Hei alle sammen og velkommen til
dag 23 av «This is Halloween» <3

 

Planen for dagens blogginnlegg er en jeg har lekt med en liten stund. For som dere kanskje har gjettet ifra tittelen på innlegget, så skal det i dag handle om Halloween filmer her på bloggen. Men det dere kanskje ikke vet, er at jeg selv ikke har sett så mange «Halloween» filmer i mitt liv. For selv om jeg har vært Halloween til fingertuppen siden jeg var veldig liten, så har jeg aldri vært den type jente som er glad i verken skrekkfilmer, eller som har sett stort av hva som kvalifiseres som Halloween filmer. Ikke misforstå, jeg kan sitere hele «The nightmare before christmas», har sett Edward Scissor hands og Corpse bride flere ganger enn jeg kan telle (yes, jeg elsker Tim Burton, hvis noen lurte). Men det er fortsatt et sjokk for andre og meg selv også egentlig, at jeg ikke har sett klassikere som «Carrie», «A nightmare on ELM Street», og «Hocus Pocus». Så i et forsøk på å endre dette, og kunne leve opp til tittelen jeg har fått som «Queen of Halloween», tenkte jeg at jeg i år skulle gjøre en innsats til å krysse av flere Halloween filmer på listen. Yes, de neste dagene vil jeg være å finne med fuzzy sokker på, popcorn bollen i fanget og Netflix gående på løpende bånd, for å få meg selv i skikkelig Halloween stemning (og sikkert piss redd). Så jeg tenkte at jeg skulle dele med dere listen over de filmene som står øverst på min «to watch» liste, da vi idag skal ta en titt på de 10 Halloween filmene jeg har lyst til å se før Halloween <3

 

Let´s go! 

 

 

Hocus Pocus

Det at jeg ikke har sett denne klassiske Halloween filmen, om de tre hekse søstrene Sanderson, er rett og slett utrolig for meg. For det finnes få filmer, som blir snakket mer om, da vi kommer til denne tiden på året, enn nettopp denne. Med min favoritt Sarah Jessica Parker som en av hovedrollene, er det nesten en skam å ikke ha sett denne. Så da jeg oppdaget at Netflix ENDELIG hadde fått denne her til lands, så ble jeg så glad at jeg nesten hoppet rundt på soverommet. For jeg har så lenge jeg kan huske, hatt lyst til å se denne, men ikke hatt muligheten her til lands. But this year, that´s all gonna change <3

 

The Shining

«The Shining», eller «Ondskapens hotell» som den heter her i Norge, er nok en av de mest klassiske av skrekkfilmer som har blitt laget, og er kjent for å få hårene til å reise seg på ryggen. Så jeg gleder meg til å se om hvor skremt denne kommer til å gjøre lettskremte meg. Hjelpes.

 

The Babysitter

«The Babysitter» er en av de nyeste filmene som har havnet på listen min denne gangen, og er en som kanskje skiller seg ut litt ifra resten av filmene på denne listen. I en god blanding av teen drama og frykten gjemt i hverdagen av en cult, virker dette til å være en film som kommer til å sette sitt preg på den nye generasjonen av Halloween filmer.

 

Most likely to die

Jeg vet ikke helt hva det var med denne filmen, som dro meg inn og fikk mer til å inkludere denne på listen. Men det å lese om denne ga meg serriøse «creepy vibes» og det er jo en bra ting når det gjelder skremmende Halloween filmer, right?. Nå skal det sies at når jeg leste navn som Perez Hilton og Heather Morris på cast listen, så kan man jo lure på hvordan film dette kommer til å være. Så i en skrekkblandet fryd, gleder jeg meg til å finne det ut.

 

Prom night

Bland en psykotisk stalker inn i den allerede stressende hverdagen til en High school elev, og man finner fasiten for en creepy tennåringsfilm, som jeg tror kommer til å sette meg på kanten av stolen. Bare det å lese om filmen «Prom night» får meg til å få frysninger på skuldrene og gjør at jeg tenker jeg kanskje skal se denne på dagtid med alle lysene på?.

 

A nightmare on ELM street

Sagaen «A nightmare on ELM street» er en av de jeg fortsatt ikke helt kan tro at jeg ikke har sett enda. For historien om den skrekkfylte Freddy Krueger som er som tatt ut ifra et marreritt, er hva man kan kalle en skikkelig klassiker innen skrekkfilmer og filmer som tar turen frem ved Halloween tider rundt om i verden. Så i år tenkte jeg at Mamma endelig skulle få viljen sin, ved å få meg til å se disse filmene (i alle fall den første).

 

Halloween

Filmen «Halloween» er en som virkelig representerer det skremmende ved Halloween tiden og er kjent for å gi grøsser øyeblikk, som få andre filmer. Selv så må jeg si jeg gleder meg til å se hva alt snakket er om ;)

 

Carrie

Ironisk nok, så har jeg ikke sett filmen «Carrie» heller. Merkelig egentlig, med tanke på at jeg har blitt kalt Carrie i alle år, men fortsatt ikke sett denne. Nå skal det sies at jeg har fått mitt kallenavn på grunn av «Carrie Bradshaw» og ikke «Carrie» ifra denne klassikeren, men uansett. Dette burde vel være obligatorisk?!.

 

Goosebumps

Serien Goosebumps har vært en stor del av min barndom, da jeg som yngre leide sikkert alle Goosebumps bøkene, og satt å så på serien på FOX Kids, med et halvt øye oppe. Så da jeg så at den orginale Goosebumps nå er på Netflix, kunne jeg ikke la vær å legge den til på listen her, for det finnes ikke noe mer Halloween enn Goosebumps (og The nightmare before christmas). I alle fall ikke i mine øyne. Så la oss håpe at denne er like bra, som alle bøkene jeg husker som om det var i går.

 

Hotel Transylvania

Det er ikke til å legge skjul på at jeg er glad i en skikkelig animasjonsfilm, så hva er vel bedre enn å kombinere det, sammen med min favoritt tid på året?. Yes, vi slenger med en «ikke fult så skummel» film her også, for å redde meg inn, etter å sikkert ha sittet i flere dager med frysninger over hele kroppen. Bare sånn for å lette på stemmningen, med noen morsomme animasjons karakterer, Halloween style. Kanskje Amalie ville vært med å sett på denne med meg?. Tror kanskje jeg må foreslå det altså, hun som elsker Halloween like mye som meg, nå <3

 

 

 

Nå har jeg blitt så gira på å se på Halloween filmer her jeg dere, at nå tror jeg at jeg kanskje skal ta å skru av pcèn, poppe meg litt popcorn og bare ta den syke kroppen min opp i senga, for å kose meg med en film jeg. Skal jeg rekke alle disse 10 filmene før Halloween, så må jeg jo sette igang ;)

Jeg håper dere har likt dagens blogginnlegg og at dere selv kanskje har blitt inspirert til å invitere til en liten «Movie night» på Halloween i år ;)
Håper dere alle sammen har en fantastisk fin kveld, og at dere holder dere varme der ute i Oktober kulden. Nei, nå hører jeg pleddet mitt rope på meg, så da gjenstår det vel bare for meg å si, god natt og vi sees imorgen, for mer Halloween sprell og moro ;)

 

 

 

LATER, PEEPS!

 

All my love

CARRIE ♥

 

 

Vi snakkes imorgen for dag 24 av «This is Halloween», Peeps! <3