God Mandag og velkommen tilbake til «Carrie´s kitchen»
i dag 15 av «This is Halloween» <3

 

Idag er det så kaldt og grått utenfor vinduet, at jeg tenkte jeg skulle ta dere med meg inn på kjøkkenet for å lage noe kjapt og godt, som kan varme en kald skrått. Oj, jeg har vist på meg mitt poetiske sett av briller idag, gitt. Jaja, dere får bare leve med meg og mitt fargerike hode som idag har sett både innsiden av et maleskrin, sett på my little pony og ikke minst Boss Baby. Så her er det ikke akkurat noen mangel på fargerike ideer gitt. Men idag så skal vi kanskje ikke ta på oss de mest fargerike skoene, men vi skal lage noe som virkelig vil smake godt nå i høst kulden. Nemlig hjemmelaget Mumie kakao, med hvit sjokolade og kanel. En varm liten sak, som ikke bare er veldig rask å lage, men som også er et kjempe morsomme bidrag til en rolig Halloween kveld sammen med barna.

 

Så la oss ta turen ut på kjøkkenet, så skal jeg vise dere hvordan jeg laget disse små søte mumiene <3

 

 

 

Her er hva vi vil trenge: 

150g Hvit kokesjokolade 
Rød gele konditorfarge (uten smak)
Kanel 
Ispinner (evnt treskjeer)
Små muffins/konfekt former  

 

 

Først skal vi starte ved å smelte den hvite sjokoladen i en liten bolle, over et vannbad. Hvis dere ønsker og bruke en annen type sjokolade enn hvit sjokolade, er dette også helt mulig til denne oppskriften. Så kjør på med den sjokoladen dere liker aller best. Sett så noen små muffins/konfekt former på en tallerken og fyll disse nesten helt fulle med den smeltede sjokoladen, og setter ned ispinnene i midten av formen. Det kan være lurt og bruke dobble eller tre former i sammen, for en mer stabil form, som holder bedre på sjokoladen. For litt ekstra smak av høst, tok jeg å drysset litt kanel på mine former, før jeg satte tallerkenen inn i kjøleskapet, for å la sjokoladen få stivne.

 

Da sjokoladen har stivnet helt, er vi klare for servering. Ta de så ut av formen og sprøyt på to små øyne med konditor farge, før dere tilsetter de til varm melk.
Rør om, og nyt en varm hjemmelaget Halloween kakao, laget ut av deres helt egne sjokolade mumier ;)

 

 

 

Jeg håper dere likte denne kjappe ideen til kalde Oktober kvelder, og at denne vil holde dere varm fremover nå når høsten setter inn for fullt <3
Nå skal jeg ta turen tilbake til de to små som sikkert har våknet opp ifra sin lille høneblund, jeg. Men vi snakkes imorgen, Peeps, for mer Halloween moro ;)

 

LATER, PEEPS!

 

All my love

CARRIE ♥

 

 

Vi snakkes imorgen for dag 16 av «This is Halloween» <3