts Vaniljesukker
1/2 ts Bakepulver
1 1/2 dl Sukker
2 dl Hvetemel 
En liten håndfull melkesjokolade pletter 

Pynt: 
Halloween Kakestrøssel 
Kokesjokolade 

 

 

 

Start ved å smelte 50g smør i en liten kjele, tilsett så ca 200g grovhakkede biter av din favoritt kokesjokolade. Rør smøret og sjokoladen godt sammen, frem til all sjokoladen har smeltet til en blank blanding. Før dere lar denne stå å avkjøle seg på kjøkkenbenken. Imens vi venter på at sjokoladen skal avkjøles, kan vi starte med å vispe sammen 1 1/2 dl sukker og våre 2 egg til en luftig eggedosis.
Bland så inn hvetemel, vaniljesukker og bakepulver, før dere tilsetter sjokoladeblandingen og rører denne godt inn. For en liten ekstra piff til cookiesene kan dere tilsette en liten håndfull med melkesjokolade pletter i røren, før dere setter den i kjøleskapet, for det ekstra sjokolade kicket. Sett så den ferdige røren inn i kjøleskapet i ca 20-30 minutter, slik at den får satt seg og blir stiv nok til å forme kuler når vi skal legge opp til å steke cookiesene.

Når deigen har fått stått å chillet litt i kjøleskapet, er vi klare for å legge opp på stekebrettet. Del opp deigen i passe små kuler på et bakepapir dekket stekebrett. Stek de så midt i ovnen på 175 C i ca 15 minutter, til de har fått en fin sprø stekeskorpe, men fortsatt er myke på innsiden. La de så få avkjøles på en rist, til de har stivnet.

For mine cookies har jeg selvfølgelig valgt å gjøre de litt mer Halloween vennlige, med å dekorere de med det super kule kake strøsselet jeg fant idag på Panduro, med blodige skjelett ben (yes, kanskje ikke helt alle sin «cup of Tea», men er det Halloween, så er det Halloween. Right?. Disse er jo SÅ kule).  Så her i huset tok vi og smeltet litt kokesjokolade, og drysset dette over, før vi dekorerte med kake strøssel, for den perfekte Halloween finishen ;)
Her gjenstår det bare å være kreative folkens, og bruke det man har, til å lage deres egne perfekte Halloween cookies. Det finnes så mye morsomt man kan bruke der ute, og hvis man tørr og bruke den spooky Halloween kreativiteten, så finnes det et hav av muligheter der ute. Så ha det litt moro, og lek litt ;)

PS: For de av dere der ute som kanskje er litt sånn som meg, og ikke er så alt for dreven på bakefronten, eller som rett og slett trenger en raskere løsning før Halloween festen. Så finnes det uten tvil andre løsninger til denne ideen også. Hint, Toro sine Brownie cookies i pose, er også et supert alternativ til dette. Hvis dere har lyst til å ta den kjappe ruten før Halloween festen ;)

 

 


 

Jeg håper dere har koset dere på kjøkkenet sammen med meg og Mamma idag, og at dere tar bakebollen deres fatt i Oktober dere også, for å lage noen skremmende gode brownie cookies. Som uten tvil kommer til å bli en stor favoritt hos både store, små og hvem vet, kanskje også spøkelsene på loftet eller skjelettene i skapet. Kremt….fortsatt bare meg? hmm..ok, dere skjønner hva jeg mener ;)

Det har vært så utrolig morsomt å få leke seg litt på kjøkkenet idag og bare la inspirasjonen ta overhånd her på bloggen. For dere vet aldri når inspirasjonen kommer til å skinne igjennom, selv på den gråeste dag ;)

 

Ta vare på hverandre, my loves og kos dere i høst kulden, så snakkes vi imorgen <3

 

 

LATER, PEEPS!

 

All my love

CARRIE ♥

 

 

PS: Hvis ikke dere har hørt «My bloody Valentine» av Good Charlotte, noen gang. Så ta dere gjerne en lytt etter å ha lest dette blogginnlegget. Trust me, it will all make sense ;)

 

See ya tomorrow for day….12! <3