Hei alle sammen og velkommen til
dag 19 av «This is Halloween» <3

 

Hvordan går det med dere alle sammen? Har dere kommet langt med Halloween forberedelsene deres så langt?
Her i YourCarrie verden har det blitt satt litt bremser på energien for tiden, da høst influensaen eller noe annet herk har bestemt seg for å ta over kroppen min. Men det betyr på ingen måte at vi ikke skal ha litt Halloween moro av den grunn. Så idag tenkte jeg at jeg skulle dele med dere et enkelt Halloween inspirert hår oppsett, jeg har gjort. For hvis dere er noe slik som meg, så er det Halloween hele veien nå for tiden, og hvem kan vel glemme håret da?. Selv så har jeg rocket rosa hår i hele Oktober så langt, og hvorfor ikke ta det fult ut med skjellet ben, farger og fletter i håret?. Jeg stemmer i alle fall for det ;)

 

For dette oppsetter trenger man bare å ha litt lengde på håret (i alle fall nok til å kunne flettes), noen spenner/klyper, og noe morsom Halloween pynt, til å fullføre looken. Selv så valgte jeg og bruke disse skjellet ben spennene ifra Flying tiger, men her er det bare å være kreative og pynte med det som vil passe deres look best. Her går det også ann å spraye håret i morsomme farger, eller bare gå løs å farge håret, slik som meg også. Så her er det bare å slå seg løs, folkens ;)

 

Start med å dele opp håret i midt skill og to like deler. Lag så to franske fletter på hver side av hodet, som du fester opp på hver sin side, slik at de krysser hverandre, med klyper eller spenner. Dra så løs flettene litt, for en litt mer rufsete look. Dette synes i alle fall jeg matcher Halloween stemningen bedre, enn helt rette fletter som ligger helt inntil hodet.  Sett så i den pynten dere ønsker, og spray godt med din favoritt hårspray, for å holde alt på plass hele dagen ;)

 

Voila, Peeps! <3

 

 

 

Jeg håper dere likte dette kjappe lille tipset til Halloween håret, og at dere holder ut med meg at dagens blogginnlegg var et litt kort et. For nå tror jeg det bare gjenstår for meg å krype tilbake i hiet mitt i senga, ta med en paracet og bare la kroppen kjempe kampen imot basillene. For vi har jo en Halloween feiring og gjøre oss klare for, så har ikke tid til dette her vi da, har vi vel? ;)

Jeg håper dere alle har en fantastisk fin Fredag, og at dere vil få en kjempe koselig helg. Vi snakkes imorgen, for litt mer Halloween sprell, dere;)

 

 

LATER, PEEPS!

 

All my love

CARRIE ♥

 

 

Vi snakkes imorgen for dag 20 av «This is Halloween», Peeps! <3