Hei Alle sammen og velkommen til
dag 21 av «This is Halloween» <3

 

Det er ikke til å legge skjul på at det ofte oppstår nostalgi, i verden av Team YourCarrie i Oktober, da vi lager denne helt spesielle Halloween serien hver år. For siden 2014, har min lidenskap for Halloween og den høst fargede kalde luften som hører Oktober til, fått vandre fritt her på bloggen, i en bloggserie som mildt sagt betyr alt for meg. For da jeg var liten jente, var jeg alene i både vennegjeng og klassen om å like Halloween, og ble ofte sett på som rar, fordi jeg likte å kle meg ut, som hva enn fantasien talte til meg, og likte alt som føltes bare lite grann annerledes enn hva som var «normalt» eller «Akseptert». Altså, jeg er oppvokst med MTV som barne-tv, ELSKET Addams family og var «den jenta» som ventet i 4 måneder med å feire bursdagens sin, bare fordi hun ønsket å tilbringe den i hekse kostyme. I mean, what do you expect?. Men i løpet av de nå fire årene som jeg og resten av Team YourCarrie har laget denne blogg serien, så har jeg funnet mitt sted i verden. Eller med andre ord, så har jeg skapt mitt eget sted i verden. Et sted hvor jeg kan være så kreativ jeg bare vil. Hvor jeg kan kle meg ut, sminke meg med hele sminke boksen ifra topp til tå om jeg vil. Hvor vi kan le sammen, gråte sammen, skremme, skape, og kanskje til og med imponere litt. Et sted hvor venner og familie står sammen sterkere enn noen gang, og de som alltid har vært utenfor, ikke lenger trenger å føle at de står alene. Cause, honey, We are all freaks here. Thank god! <3

 

Så da jeg idag satte meg ned for å skrive dagens blogginnlegg, kunne jeg ikke la være å legge alt annet på hyllen og ta frem det som hjertet mitt ønsket å gjøre. For selv om kreativiteten stopper opp, eller om den flyr avgårde igjennom endeløse pintrest poster og skisser, så er det alltid viktig å lytte til det du selv ønsker og hva hjertet ditt forteller deg er riktig. Så idag har jeg bestemt meg for at jeg skal la nostalgien få ta overhånd, og ta et tilbakeblikk på noen av mine favoritt blogginnlegg ifra «This is Halloween» serien, igjennom årene. Om det er oppskrifter som jeg aldri har klart å glemme smaken av, makeup som tok meg foralltid å gjøre, eller ideer som kom til live sammen med de beste menneskene i verden, som jeg synes fortjener et gjennblikk, så er de alle så utrolig spesielle for meg, og har alle vært med på å forme det denne serien har vokst seg til å bli. Et høydepunkt for året mitt, og ikke minst en måned med uendelig inspirasjon og unikhet, ifra alt annet som ellers står på agendaen resten av året her på bloggen. Jeg er så glad for at jeg startet denne serien, og tok sjansen på å lage noe ut av min lidenskap, uavhenging om noen, noen gang kom til å lese det, se det, eller dele det noe sted. Jeg gjorde det fordi jeg så inndelig ønsket å skape en mulighet for meg selv, til å kunne leve ut Halloween drømmen på annet enn bare jenterommet, sammen med plakatene mine. For muligheten til å kunne inspirere andre til å se det fantastiske jeg ser i Halloween, og kanskje….bare kanskje, kunne oppmuntre den ene vennen til å kle seg ut sammen med bestevennen sin, som kanskje står i mine gamle fotspor <3.

 

For alle dere som har vært her siden starten, dere som tittet innom idag, eller alle dere som har hoppet på et sted imellom, dette blogginnlegget er for alle dere som noen gang har gitt «This is Halloween» sjansen, og har hjulpet meg med å starte noe som kanskje ikke er med på å redde verden, men som helt klart har forandret min <3

 

For å finne et system i det hele, så har jeg bestemt meg får å dele det opp i kategorier, for vi alle vet at jeg kan ikke bare velge ut 5 stk. Så her har dere noen av mine favoritter ifra de første 4 årene av «This is Halloween». Enjoy, Peeps! <3 

 

 

Makeup & SPFX Looks/Costume

 

