Hei alle sammen og velkommen til dag 27 av «This is Halloween» <3

Jeg håper dere alle har en fantastisk Halloween helg så langt, og at dere koser dere i den spooky stemmninen av Halloween feiringen. Selv så tilbringer jeg Halloween helgen rolig i sofaen sammen med store deler av Team YourCarrie, og yes, uten kostyme. Tro meg, jeg er like sjokkert som det dere er, men når basillene herjer. Ja, da er det bare å ta på seg kosebuksa og kalle kostymet for «sliten influencer». MEN, det setter på ingen måte sperre for Halloween stemningen min, på noen måte. For jeg er så utrolig gira for all den spooky stemningen og de gresskar fylte butikkene som er rundt omkring her nå i Oktober. For det finnes få ting som kan få meg i bedre humør enn «the spirit of Halloween». Det å gå rundt i butikkene og se på alt det morsomme og skremmende som fyller butikkhyllene, i disse dager, samt inspireres av den endeløse kreativiteten i luften på denne tiden av året, er noe som gjør meg så glad. Gresskar, skjelleter kommer ut av skapet, og heksene flyr lavt på himmelen, imens Jack Skellington synger Halloweenen inn ifra tv-skjermen. Hva er vel ikke å elske, med denne tiden på året?

Det er nettopp «The spirit of Halloween», det skal handle om idag. For da jeg surfet rundt på min lille inspirasjons runde, for «This is Halloween», i år, kom jeg over en «TAG» som handler alt om Halloween. Yes, det finnes vist andre der ute som meg, som elsker all ting spooky. Selv, så er jeg så nyskjerrig av meg, at jeg elsker å se på slike «TAG» videoer og lese slike blogginnlegg, for å lære mer om de jeg følger. For hvor morsomt er det ikke å høre svarene på de spørsmål, som kanskje ikke alltid blir spurt?. Så i dag tenkte jeg at dere skulle få bli litt mer kjent med meg, i «The Spooky Halloween TAG».

 

In other words, let’s get Spooky ;)

 

 

1. Favoritt skummel/Halloween sang?

«This is Halloween» ifra The nightmare before Christmas og «My bloody valentine» av Good Charlotte.

 

2. Nevn noe du ikke har lyst til å møte i en mørk skog, eller en forlatt byggning?

Hjelpes, tror det er mye jeg ikke ville møtt i mørket, for jeg er ikke den som er mest glad i mørket. Men tror ikke jeg ville møtt en zombie i mørket.

 

3. Har du noen gang spilt med et Ouija board?

Nei, det har jeg ikke, og har ingen planer om å gjøre det heller, gitt. Synes det virker alt for skummelt jeg, dere.

 

4. Favoritt skrekk monster eller skurk?

Tells Jack Skellington? Han er jo ikke akuratt en skurk, eller et monster. Men men, ellers så ville jeg sagt Oggi Boogie. For han er jo creepy som bare det.

 

5.  Hva er det ekkleste/skremmende som har skjedd, imens du var hjemme alene?

Da hunden vår, Pepsi, reagerte på at det var noen i huset, og bare stirret ut i gangen, uten at det var noen som helst annet enn oss to i huset.

 

6.  Hvis du ble utfordret til å tilbringe en natt i et «hjemsøkt hus», ville du ha gjort det?

Ja, hvorfor ikke?!

 

7. Er du overtroisk?

Ja, helt klart.

 

8. Ser du noen gang skikkelser i side synet?

Ja, tite ofte.

 

9. Hvilken vandrehistorie skremmer deg mest?

For å være helt ærlig, så kan jeg ikke så mange vandrehistorier, så jeg vet egentlig ikke helt. Men historiene om/rundt skipet Queen Mary, er noen som virkelig får hårene til å reise seg på ryggen min. Because that shit is creepy!

 

10. Foretrekker du «gore» eller «thrillers»?

Gore, for da kan jeg fokusere på å bryte ned Spesial effekt makeupen, og få inspirasjon til nye blogginnlegg. ;)

 

11. Har du troen på flere dimensjoner eller verdener?

Nei, ikke annet enn himmel og helvette. Men hvem er jeg til å si noe. Fra hva jeg vet, kan det finnes så mange andre spennende dimensjoner, som bare venter på at vi skal oppdage de.

 

12. Har du noen gang laget en trylledrikk av en eller annen sort?

Tells drinker? For i så fall, så kan vel noen av de jeg har blandet tells som trylledrikk. Men ellers så tror jeg ikke det gitt. Kanskje noe ifra fantasien, da jeg var liten?!

 

13. Er du lettskremt?

Ja, jeg er vel egentlig det. Selv om når det kommer til Halloween ting, så finnes jeg vel ikke skremt. So….you tell me?!

