Hallo alle sammen og velkommen til dag 16 av «This is Halloween» <3

 

Dagens blogginnlegg skulle vel egentlig blitt skrevet av små fingre på tastaturer, i stedet for mine. Da hun selv sa at hun skulle ta over jobben til Tante for dagen, og blogge for meg. Men siden ordene ikke sitter helt i fingertuppene enda, så gjenstår det vel bare for meg å gjøre så godt jeg kan, ved å vise hennes visjon for Tantes Halloween look.  For folkens, dere skulle ha sett meg, for i går satt jeg her i en look som virkelig er ute av denne verden. For ingen mindre enn Amalie har gjort sminken min til dagens blogginnlegg, og jeg sitter her med fargerike tanker og er klar for å overvinne verden tror jeg, i en evig blanding av superhelt og my little pony. Ikke er jeg helt sikker på hvem type look det er hun har gitt meg for Halloween i år, men det jeg vet er at jeg virkelig er stolt over måten hun tok kostene fatt og brukte alle fargene i paletten nesten, for å lage en mildt sagt fargerik look på Tante. Dere gjettet riktig, man skal lete lenge etter en stoltere Tante enn meg <3

 

Det skulle vise seg til å bli full Halloween stemning her i huset, da Amalie ikke bare bestemte seg for å skulle gjøre om Tante til en helt spesiell karakter, men også forvandle seg selv om til en også. Så med Tantes ansiktsmaling, en neve med malekoster og friskt mot, startet Amalie den store oppgaven av å forvandle oss ifra Tante og Amalie, til heltene ifra hennes favoritt fantasi. Kan tro vi hadde det morsomt med å gå ut i hagen å leke og sånn etterpå. For med bøttevis av latter, mot og to set med fargerike personligheter, så vi ikke de som gikk forbi huset og tittet på oss en gang. For hva så om vi har 10 farger i ansiktet? spørsmålet er vel, hvorfor har ikke dere det? ;)

 

 

 

Det er så utrolig gøy å se Amalie vokse opp, og ta kreativiteten fatt med begge hendene, uansett hvem verktøy jeg legger foran henne. Med tusjer, maling, sminke eller limstift, tar hun utfordringer på strak arm og gir sitt alt, i absolutt alt hun gjør. Noe som gjør Tanten hennes stoltere enn hanen på toppen av låven. Så da hun tittet opp på meg med store øye imens vi sminket, da jeg fortalte henne at jeg synes hun var SÅ flink, kom det stille ifra hennes munn, «Synes du virkelig jeg er flink, Tante?». Jeg vet ikke om hjertet mitt knuste eller vokste 10 størrelser i det øyeblikket, men jeg fortalte henne at jeg synes hun var kjempe flink og ga henne et smil som nesten truet med å splitte ansiktet mitt i to, tror jeg. For det er nettopp øyeblikk som dette, som betyr mer enn hva ord kan forklare, mer enn hva jeg kan vise henne. For min kjære Lille Amalie, du er så mye flinkere enn du selv tror, klokere enn du vet og mer unik enn hva ord kan beskrive. Du får meg til å ønske å bli bedre, jobbe hardere og skape noe helt utenfor boka. For det vil jeg alltid være takknemlig, lillemor. Tusen takk for at du tok utfordringen og hjalp Tante med å gjøre en fantastisk sminkelook til «Halloween serie jobben til Tante», slik at vi kan leke masse imorgen også.
Go´Jenta til Tante du <3

 

Tusen takk for at dere tok turen innom bloggen idag, folkens, og for at dere fulgte Amalies lille «Makeup Tutorial» her på YourCarrie. Tro meg, dere får gjøre dere klare, for jeg tror ikke dette er det siste vi kommer til å se av «AmalieTutorials» her på nettet. Get ready world! <3

 

Vi snakkes imorgen for enda mer Halloween Sprell, Peeps! ;)

 

 

LATER, PEEPS!

 

All our love and kisses

CARRIE & AMALIE ♥

 

 

Vi sees imorgen for dag 17 av «This is Halloween, Peeps! <3