My own fight song

Dette er et av de mest betydningsfulle blogginnleggene jeg noen gang har laget, ikke bare i denne serien, men igjennom hele bloggen. Ikke bare er det noe av det beste jeg har gjort innen makeup karrieren min, men dette blogginnlegget representerer meg, min historie og den bare råskapen i det å være åpen og ærlig. Jeg blir stolt langt inn i hjerteroten når jeg ser på dette bildet, ikke bare av meg selv, men av hvor langt jeg har kommet. Ikke bare siden dette bildet ble tatt, men siden så mange pekepinner i min historie, som alle sammen har gjort meg til den jeg er. Ikke minst så blir jeg jo stolt av den ufattelig flinke fotografen som har tatt dette bilde, som jeg kan vedde på at sitter med et stor smil om munnen nå. «HEI MAMMA! <3».
PS: Dette er blogginnlegget til bildet dere ser over her ;)

 

Fallen Angel

Dette er uten tvil de beste bildene jeg tror jeg noen gang har tatt i mitt liv. Da jeg fikk denne ideen og «pitchet» den til søsteren min Ida, hadde jeg en så klar visjon i hodet mitt, på hvordan jeg ønsket at bildene skulle se ut, hvem historie de skulle fortelle og hvordan følelser de skulle uttrykke. Resultatet har bringt mange tårer og stolthet i ettertid, over at jeg og Ida sammen klarte å skape magien som jeg så inndelig ønsket å sette til live. Tusen takk, Ida, for at du tok min visjon og gjorde den til virkelighet.

 

Battle Wounds

Dette blogginnlegget er en del av årets serie, og har fort blitt til en av mine favoritt looker jeg har gjort. For ikke bare forteller den for meg en sterk historie, men det er også et resultat av kreativitet og lidenskapen for å skape noe ut av ingenting. Tusen takk, Onkel, for at du hjalp meg å fortelle en historie verdt mer enn 1000 ord.

 

Trixie Mattel

Det er ikke til å legge skjul på at jeg elsker «drag» og «Drag queens», aller mest Miss.Trixie Mattel. Så da jeg i fjor bestemte meg for å gjøre en av hennes signatur looker, var jeg mildt sagt engasjert.

 

Keep calm and be a mermaid

Jeg skal innrømme, at den eneste grunnen til at jeg inkluderte dette blogginnlegget, er at jeg er så ubeskrivelig stolt av håret mitt i dette blogginnlegget.
All real, all long, all PINK!

 

Don´t be a drag, just be a queen

Er det et øyeblikk som virkelig ikke kommer til å forlate minneboken, så er det dagen hvor jeg forvandlet min bestevenninne Ida, om til hennes drag alter ego. Wow, er å sette det mildt ;)

 

There’s nothing like a good story

Dette er en makeup look som jeg er virkelig stolt av at jeg klarte å gjennomføre. For ikke bare tok dette en god stund å gjøre, men det krevde en god del research for å få det akkurat slik jeg ønsket.

 

I ain´t afraid of no ghost

Det var vanskelig og ikke bare inkludere ALLE blogginnleggene med min pelskledde bestevenn, Pepsi. For det finnes ingenting som kan slå hennes søte snute i et Halloween kostyme, enten om det er Snoop dogg, Pus, enhjørning eller spøkelse. Du er best, boff!

 

 

Carrie´s kitchen

 

Karamell popcorn

Dette er et av årets bidrag til «This is Halloween» serien, men jeg klarte ikke å la vær og inkludere denne med på listen. For bedre Halloween snacks, tror jeg aldri jeg har smakt før. Promise! <3 

 

Mamma`s throwback Halloween gryte

Dette er det «kjøkken blogginnlegget» i serien som har aller høyest sentimental verdi, for i dette blogginnlegget deler Mamma sin oppskrift på sin Halloween gryte, som ble servert på Halloween bursdagen min da jeg var mindre. Jepp, den dere har hørt meg fortelle om, ja ;)

 

Mamma`s Halloween kanelboller

Her i huset er det ikke bare vegger og spillelister som blir pyntet til Halloween, nei. Her i huset får til og med kanelbollene en Halloween spinn i Oktober ;)

 

Pumpkin Pie

Dette var et stort kjøkken-minne for meg, da jeg for aller første gang lagde den amerikanske favoritten, Pumpkin pie.

 

Carrie`s Halloween sjokolade plate

Dette blogginnlegget skulle vist vise seg å starte en tradisjon i «This is Halloween», for etter at jeg lagde denne sjokolade platen, har jeg funnet nye måter å lage forskjellige hjemmelagde sjokolade plater hvert år.