 

14. Har du noen gang lekt «Bloody Mary»?

Jeg har prøvd det en gang, men liker ikke å tulle med slike ting. Hva om det skjer noe? :0

 

15. Tror du på demoner/jevelen?

Både ja og nei. Jeg tror på at helvette eksisterer, så da tror jeg vel også på jevelen. Men jeg føler jeg faller litt midt på treet på denne egentlig.

 

16. Du er hjemme alene, men du hører fotsteg i huset. Hva gjør du?

Trekker på skuldrene og tenker at det nok bare er spøkelsene i huset mitt. Men tar meg nok en titt for å sjekke om det er noe annet.

 

17. Hvis du ble fanget i en skrekk film, hvem ville du valgt?

A nightmare on Elm street, kanskje. Den virker passe creepy ut til å gjøre livet interesant ;)

 

 

18. Hvis du kunne bare hatt på deg et Halloween kostyme, resten av ditt liv. Hva ville du valgt?

Å hjelpes! Dette tror jeg er det vanskeligste spørsmålet man kunne stilt meg. Tror at jeg ville satset på «Sally» ifra The nightmare before Christmas.

 

19. Ville du noen gang dratt til en kirkegård på natten?

Nei, ikke hvis ikke jeg måtte. Synes det er creepy nok i dagslys, om ikke jeg skulle dratt ditt i natte mørket.

 

20. I en zombie apokalypse, hva ville vært ditt valgte våpen?

Tror kanskje jeg hadde gått litt «Harley Quinn», med å ta med meg ett balltre, men kanskje ett balltre med en kniv på den ene enden, sånn just in case ;P

 

21. Hva ville du helst gjøre på Halloween, gå på en Halloween fest eller gå «knask eller knep»?

Jeg er ikke noe stort fest menneske akuratt, men hvis vi snakker halloweenfest kveld med jentene, så stemmer jeg for det ;)

Men jeg hadde ikke sagt nei til en knask eller knep runde, sammen med mine små Halloween partners in crime <3

 

22. Du er i en skrekk film. Er du den siste jenta, den første som dør, the komiske avbrekket, den skeptiske, den smarte, eller morderen?

Jeg ville nok vært det komiske avbrekket, tenker jeg. For jeg er alltid den første i vennegjengen til å komme en kjapp kommentar eller en tørr vits. Det finnes jo ingenting som litt humor for å lette på stemningen ;)

 

23. Ser du på noe morsomt etter at du har sett en skrekkfilm, for å få sove etterpå?

Ja, tar ikke sjansen på en søvnløs natt, etter å ha sett noe skummelt, gitt.

 

24. Når du ser på skrekkfilm, er du personen som skriker til karakterene, den som dekker til øynene hele filmen, eller den som sovner?

Helt klart den som sitter og skriker til karakterene på skjermen. For jeg er kjent for å bli en liten smule revet med, uansett hvem type film eller serie jeg ser på. Tro meg, skal se meg se på Riverdale, det er et eventyr ;)

 

25. Er du den som blir redd, eller den som skremmer andre?

En liten mix av begge, vil jeg tro ;)

 

26. Hva er din favoritt skummle bok?

Nå leser ikke jeg så veldig mye skummle bøker egentlig. Men jeg tror jeg må si Grøsserne bøkene. Disse husker jeg skremte vettet av meg, som liten og gjorde at jeg ofte gjemte meg i hendene mine.

 

27. Hvor gammel var du, når du så din første skrekk film?

Oj, skal vi se her. Jeg var vel 10år tror jeg, første gang jeg så Skrik.

 

28. Hva var ditt første Halloween kostyme?

Mitt første ordentlig Halloween kostyme var heks. Jeg husker jeg var så utrolig stolt av det skummle kostyme mitt.

 

29. Hva har du tenkt til å være til Halloween i år?

Moi Cherrie, I wouldn’t tell. But you will find out soon, I’m sure ;)

 

30. Hvis du kunne ha hatt et skummelt Halloween kjæledyr (svart katt, ugle, flaggermus, rotte, ulv). Hva ville du valgt?

Flaggermus, for sure. Tenk så kult å ha en tam flaggermus som kjæledyr da?. Som bare kommer flyvende og setter seg på skulderen din. Oh, eller hvis jeg kunne hatt en svart katt som Salem i Sabrina, så ville jeg valgt det. For Salem var jo utrolig morsom ;)

 

 

 

Jeg håper dere har likt å ta en liten tur igjennom «the spirit of Hallowen», sammen med meg, og at dere alle har en fantastisk fin Halloween feiring der ute ;)

Vi snakkes imorgen for enda mer Halloween moro :)

Stay safe and warm out there, my Peeps <3

 

LATER, PEEPS!

 

All my love

CARRIE ♥

 

Vi snakkes imorgen for dag 28 av «This is Halloween» <3