Hei Folkens og velkommen til dag 22 av «This is Halloween» <3

 

Tenk, nå er det ikke lenge igjen til Halloween feiringen. Jeg vet at mange av dere sikkert kommer til å feire den til helgen, med knask eller knep, morsomme kostymer og fester rundt om i land og strand. Det er så utrolig rart å tenke på, hvor fort tiden flyr i vei. Synes ikke det er lenge siden jeg satte meg ned for å poste bildene av Pepsi, den 1.Oktober jeg, og nå har vi allerede treffet den store Halloween uken snart. Tenk, snart så pakker vi ned gresskar og skjellet, og henter frem nisser og snømenn ifra loftet, til jul. MEN, det er ikke enda, for først så skal vi ha noen helsprøe Halloween dager først ;)

 

I dag har det vært Halloween pynting her i hagen, hvor Mamma sin blomstepotte har fått en hel omvending til å passe Halloween temaet. Altså, skal det være gatas Halloween hus, så må man jo ha pynt på utsiden av huset også, right?. Så med skjelletter og den mest Halloween inspirerte lyngen vi kunne finne, satte vi igang og gjorde inngangspartiet til huset, Halloween-ifyed ;)

Jeg har i årevis ønsket meg de type skjelettene som ser ut som om de kommer opp av jorden, og har alltid synes det ser så morsomt ut når man har slike skjelettet i hagen. Så da jeg kom over disse på Sverige tur, så var jeg ikke sen med å ta med meg en hjem til hagen. Vårt skjelett har da nå fått hedersplassen i hagen, og kommer tittende frem ifra oldefar sin murerbøtte, for å bringe Halloween stemning til alle som skulle komme på vår dør.
Må si at vi har vel verdens kuleste dørvakt, ikke sant? ;)

 

 

Nå er hagen nesten klar for Halloween feiring her hos oss, det eneste som mangler er årets gresskar. Noen andre der ute som gleder seg like mye som meg, til å lage årets gresskar lykt, eller?. For la oss si det sånn, jeg har allerede begynt å titte etter årets utvalgte gresskar i butikken, og har sett mange potensielle kandidater for rollen. Så jeg gleder meg så utrolig masse, til all den Halloween moroa som kommer nå  den siste uken før den store Halloween dagen ;)

 

Jeg håper dere likte dette lille innblikket i vår hage pynting for i år, og at jeg ser dere alle her igjen i morgen, for enda mer Halloween moro ;)
Ha en fantastisk fin Mandag, alle sammen! <3

 

 

 

LATER, PEEPS!

 

All my love

CARRIE ♥

 

 

 

Vi snakkes imorgen for dag 23 av «This is Halloween», Peeps! <3