 

Skellington breadman

Disse små rakkerne er så morsomme, og hvem andre finner på å bake pepperkaker i Oktober enn meg og Mamma?!.

 

 

 

Sentimental/ Story time

 

Amalie`s første «This is Halloween»

Liam`s første «This is Halloween»

Disse to blogginnleggene har en helt spesiell plass i mitt hjerte, for dette er første gangene hvor mine fantastiske tantebarn var med på «This is Halloween» serien. Amalie har siden hun ble født vært en fast start på «This is Halloween», da bursdagen hennes er 1.Oktober, og har vært med på mange forskjellige Halloween innlegg her på bloggen. Jeg gleder meg så mye til å ha med meg begge to videre i årene som kommer, på masse morsomt Halloween sprell ;)

 

The girl behind the idea

I dette blogginnlegget forteller jeg dere mer om meg og mitt forhold til Halloween.

 

My best friend does my makeup: Halloween edition

Dette er nok et blogginnlegg som er med i året serie, men jeg klarte bare ikke å la vær å ta det med, for dette blogginnlegget betyr så mye for meg. Det å ha mine nærmeste med meg i denne serien, er så viktig for meg. Så jeg er så takknemlig for at bestevenninnen min, Ida, tok på seg sin kreative hat og gjorde en mildt sagt rocka look på meg for Halloween i år ;)

 

My niece does my makeup: Halloween edition

I fjor lot jeg niesen min Amalie gå løs med sminkekostene og gjøre sin helt egne makeup look på meg for Halloween. Kan dere tro jeg er stolt eller?! <3

 

Halloween Academy

I år har det vært mange blogginnlegg som har satt sitt inntrykk på meg, i denne serien. Men ingen mer enn nettopp dette. For det å dra tilbake på min gamle skole sammen med Amalie, og bidra til deres Halloween feiring, er noe jeg aldri trodde jeg skulle gjøre. Men som jeg er evig takknemlig for at jeg fikk muligheten til.

 

Dagen Amalie oppdaget Halloween

I fjor oppdaget Amalie Halloween for aller første gang, og tegnet et gresskar til meg for å gi «Tante» noe som ville minne meg om denne dagen. Tro meg, hun har ikke glemt det heller, for i år har det vært Halloween for alle penga ;)

 

The nightmare before Christmas

Alle som kjenner meg vet hvor mye jeg elsker filmen «The nightmare before christmas». Så i fjor bestemte jeg meg for å fortelle det til verden, og fortelle dere alt om sammenhengen imellom nettopp denne filmen, og serien «This is Halloween».

 

 

 

Tips & Tricks 

 

5 Hverdags ting som vil gjøre Halloween looken magisk

Hvem skulle tro at du kunne forvandle en halloween look med noe du har i oppvaskkummen? Eller at man kan skape spfx med noe ifra kjøkkenskapet?.

 

Hvordan forvandle en syntetisk parykk på 1-2-3

Har du noen gang kunnet ønske at du kunne forvandle den billige syntetiske parykken til noe litt mer naturlig? Vel, jeg har løsningen ;)

 

Halloween bord dekking inspirasjon

I dette blogginnlegget ifra 2015, gir jeg og Mamma dere litt inspirasjon til Halloween bord dekking både til barn og voksene.

 

 

 

 

Jeg håper dere har likt å ta en liten «trip down memory lane», sammen med meg idag, og at dere kanskje har fått litt ny Halloween inspirasjon ved å se tilbake på alle disse blogginnleggene vi har gjort sammen.  Det har uten tvil bringt en ny Halloween glød til dette hjertet, og har gitt meg stolthets tårer i øynene, av å se på hva vi har skapt sammen, og hvordan denne serien har vokst. Hvordan jeg har vokst, og utviklet meg siden jeg startet denne bloggen i 2014 og frem til nå. Ikke helt i mål, men et godt stykke på veien.  Tusen takk for at dere har gitt «This is Halloween» en plass i deres hjerter og har tatt meg og hele Team YourCarrie med inn i deres Halloween. Jeg gleder meg så mye til å se hvor de neste årene vil ta denne serien <3

 

Håper dere har en fantastisk fin Søndag, alle sammen :)
Vi snakkes imorgen for mer «This is Halloween» moro ;)

 

LATER, PEEPS!

 

All my love

CARRIE ♥

 

 

 

Vi snakkes imorgen for dag 22 av «This is Halloween», Peeps! <3